Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 18 mars 2010 22:00

Allt som rör handboll ligger under luppen och ingen går säker. Vi bevakar all media och alla bloggar och har synpunkter och förslag på hur Svensk handboll ska förändra sig genom ökat tryck och gemensam förståelse för vad som behövs.

Var inte rädd att kontakta oss på stockholmshandbollen@live.se och ge oss dina förslag om vad just du vill ha information om. Vi försöker ge dig det du vill ha, så att du får det du vill. Det brukar medföra nöjda läsare.


Vi kommer inom kort att byta bloggforum då vi redan fått en extern sponsor som vill synas på vår blogg. Detta är intressant och inget vi hade räknat med skulle hända redan efter sex dagar. Nu ska vi försöka fortsätta vår resa i hjältarnas alias kostymer och göra forumet bättre. Mer information kommer, så fortsätt gå in på denna sida i minst några veckor till.


Fantomen, Superman och Gåtan - En del av Ekh familjen



Av Redaktionen - 18 mars 2010 20:00


Därmed besitter Stockholm efter 75 röstande personer den mest taktiska tränaren. Rösterna kommer från hela så, tack! No further questions asked.

Kvällens och morgondagens fråga ser ni till vänster. Delta!

  









Av Redaktionen - 18 mars 2010 19:45

  


Det verkar vara som någon tycker om oss. Vi känner oss för och tycker att vi nu den senaste dagen hittat rätt nivå. Kan bli lite tuffare om det visar sig att vi blir påhoppade som idioter. Annars ligger vi kvar och försöker hålla oss till 10 inlägg om dagen, ibland mer eller mindre, fast i snitt tror vi att vi kan klara av detta.

Det måste finns vettiga saker som har hänt för vi vill undvika att hamna längre ner i seriesystemet vad gäller synpunkter.


Idag nådde vi gårdagens siffror någongång vid 15:00 tiden. Det kändes magiskt att se över 600 unika besökare kl 16:30. Vad kan vi landa på 23:59? Ingen som vet såklart för det handlar om att vara läsvärd och det kan ni bidra med genom att ge oss tillräcklig uppmärksamhet. Det glädjer tre pennor som vi.


Ekh:s


  














Av Redaktionen - 18 mars 2010 18:30

  


Ta en titt på tabellen. Dagens match mellan Tumba och Stavsten pågår och enligt våra utsända leder Tumba med några bollar, detta 10 min in i andra halvlek. 

Så vi antar att de vinner. Tyvärr kvalar Eskil mot Rimbo om Rimbo kvalar in i avgörande och det ska de ju göra enligt Rimbo-Kens svar tidigare idag.

Inget bra att möta Eskil. Hellre ett skånelag.  

Eskil är alltså avsågade inför sista omgången för det var ju det som var frågan.


Kärra - IVH, Kärra vinner lätt och klarar nytt kontrakt. Det är de värda. Kärra 25p

Eskil-Warta, Eskil vinner faktiskt utan prestationspress. Warta dåliga borta.

Warta 23p

Hallby-IFK Trelleborg, Hallby vinner stort, IFK illa ute med sämst målskillnad. 23 p

Stavsten-Önnered, Stavsten klarar inte av tunga ÖHK som inte kan förlita sig på att Hästö slår IFK Ystad som kan gå om och ta sista kvalplatsen. Stavsten 22 poäng

Kroppskultur-Tumba, Tumba vinner mot ett orutinerat Kropps som har bjudit ner hela byn Uddevalla i devisen "gå två för en"...Kroppskultur 24 p.

 

Vad blev det om vi siar i framtiden, dvs kommande helg. 

Stavsten till kval. Men mycket kan hända, blir det inte Stavsten blir det Trelleborgskollegan med stadsnamnet efter IFK.

Vi avvaktar slutomgångens utgångsläge med spänning.

  









Av Redaktionen - 18 mars 2010 17:30

    

Varför inte satsa på en egen TV kanal för handbollen? Dyrt eller inte,

ska det bli något om 10 år måste vi agera nu. Vad säger ni?


Bedöm själva om detta försök kan vara ett embryo.


    









Av Redaktionen - 18 mars 2010 16:00

GP skriver att RIK ligger pyrt till. I så fall borde Hammarby redan gett upp.

 

Liganämnden ska ha in bokslut i dagarna. RIK-ledningen erkänner utan omsvep att de inte lyckats nå uppsatta mål. Innebär det att licensen ryker?

Avbytarbänken har i flera säsonger ansett att föreningar som inte sköter sig ska få ta konsekvenserna. Denna gång finns dock viss tvekan. Det känns som att RIK verkligen försökt att få ordning på saker och ting. Spelare har sålts och utgifter stramats åt. Dessvärre finns det annat som gått emot RIK. Publiken sviker fatalt och sponsorer har dragit tillbaka utlovade medel. Inte lätt att hålla ekonomin i skick när inräknade pengar plötsligt försvinner.

I Hammarbys fall är det istället dax att agera. Föreningen blöder och stora summor försvinner så fort klubben får tillgång till pengarna. Ändå fortsätter skulderna att öka. Spelarna får enligt uppgift ingen lön. Många rykten gör även gällande att licensen denna gång ryker för Hammarby.

Om Bajen degraderas efter slutspelsserien så bör lag fyra i kvalserien få den vakanta elitplatsen. Om även RIK får lämna så tar fem av sex kvallag plats i Elitserien 2010-2011.

 

Vi frågar oss om svensk handbolls beslutande organ har stake nog att fatta beslutet. Vi säger nej nej nej. Det har de inte tror vi, eller så har de fått ståfräs inför nästa säsong. Vem vet.   









Av Redaktionen - 18 mars 2010 15:00

Berätta rakt från hjärtat Ken. Det räcker
 
Jag tror vi har en utmärkt chans i kvalet, är ganska övertygad om att vi vinner över Eslöv, dock har jag inte sett dom spela men hoppas på stora och sega motståndare som det oftast är mycket av nu för tiden!
För Eslöv bör det bli, eftersom dom har Skurup i sista matchen.
F ö skönt att serien blir klar på söndag kväll, och sedan kval borta på onsdag. Hur har dom tänkt att man ska hinna boka tåg, buss eller flyg? Som inte är fullsatta!

Sen har vi sett att det blir Eskil som kommer att få kvala mot segrarn av oss två.
Det som jag tycker är jävligt märkligt är att Allsvenska lagen har 2 hemmamatcher..? Och vi har bara en, det är en enorm fördel tycker jag. Visst vi börjar hemma, men tycker det ska avgöras över 2 matcher bara, och sen räkna målen inbördes.
Fast nu får man väl göra det bästa av situationen och slå Eskil borta någon gång. Är övertygad om att vi vinner när vi har ordinarie start sjua.
Vi står bakom alla närliggande regioner och Rimbo anses vara Stockholm, skiter samma vad folk säger. Annars hade deras ungdomslag fått spela i Norrtäljeserien. Hur skulle det sett ut - speciellt som den inte finns....
//
Stockholmshandbollen, genom Evert Ekh och bihang

Av Redaktionen - 18 mars 2010 13:00

  

Inside Zanotti idag

 

Förutom att Johan tackade för att det fanns en blogg han gillade(vi bugar för det), så hade Johan följande att säga....

 

"Jag tar kritik som man ska...har man inte lyckats ska man få höra det!
vad ska man säga...förutom att det är ett totalt misslyckande från vår sida...mitt största personliga sportsliga misslyckande...och som tränare och ass-tränare får man ta sitt ansvar! men att flytta till sthlm just nu, trots er tanke blir det tyvärr inte något Stockholm.
Vad gäller oflytet i Lund är det nog många som funderar över det just nu, inte minst jag och mina tränarkollegor i andra klubben oxå!
det enda man tänker på är revansch...den tanken är stark...jävligt stark!

 

Sen är det otroligt hur mkt skit man får ta som ass tränare..det hade jag inte en aning om när jag tod jobbet...hahahahaha...men lär så länge man lever  

 

Kardell i LUGI...spännande tanke...han är en skön kille...gillar honom skarpt...härlig mix på banan.."sthlmska/norska/skånska"...ja kardell hade fått slita mest med det tror jag...hahahahaha"


Tack Johan från Fantom Ekh.



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards