Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Halmstad utan VM matcher

Av Redaktionen - 29 april 2010 09:57

Ola Richardsson säger:
"Ja, tyvärr har vi avskrivit Halmstad Arena för VM-matcher.
Vi ville haft sex gruppspel med fyra lag i varje, men fick inte det för IHF. I pusslandet med olika variabler som följde tvingades till slut Halmstad stryka på foten"
 
Evert Ekh anser att svaret om varför inte är tillräckligt. Kan Ola utveckla detta? Halmstads Arena är av högsta klass och att välja Kristianstad är att minska den geografiska spridningen av VM.
Ska VM gå i Skåne eller i Sverige?

 
 
Ola Richardsson

Ola Richardsson

29 april 2010 10:21

Blev uppmärksammad på att jag var omnämnd här.
Jo, Evert, din gamle rackare. Om du bara kommenterar diskussionen på den blogg där den förs, ska jag försöka svara lite mer utförligt. ;)

http://www.handball2011.com

 
Skånehandbollen

Skånehandbollen

29 april 2010 10:42

Även som skåning kan jag hålla med om att Halmstads nya fina arena borde fått några matcher. Kul att du försöker provocera skåningarna igen, var ett tag sen. Du kommer inte få det lätt med Kristianstadborna Evert ;)

http://skanehandbollen.bloggagratis.se

 
Ekh

Ekh

29 april 2010 10:46

Kristianstad är inga motståndare, bara en viktig del i den stora debatten, precis som alla är.
Vi var ute efter den Geografiska spridningen och när IFK.s arena inte ens är färdigbyggd så är risken för måndagsexemplar större. Eller? Vi tar den vår vän i Skåne, du gör ett bra jobb.
Vi andades inte ens att Stockholm skulle ha en match, men det tar ni inte upp. Varför? Jo, för att vi inte har en arena i vår huvudstad, bara det är huvudlöst och sjukt.
Idag vinner Halmstad mot Ystad. 29-27

http://evertekh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vit

29 april 2010 11:28

Till Ekh: Nä, 38-16 till Ystad. Linus Nilson sätter oväntat 12 bollar och Seifert kan vila redan efter 12 minuter då det står 14-0 trots att Tubbi själv spelar som M6 då Bulten fastnat i vinkelvolten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skapa flashcards