Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 21 mars 2010 09:00

Satt och läste en helt intetsägande blogg i går. Den var slätstruken och skriven med barnspråk,  dvs den hade ingenting vettigt att säga. Läste den mest för att Sveriges framtidsman komponerade texten. Niclas Ekberg har börjat blogga - han är ju landslagsman. Här kommer det finnas mycket gott att hämta under slutspelet. Vi tycker att inte skulle struntat i lektionerna helt enkelt.

Var är korrekturläsaren? Vad tycker ni ?



 









Av Redaktionen - 21 mars 2010 08:30

Återigen, Sverige i fyrnationsturnering i Norge 15-17 april. Huvudsponsor Bring har döpt turneringen. Vore det inte lite schysst att berätta lite mer än bara "toffligt" informerande på hemsidan ? De är ju ändå huvudsponsor åt Svenska landslaget också. Dessutom vill vi köpa en landslagströja och ta med oss till Norge men de är slut och går inte att beställa. Vad gör vi?


Förresten undrar vi varför Färs och Frosta verkar vara den enda hallen som duger åt landslagen numera, allt ska hända där, nu också EM kvalet mot Ungern den 1:a april. Är det ett skämt?

Av Redaktionen - 21 mars 2010 07:26

Andreas Nilsson har varit utropstecknet i årets Elitserie men tvingas nu till att avstå slutspelsserien pga av korsbandsskada. Detta var det sista Skövde ville då Andreas är ett störande inslag på linjen i anfallsspelet och en försvarsklippa.

Vi lider med Andreas och Skövde.

Av Redaktionen - 20 mars 2010 17:58

Och det blev ett skånelag, det lag vi inte trodde det skulle bli.

IF Stavsten grejade 30-30 mot Önnered vilket ger dem en plats på rätt sida strecket. Intressant är att Önnered gjorde en sådan insats precis innan kvalserien.

Tyder inte på att de är något hot mot något lag. Dessvärre.


Ett tips till IFK Trelleborg är att förändra hemsidan i och för sig ser det ball ut med en Stockholmare i bar överkropp(Maximillian Jonsson).

Tumba tar 2:a platsen och enligt deras hemsida så startar man hemma mot Herr Axnérs H43 den 28 mars kl 18:00.

Då ska stockholms handbollsintresserade sluta upp, detsamma gäller på Hammarbys matcher.

Tänk efter ett steg längre innan ni gnäller på inträdet, det är för er egen skull och för 08:a handbollen som du gör en insats.


  


  

"Thing"




Av Redaktionen - 20 mars 2010 16:41

Det kan man fråga sig när man ser det här. Tryck på hjärnskakningen nedan(gubben som nickar en boll alltså)



  


Kommentarer överflödiga.










Av Redaktionen - 20 mars 2010 15:23

Heh tog kontakt med "Nollan", han verkar ha samma syn som vi - dock tror vi att Alibins närvaro är osäker och oavsett det så blir det tufft. Saxxat från Heh.


I första gruppen leder Sävehof med tre poäng före Ystads IF med en poäng mindre. Hammarby fick en pinne med sig från grundserien och nykomlingen HK Malmö får börja på noll när söndagens matcher har avkast.

Magnus Grahn har dock en föraning om att tabellen får ett annat utseende när sex omgångar har avgjorts.

-Den här gruppen bör Sävehof vinna enkelt då de har en ruggig form samt att man han Thomas Forsberg i målet. Bästa målvakten i Elitserien, tycker jag. Hammarby kommer att knipa andra platsen om inte Albin Tingsvall är skadad. Tingsvall har varit seriens klart bästa spelare den här säsongen och han kommer att föra Hammarby till semifinal om han inte är skadad. Är han borta en längre tid kommer Ystads IF att komma tvåa.

Skånelagen då?

-YIF är ett "varannandagslag" och kommer att få svårt i Slutspelsserien om de inte förbättrar sin ojämna form. HK Malmö är den stora överraskningen och kommer att ta poäng när man minst anar det men de är för långt efter för att orka ta in de poäng som krävs för att gå vidare från gruppen.

Grupp 1 efter sex omgångar enligt Magnus Grahn

Sävehof
Hammarby
Ystads IF
Malmö

Efter Grupp 1 kommer följaktligen Grupp 2. Där är det svenska mästarna AHK som inleder med tre bonuspoäng. Därefter följer Guif på två, Drott Halmstad med en pinne och IFK Skövde har samma utgångsläge som HK Malmö från andra gruppen.

-Guifs magiska form kommer att ta dem till gruppens första plats. De har hittat "sitt" flyt och får bara Daniel Johansson vara frisk och hel kan inget av de övriga lagen stoppa Guif från att vinna gruppen.

-Alingsås HK blir hyperfarliga i det här slutspelet och har hittat rätt i sitt upplägg för att klart knipa andra platsen i den här gruppen. AHK har den bredaste truppen av alla lag och det kommer att fälla avgörande, tillsammans med deras styrka på hemmaplan.

Om HK Malmö är en överraskning så måste även Drott och IFK Skövde gå under samma kategori?

-Drott har gjort en kanonsäsong med en klar spelidé samt ett bra försvars- och målvaktsspel. Drott blir nog ett lag att räkna med i framtiden som ett kommande topplag men i år tror jag inte att de kommer att räcka till. IFK Skövde tror jag snabbt blir avhängda men det är skönt att Skövde är tillbaks i slutspelssammanhang för Skövde behövs där och skall vara där.

Grupp 2 efter sex omgångar enligt Magnus Grahn
GUIF
Alingsås
Drott
Skövde

Av Redaktionen - 20 mars 2010 14:00

Söndag 21 mars


Grupp A


Seifert vs Fritzon

Ystad IF - IK Sävehof, 19:00, vårt tips 27-29

Domare: Göran Jonsson och Henrik Mäkinen. Delegat Lasse Berndtsson



Sjödin vs Åström


HK Malmö-Hammarby IF, 15:00, vårt tips 31-25

Domare: Mirza Kurtagic och Mattias Wetterwik. Delegat Gunnar Möller


Grupp B

  

  

Tholin vs Kappelin

IF Guif - Alingsås HK, 15:00, vårt tips 33-29

Domare: Maths Nilsson och Patrick Håkansson. Delegat Ralf Lundberg

Matchen sänds i TV 4 Sport.



Appelgren vs Nielsen


IFK Skövde -HK Drott, 18:00, vårt tips 24-26

Domare: Gattas Malki och Markus Winberg. Delegat Kjell Eliasson

Av Redaktionen - 20 mars 2010 10:49

Söndag 21 mars 16:00. Sista omgången i divison 1. Det är bäddat för fåtalig publik. Ingen är tyvärr intresserad av upplösningen i denna serie. Så enkelt är det.


Stockholmshandbollen väljer kanske att åka till Högdalstippen för att se roslagens vildar mot tappra Hofet som kämpar för existens. Åker man ur nu så kommer man aldrig att spela "elithandboll" igen. Vi tror att det är bra för handbollen om organisationen kring Djurgårdshof arbetar vidare med ungdomsverksamheten tillsammans med Silwing Troja. Ärligt så tror vi det skulle ge mest.


Det kliar lite när man också vill se DIF mot Tyrold. Tyrold som har en hel del att spela för då man vid Irsta tapp mot Tyresö är på kvalplats.


Nu kommer Irsta aldrig att tappa poäng mot seriens fjaskolag, Tyresö, vad har hänt med klubbens organisation och kompetens? Det finns ju ingenting kvar vad gäller intresse för A lagets framgångar i Tyresö. Att kommunen inte bygger om eller river nybodahallen är ett skämt. Det är Stockholms värsta hall. Lagen borde neka till att spela på det golvet helt enkelt. Det duger knappt åt fulla finlandsresenärer.


Till märsta är det för långt och en totalt oitresserad match mellan två lag som kan mycket bättre. Skånela är besvikelse nummer två i denna serie. Hoppas på dem nästa år.


Vi kanske håller oss hemma på ön istället, ser om Lidingö kan rå på Nyköping och bli helt klara för division 1 utav egen kraft. Nyköping, måste, precis som Tyrold, vinna med 30 mål för att ha en chans på kvalplats om nu Irsta inte förlorar poäng mot Tyresö.


Vilket blir ditt val i morgon?



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards