Evert Ekh

Alla inlägg under april 2010

Av Redaktionen - 25 april 2010 17:36

  

Fattar folk vilken ärlig kamp Handboll är? Krig utan vapen!


Nu gäller det nerver, båda semifinalmatcherna kommer att avgöras i nästa match. Eslöv tar en skön seger mot Skövde och får nu på riktigt ha chansen till en finalplats den 8:e maj.

Lugi, som efter sin hemmaseger mot Sävehof får samma chans? Kan lagen mobilisera sig inför bortamatcherna så kan mycket väl det bli en helskånsk final. Det hade väl varit något för Malmö arena att inhysa - då kan damfinalen bli lika välbesökt som herrfinalen och det vore mycket trevligt att få uppleva.


I dagens match så handlar det om Anna Olsson som håller sig till 50% i skottutdelning samt om Anna Larsson som har 100% med sina 6 mål. Dessutom så vinner Brorson målvaktskampen, om än marginelt. Skövde har mer tappade bollar och felpassar - något som också var av stor betydelse.

----------

I kvalserien gick nog tåget för Tumba när Lindesberg enkelt vann med 9 mål. Återstår att se om H43 tappar poäng mot de brandgula. Gör det det så finns hoppet men det ser tufft ut.

----------



Av Redaktionen - 25 april 2010 15:59

Precis som vi fick klart för oss i fredags så är Martin Boquist nu klar för IVH Västerås. Detta som spelande tränare de kommande tre åren.


"Vi ser nu fram emot att del av Martins kompetens i föreningen. Han kommer att få huvudansvaret för vårt unga och utvecklingsbara lag, säger IVH:s Claes Frösslund"


Av Redaktionen - 25 april 2010 11:49

Vad hände i Halmstad egentligen? Spelarna i Drott verkade lite paralyserade och vågade inte gå 100 in i vissa situationer. Gunnar S var som vanligt helt orädd men det räcker inte. Ystads försvar höll äckligt hög klass matchen igenom och det tillsammans med Bolin i målet gjorde att det aldrig kändes som att Drott var nära. Detta trots att Bladh kom in och sänkte Ystads självförtroende från 7 meter.

Ystad kändes idag som ett lag och förtsätter det så är, ja då kan det som Roger Blomquist tippade, bli Ystad till slut.


Kul med två borta segrar - kul med kamp, kul med ärligt hårda tag utan att det spårar ur på läktaren före, under och efter matchen.


Matchens skott - Konrad Rasmussens, så mycket i krysset är inte möjligt, underbart skott.


Tycker att Halmstadsarena känns storslagen och bra planerad och det blir kul att följa VM i denna arena vilket Evert Ekh kommer att göra när väl januari månad kommer. Känns avlägset.



Av Redaktionen - 24 april 2010 15:23

Drott kommer bäras fram av Halmstad och Halmstad är större än Ystad och har traditioner inom Svensk handboll som ingen, förutom RIK kan mäta sig med. Drott med Sivertsson är på uppgång, Ystad med Torben är på väg isär och väntan på Pelle Käll känns förmodligen inte som det lyft killarna som blir kvar hade väntat sig.


Drott ger 1,60 ggr pengarna hemma mot Ystad ikväll, vi anser det vara ett kanonodds för detta kommer inte Drott förlora. En arena som förhoppningsvis blir knökad och med en 100% partisk och tillbakadrömmandes publik kommer inte acceptera förlust.


Drott vinner 28-25, matchvinnare? Såklart, Nielsen.

...........................

Dagens andra match, kvalseriens bottengäng gör upp om vem som kommer att komma sist. Vårt tips är att Hästö inte klarar Önnered hemma och därmed också får finna sig i att hamna 6:a, Önnered kan med lite tur skaka något av elitserielagen i de kommande matcherna men sannolikheten till det är, om man jobbat på Nordic Bet, kanske 8,50 i odds.

----------------------------

Webb - TV matcher i CL - länken finns på Evert Ekh - gå dit om du inte kan få nog av handbollsmatcher.

----------------------------

Ungdsomslutspel i Stockholm denna helg, hur har man marknadsfört det? Något för tillträdande ordföranden att jobba med. Folkfest är något som låter trevligt att säga men kräver lite för att uppnå.

----------------------------

Vandalismen i Eskilstuna känns som sandlådenivå - slå varandra på käften utanför hallaen så man förstår vem som gjort vad i stället för att bråka som 4 åringar, dessutom en en barbaradocka. Sjukt.

----------------------------




Av Redaktionen - 23 april 2010 21:30

  

En riktig glädje bland Lugitjejerna utbröt efter slutsignalen


Ska det vara så här resten av säsongen är det skandal om inte varje match sänds. En taktiskt triumf av Harris Lugi som spelade som vi ser det ett helt perfekt 6-0 försvar. Detta försvar höll dock att slås i sank av Jamina Roberts som fick större ytor under en period. Lugi vinner dock mycket rättvist. De var det bättre laget idag. Bella mattades avsevärt och det betyder vinst eller förlust för Sävehof.


För att sticka ut hakan så säger vi att Lugi vinner den och går till final, men endast som man presterar detta försvarsspel i nästa match.

Sabbe ägde bakåt och spelade försvar för 1,5 person.


Bäst på plan, Åstrand och Lagerström tillsammans med Sävehofs Roberts och Grubbström. Den förstnämnda kan bli något den tjejen.

  

Bella togs stenhårt hela matchen


Mycket imponerande publiksiffra i Färs och Frosta, damhandbollen känns att bli ruggigt het under nästa säsong, tänk på hemvändarna som hittills skrivit på i Wiberg för Eslöv och Wiel Fredén för Heid. Nu väntar vi bara på Toveby hem till Sävehof och ett par till. Kan damerna slå herrarna på fingrarna vad gäller uppmärksamhet? Danskorna kan.


Av Redaktionen - 23 april 2010 15:30

Kvällens och helgens matcher kan ni spela på hos


Vi ger er här en sexling som vi spelat 300 kronor på.

Förlorar vi var det en chansning.


Lugi - Sävehof, seger Lugi till oddset 3,95

Tumba-Lindesberg, seger Tumba till oddset 5,30

Drott-Ystad, seger Drott till oddset 1,60

Hamburg- C Real, seger Hamburg till oddset 2,10

Rhein N L - Kiel, seger RNL till oddset 2,50

C Medvedi - Montpellier, seger Montpellier till oddset 1,80


Totalodds: 316,53: Möjlig vinst: 94961 kronor


Lugi och Tumba är svåra, men resten bör vara helt möjliga.

Vad tror ni?



Av Redaktionen - 23 april 2010 15:15

Man kan läsa det på Flinck eller på HEH om man vill veta mer om vad Åström ska göra i någon månad. Sen vet Evert svaret på vad detta slutar. Vi släpper det först av alla när det är klart, vi lovar

Av Redaktionen - 23 april 2010 11:45

Till Evert Ekh kom ett mail, ett mail som gladde enormt mycket. Sthf verkar ha kommit framåt med nyvalet efter Lars Erik Olsson. Det behövs yngre och mer drivna förmågor för att ta Stockholm vidare.

Inget ont om Lars Erik Olsson, det har inte funnit några kandidater så att denna tilltänkta nya ordföranden direkt skriver till Evert Ekh är otroligt nytänkande, han öppnar därmed upp för en dialog och vi ställer såklart upp. Mer än 100% för Stockholm. Läs hela brevet här



Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards