Evert Ekh

Alla inlägg under april 2010

Av Redaktionen - 26 april 2010 21:29

Det intressanta är att Evert Ekh tippade 99% rätt resultat 32-27, se inlägget 18:41. Vi trodde vi var hemma när vår kollega i Skåne poängterade att ISK drog dit en till.


Det kändes från början, Zacke spelade sidled och såg orolig ut i ögonen, flytet såg inte ut att finnas, kontringarna lös med sin fråvaro, tydligheten i straffarna(som han dock satt) kändes inte sådär helt uppenbar.

Ögonen talade om oro, och en Zacke med oro är ett Guif utan flyt.

Guif gör förvissor en bra match men har alldeles för jobbigt att göra mål över hela 60 minuter. De får kriga extremt för varje mål och sådant tar på krafterna. Robin Andersson och Haukur ser halvdödade ut när man kommit igenom.

I första halvlek skulle Guif haft några målvaktsräddningar då Forsberg inte var i närheten av något storspel. Istället har Guif 2-3 räddningar, precis som Forsberg. De hade behövt ett ledning med 5-6 mål för att orka.

För mycket tekniska fel och tappade bollar(7st tappade bollar)


Sävehofs bredd avgör, man kan sätta in spelare som Albrechtsson och Berggren för ren avlastning, dessutom med ett register som platsar i vilket elitserielag som helst. Då blir det tufft, för de flesta lag omöjligt. Har man dessutom 2000 partiska åskådare från Partille i ryggen då förlorar inte Sävehof.


En stor eloge till Guif som gör det man kan göra och utan Pavas enkla 3-4 mål så är man inget finallag i år. Robin Andersson och Mattias Tholin hör till topparna i laget och också topparna i hela elitserien. Ska bli kul att följa Guif nästa år.


Sävehof spelar ett lagspel och är väl förjänta den final som Evert Ekh tippade från början. Finalen är Sävehofs, som nu får sina 12 dagar med vila.


Grattis Sävehof och grattis handbollen, tuff och ärlig kamp. Precis som det ska vara.


33-27(16-17


Av Redaktionen - 26 april 2010 18:41

Vinner Sävehof ikväll mot Guif har de 12 dagar att slicka alla sår och 12 dagar att mobilsera kraft inför en final. Den finalen är så inom räckhåll då Guif tivngas avstå Pava pga av skada. Nu ställs Zacke mot Ungesson ikvällens match och den kampen vinner Ungesson 9 ggr av 10. Alternativet är Alexander Karlsson och han går av på mitten när Ungesson och Barud smäller.


Det kommer att bli mycket heta känslor ikväll, Rustan måste nog se till att Berggren tar det lite lugnt annars kommer det nog att urarta.


Tyvärr för Eskilstuna är det sista tåget, men också ett tåg som man givit sig tusan på att inte missa. Det kommer att springas till 100% i 60 minuter, det är Guifs chans, det tillsammans med en 30-35% ig Forsberg.


Sävehof har inte gått för fullt i tidigare matcher och Jakobsson måste vara otroligt utvilad tillsammans med Stenbäcken.


Tipset går till Sävehof, precis om alla andra - önskan går till att Guif får till en match till. Annars blir det lite mindre tryck i medierna fram till finalen.


Slutresultat 32-27, drömresultat 24-25.



Av Redaktionen - 26 april 2010 17:02

  

En intervju med Fritzon, ni vet Tovebys särbo, hittar ni här

Av Redaktionen - 26 april 2010 13:52

  

Zanotti med sin "bisittare" - framgång!


Ekh redaktionen ville inte säga något innan men när nu Herr Axnér själv stoltserar med att "nu är det klart" på sin egen blogg så kan man se hur lång tid det tar för andra forum att snappa upp detta!

Axnér vill inte kalla det för något märkvärdigt men en sak är säker.

Det blir inte någon asocial approach för Lugi nästa år.
Rakt fram, rakt in i skiten. Här blir det slutspel nästa år. Var så säkra.

Av Redaktionen - 26 april 2010 09:15

Frida Toveby drog till Danmark, lämnade sin Erik Fritzon alena i Göteborg. Till hösten ser vi henne i Sverige igen. Hon ska flytta hem.

Vi har fått en härlig intervju med en öppenhjärlig tjej som verkligen bjuder på sig själv. Denna intervju är den första i raden av en serie om handbollssärbos och vi tackar för den härliga inställning ni alla för att bjuda på er själva - allt för handbollens skull. Läs hela intervjun


  








Av Redaktionen - 26 april 2010 00:03

67% av Sandström och ingen tar notis om detta i Sverige


Hamburg besegrar Cuidad Real, precis om Ekh redaktionen tippat. Hade Zlatan gjort en sådan match som matchvinnaren nummer 1 i Hamburg gjorde idag hade det blivit 7 sidor. Prestationen som Per Sandström gör då han ersätter Bitter i 45 minuter är så stor att den inte ryms i ord. Ni kan se matchen själva på ehftv.com. Per kommer in vid ställningen 4-6 efter 15 minuter. 30 minuter senare står det 18-13 till Hamburg. Alltså 7 mål insläppta på 30 minuter och en räddningsprocent på 74% fram tills dess. En av de bästa Svenska insatser i en match på denna nivå alla kategorier. Vad skrivs om detta i Sverige? På Heh? På något ställe?


Inte ett skit faktiskt. Vi blir först med detta. Frågan är bara om läsarna fattar vilken match Hamburg gör. Ska CR vända detta på hemmaplan? Gör de inte det kommer Hamburg att ta titeln, de ser extremt starka ut.

26-22 slutar matchen och fyra baljor att gå på för Hamburg. Räcker det? Det vete katten - för som Per spelade idag med 16 insläppta på 47 minuter, det kan ingen någonsin lyckas med igen, inte mot världens bästa klubblag. Vi fick det till en räddningsprocent på 67%.

Retur nästa Söndag. Se den på www.ehftv.com


Vet ni vad det sjuka är? Hamburg hade 7 tvåminutare, C R hade två.


P.S Hade Classe Hellgren kommenterat denna match hade han dött, vi tror det, på riktigt. De räddningarna Per gör är mer än Hysénklass, dvs 7 getingar, eller kanske 8, eller vatusan, 9 blir det. Sandströmklass.

Av Redaktionen - 25 april 2010 20:36

Läs mer under vår redaktion på http://stockholmsekhen.bloggplatsen.se


Säg vad du tycker, grattis till alla vinnarna är viktigt men lika viktigt är att se till hur profilen ser ut på förbundets hemsida. Var det lika dött i eriksdalshallen måste det ha varit hur tråkigt som helst. Var är draget? Vem bygger draget? Vem gör något? Gör din röst hörd!

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards