Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 25 mars 2010 08:30

Så här sa Eslöv innan matchen:

 

"rapporter vi fått är att man spelar ett väldigt aggresivt 3-2-1 försvar alternativ 3-3 d.v.s mycket offensivt. Syfte är att få fatt ibollen för att kontra snabbt vilket man försöker hela tiden. Räkna med en match med mycket spring, nog om Rimbo. EHF grabbarna har haft två bra träningar sedan den lätta vinsten mot Skurup och är fullt taggade inför uppgiften. Vi är inte helt ovan att spela mot offensiva försvar och brukar lösa dem bra. Det gäller att spela metodiskt trots motståndarnas spelförstörande försvar och sedan sätta dit lägena för får Rimbo spela mot vårt uppställda försvar lär dem få kämpa för att göra mål. Vi ser fram emot en spännade kamp och med det otroligt fina stödet från publiken vi brukar ha så hoppas vi på en seger. Välkomna upp i Norrevångshallen"


Så här säger Eslöv själva på sin hemsida efter matchen: " "


Precis helt tyst om tomt nere i myllan. Rimbo tar alltså taktpinnen i denna Semi-off genom att spela ett obefintligt försvarsspel men eftersom Eslöv inte har något alls. så Rimbo genom sitt fröjdiga anfallsspel ta det lugnt bakåt. Rimbo kunde tämligen enkelt trycka ner skåningarna i fotknölarna och vinna med 39-34.

Målskyttar har vi ingen aning om men Ken blev matchens lirare.


Så här säger Skånskan om matchen. Vi noterar en kommentar från tränaren som kanske är att ta med sig till hemmamatchen om ett par dagar.

 

"Om man blir stillastående så får man inga lägen, men visst vi kom in i deras spel och den typen av spel behärskar de bättre, menade Peter Sjögren"


Med andra ord! Spela på samma sätt så är ni vidare och Eslöv får ta sommarlov.


Av Redaktionen - 24 mars 2010 21:30

Janne "Proppen" Karlsson har nu plockat ut sin UEM kvaltrupp. Och visst är det många självklara kort som finns med. Helt klart. Men finns det ingen i 08 land som är intressant i ålderklassen som är intressant? Tydligen inte enligt "Pjoppen" som kapten klänning hade kallat honom för. Kunde blivit en succé på TV. "

Pjoppen och gjabbana"

Är detta ett tecken på att vi är för dåliga eller vad Vad tycker ni?


Leo LARSSON, Ystads IF HF

Gustav NORD, Önnereds HK

Viktor OTTOSSON, IK Sävehof

Hampus SVÄNNEL, H 43

Thomas VARSAMIS, Åhus Handboll

Mattias ZACHRISSON, IF Guif

Andreas NILSSON, IFK Skövde HK

Oskar YSANDER, Önnereds HK

Jonathan BERG, Alingsås HK

Linus ARNESSON, Redbergslids IK

Rickhard HANISCH, Redbergslids IK

Pontus JOHANSSON, Alingsås HK

Rickard LÖNN, Redbergslids IK

Markus OLSSON, IFK Kristianstad HK

Mattias THYNELL, O/V Helsingborg

Magnus PERSSON, HK Drott Halmstad


Devil

Av Redaktionen - 24 mars 2010 20:30

Under gemensam logga tänker vi fortsätta att tycka som vi själva vill.


Till vänster ser ni att Evert Ekh numera ståtar med samma logga som Avbytarbänken. Fler bloggare väntas följa efter.


Tillsammans ska vi försöka jobba för handbollens bästa. Trots det kommer vi inte alltid tycka samma, för det är genom debatt och olika åsikter som de bästa lösningarna hittas.



Av Redaktionen - 24 mars 2010 18:00

  

 

Matchodds hos Nordic Bet1X2
Sävehof-HK Malmö1,0816,509,50
Alingsås HK-IFK Skövde1,1514,256,50
Drott-Guif2,159,601,92
Hammarby - Ystads IF1,954,952,05
Hästö IF - Lif Lindesberg5,4511,501,20
IFK Tumba - H435,4511,501,20
Inbetalt belopp: 100 kronor   
Odds: 34,05 Möjlig vinst 3405 kronor   

 

Motivering. Guif vinner förmodligen med Drott i en full ny arena och ett taggat Tubbi lag har chansen att skrälla. Vi tror på den. Dessutom så tror vi att Tumba chocköppnar mot H43 och såklart att Hammarby tar YIF hemma med en garanterat utvisslad Seifert.


Anledningen till att vi inte väljer Svenska Spel? Sämre odds och att det inte går att spela på Elitseriekvalet.

Vinner vi så avslöjar vi en hemlighet ! (sannolikheten är större att missa enligt all tillgänglig statistik men en gambler är en gambler).

Av Redaktionen - 24 mars 2010 16:00

Ralf Lundberg, SHF gör uttalande om att man nästa år tar bort uteslutningen (som aldrig används) och istället skall man få se fler röda kort och avstängningar om händelsen är av det fula slaget. Inte en dag för tidigt och helt rätt!


Gör oss nu som inte är domare mycket medvetna om vad som är rött kort och inte kommande säsong. Kommer "sista-minuten-rött" finnas kvar? Där finns många frågetecken!


Om man skulle fråga 10 domare om vad som menas med ett sådant rött kort och hur det funkar skulle man få minst 5 olika svar, det är min klara uppfattning!


Vad skall ge ett rött kort? Tydligt tack!


BB

Av Redaktionen - 24 mars 2010 14:15

Nu måste vi sluta upp. Går inte att gotta sig i att Hammarby inte ska lyckas. Det är din idrott i din hemstad det går ut över om så blir fallet.

Stöd Stockholm nu, alla färger, lägg ner yxorna och ta med er en liten fattigmanspeng till världens äldsta handbollsarena och se till att ingen skåning, göteborgare eller annan ohyra ska få segra. En gång Stockholmare, alltid Stockholmare. Hammarby bad oss om hjälp. Vi agerade. 

 

Nu drar slutspelsserien igång och bättre handboll än så här kan man inte se live i Stockholm just nu!




Här kommer ett erbjudande till alla klubbar, lag, familjer och övriga handbollsvänner att köpa Biljetter till Slutspelsserien


Hammarbys tre hemmamatcher i Eriksdalshallen innan eventuell semifinal.


Torsdagen den 25:e mars kl 19:15 mot Ystad

Söndagen den 28:e mars kl 17:00 mot Sävehof

Måndagen den 12:e april kl 19:15 mot Malmö


Klubb-, lag- och familjepaket kan beställas till extra bra slutspelspriser via catrine@hammarbyhandboll.se



I 08:a tjänst

     




  

Av Redaktionen - 24 mars 2010 14:00

så därför hittar du oss även där, liksom en viktig del av det hela.

http://blogg.aftonbladet.se/stockholmshandbollen



Av Redaktionen - 24 mars 2010 11:49

Claes Hellgren, ett orakel, kraftigt berusad av handboll 24 timmar om dygnet. Ibland väntar man på att höra att han gått in i väggen, bildligt talat, för han far mellan alla uppdrag som finns i världen. Han är använd i snart varenda forum. Börjar vi tröttna?


Man märker tendenser i mail och inlägg lite överallt att han inte riktigt hänger med i tugget helt enkelt. Rent kompetensmässigt så kan ingen säga att han inte kan, den som gör det kan bevisa att Claes har fel, får se hur det går.


Vi tänkte att du skulle ägna 10 minuter av lunchen, gärna då med någon som fattar handboll och fundera över vissa av de begreppen som Classe slänger sig med, den utlevelsen han har i kommentatorshytten om om bisittare Perlskog som förmodligen inte har någon annan kompis i sportvärlden än Classe.


Vi tänker på uttryck om "Koreansk stegisättning", "tandläkarräddningar" och "dansk hjärna" m fl.

Vad snappar ni upp i sändningarna, vilka termer har du själv som handbollsspelare fått lära dig av din tränare? Vad gäller helt enkelt. Vilka lär ut dessa saker och finns det någon som kan ta fram träningsprogrammet för dessa?



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards