Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 21 mars 2010 19:38

Trots att nästan varje spelare i truppen har såväl A, U som J landskamper så vill det sig inte. Vad beror detta på? Ungdomlig trupp? Nja, de mest tongivande är inte "unga" längre. Nathalie Hagman är 18, tvillingarna Westberg är 20, Tvillingarna och kamakazeiloterna Peterssons är 26. På linjen finns en 23 åring i Emma Jonsson.

Dessa tjejer tillhör var och en för sig god kvalitet. Problemet är att det saknas vinnarinställning och glädje. Ska Skuru leverera i framtiden krävs förändring i ledarstaben.


Åke Samuelsson är säkert snäll, han sticker inte ut direkt och i framtidens handboll krävs mer attityd. Tjejerna är inte gjorda av glas - det är ren betong i handbollstjejer, bara man blandar rätt mängd hjärna, hjärta och glädje.


Med andra ord är det en ledarfråga. Tjejerna ser helt enkelt inte riktigt förbannade ut på planen - och det är på planen det avgörs. Nu har stockholmshandbollen endast sett ett par matcher under året med Skuru - men det kändes redan där som att glädjen saknades, det ser lite nonchalant ut, som om alla vore världsmästare.


Värva inte fler spelare - värva en huvudansvarig ledare för framtidens Skuru. Annars är talangerna borta inom ett par år och då är Skuru inte längre nummer 1 i Stockholm.


"Agent 008"



Av Redaktionen - 21 mars 2010 17:13

 


För er som inte har sett någon Bondfilm gjord på 60 talet så bör vi berätta att Robert Wedberg var med redan där och spelade en elaking(där med).

Grant hette han i agent 007 ser rött och han var fasiken en obehaglig skurk.


Stockholmshandbollen menar inte att Wedberg är en skurk eller obehaglig men väl att han gjorde något galet när han plockade bort den enda stockholmaren, Aggefors, ur målet efter 15 minuter och inte lät han komma in igen. Då förlorar man, precis som Grant gjorde i filmen....


Agent 008

Av Redaktionen - 21 mars 2010 15:34

Efter dramatik visar region Södermanland styrka mot Syd och Väst. Två segrar och grupperna ser mer intressanta ut i Stockholmsögon sett. Bra handboll i E-tuna och betänk att AHK och Guif ska mötas i en eventuellt sista match i slutspelsserien.

Av Redaktionen - 21 mars 2010 14:51

Herrar slutspelsserien, 4 matcher

Damer slutspel, kvartsfinaler, Skuru-Eslöv, Skuru tvingade att vinna

Division 1, sista omgången, avgör vilka som får kvala uppåt och vem som åker ur.


Mer om detta klockan 19:00 då dagen är överspelad, sånär som på Ystads val av matchtid, 19:00 i Österportshallen. Varför väljer man den tiden?



Av Redaktionen - 21 mars 2010 12:41

Till skillnad från våra bloggarkollegor Sturmerfoul och Avbytarbänken så håller vi inte på något lag, vi håller på en region och det gör att vi har mer att skriva om speciellt som Lugi nu gått och tagit semester. Gör nu inte det ni med bloggarvänner i syd, upp och studsa. Skriv om något annat lag. Malmö gör ju det bra eller hur! Va?

Ystad är ju också nära er, nästan som brorsor. Till kvalet kan ni ju skriva om Kristianstads orangefärgade bortaförlorare eller om H43 som e goda förlorare fram tills de förlorar mot ett Allsvenskt lag. För det! Det kommer de göra.


"Thing"

Av Redaktionen - 21 mars 2010 10:31

Här är truppen till Norge och Bring Cup

(vi presenterar den med logga då de är Svensk handbolls huvudsponsor)

Jämnför handbollsförbundets presentation

 

14-17 April

  

Herrar A - Bring Cup i Norge
15/4 Sverige-Danmark, Norge-Tyskland
16/4 Tyskland-Sverige, Norge-Danmark
17/4 Danmark-Tyskland, Norge-Sverige

Målvakter
Mattias Andersson, Grosswallstadt
Dan Beutler, Flensburg
Andreas Palicka, Kiel
V6

Fredrik Petersen, Bjerringbro
Robert Johansson, Sävehof *

M6

Mattias Gustafsson, Ålborg
Olof Ask, Kolding *
H6

Marcus Enström, Alingsås
Sebastian Lindell, Lugi*
V9

Kim Ekdahl du Rietz, Lugi*
Tobias Karlsson, Flensburg
M9
Lukas Karlson, Kolding
Patrik Fahlgren, Flensburg

Jonas Larholm, Ålborg
H9

Kim Andersson, Kiel
Oscar Carlén, Flensburg



****

Det är så man blir förbannad. Sebastian Lindell hur är det möjligt när Zacke är mycket vassare. Robert Johansson? Varför inte Mattias Tholin? Olof Ask i all ära men nu är det faktiskt dags att pröva Fritzon. Det funkar med Löke så va fan, testa. Karln har ju sugkoppar i händerna. Dessutom, va fan, K E du Reitz skulle ha behövt försöka spela handboll i Lugi för att få följa med.

Av Redaktionen - 21 mars 2010 10:00

  

En riktig Stockholmare hejar på Djurgården och heter Jansson.


Förra året betedde sig Kappelin som en liten, ja, vad kan vi säga utan att förnedra honom, kanske tönt, det får det bli. Tönt, då han mer eller mindre försökte sänka Zacke. Att han inte fick rött kort berodde säkert på att Alingsås var menade att vinna SM Guld. Det skulle bara vara så.


I år kan det mycket väl bli samma lag i final men det kommer att kräva enormt mycket för att det ska bli sant, Guif ska först och främst vinna gruppen så att de får Ystad i semifinal. Ett Ystad som är som ett EKG, regelbundet med höga berg och djupa dalar.


Vi bänkar oss framför TV:n och hoppas att Jimmy Jansson, hans söner och farfar  Ekman på planen nu gör det dom ska, mosar AHK så det blir lite snack om AHK:s möjligheter att försvara guldet, det guld som i inte hamnar i potatisstaden. Men pssst, säg inget till Wedberg, han gillar inte att höra sånt skitsnack.



//008




Bloppis-annons
Av Redaktionen - 21 mars 2010 09:41

  


E du 08:a och gillar handboll och att vara uppkäftig? Beställ då en tröja med 08:ornas handbollskritiker no 1, Evert Ekh.


Kan fås i valfri färg. Mycket hög kvalitet. Finns i alla storlekar.

Kontakta oss på stockholmshandbollen@live.se så berättar vi mer.



Övrigt (Personligt), Säljes - Stockholm (Stockholms län)
Pris:    250:-
Telefon:    endast mailbeställning
 

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skapa flashcards