Evert Ekh

Alla inlägg under april 2010

Av Redaktionen - 22 april 2010 23:22

Förstörda stolar i sporthallen och rubriken blir en kvällstidningssäljare, den innehåller ironi, trots att förstörelsen i sig ska tas på fullaste allvar från IK Sävehof(om nu detta inte är ett PR trick från Eskilstuna).


Sävehofklacken ska enligt bildbevis "betett" sig illa i Sporthallen under kvällens match. Innebär detta att Eskilstunaborna tar 20 bussar i besittning mot Partille på måndag? I Eskilstuna är det invånarna som betalar via skattsedeln, i Partille är det Sävehof själva.

Vad är sant och inte sant, Ekh var inte på plats, berätta gärna lite snaskiga detaljer om läktarvandaliseringen. Men ni, var inte 100% partiska, det räcker med 99%.

Av Redaktionen - 22 april 2010 20:38

  

Zacke - slagen? Kan Guif resa sig på 9?


28-30, Sävehof tar ledningen med 2-0 i matcher efter ett rafflande slut där Zacke missar friläget 6-5 med 30 sekunder kvar.

Matchvinnare? Forsbergs höga och jämna målvaktsspel.

-----------

Vänder Guif denna semifinalserie så bör man få bragdguldet, om än ett nyinrättat litet bragdguld. Sävehof kan nu spela ut och då är de otrligt svårstoppade.

-----------

Vårt tips 31-28, blev alltså 28-30 och det blev ett rött kort på Johan Jakobsson, det enda rätta i tipset allstå. Alltid något.

----------

Av Redaktionen - 22 april 2010 18:28

Emil Berggren verkar vara skadad och inte kunna gå för fullt. Bäddar för Johan Jakobsson från start och ett helt annat anfallsspel än i förrgår. Detta kan Guif få svårt att hantera men redaktionen på Evert Ekh tippar i alla fall röd seger och följer matchen, semifinalen i SM, på samma sätt som alla andra som inte får plats i sporthallen. Alltså på Online, ett bra men ack så tråkigt sätt. Forfarande, två SM semifinaler på Webb TV hade väl åndå varit att föredra, bara SMS omröstningen vi föreslog tidigare, hade betalat för minst en i alla fall.


Slutresultat 31-28, efter 12-13 i paus, kan det vara något? Vad tror ni?

MInst ett rött kort utdelas idag och båda bänkarna får gult.




Av Redaktionen - 22 april 2010 14:03

  

Emil Berggren berättade inte sanningen för Staffan Lindeborg.

 

Det är fult att ljuga! Jimmy Janssons ansiktsmäll på Emil Berggren såg alla. Om det var fult eller inte får man bestämma själv, skulle det varit en tvåminutare eller rött kort? SVT uppmärksammade händelsen i halvlek och intervjuade Emil där han ganska snart fick frågan vad han egentligen sa till Jimmy efter händelsen. Ganska direkt såg man att Emil blev obekväm i situationen. Vad skulle han säga nu, sanningen?

Resultatet av att säga sanningen kanske skulle leda till utskällning av Rustan, kanske skulle Rustan bli så arg att Emil blev förpassad till bänken kommande matcher. Vi tror att det skulle leda till mycket mer positiva konsekvenser. Vem förutom alla Färjestadfans visste vem Per Ledin var innan han ropade tjockis till Salo i Sm-slutspelet? Vem har inte sett youtube-klippet med Peter Forsbergs attack mot domare Börje Johansson om "att han är så jävla dålig, Börje"


Vi är helt säker på att handbollen hade fått en helsida i samtliga kvällstidningar om Emil bara hade vågat säga det han säkert ville säga, sanningen! En förstaplats på TV4 sportens kanon och kalkonlista hade varit på sin plats.


Vi på redaktionen kan säga från helt säkra källor att Emil INTE sa ”gör du sådär igen får du se vad som händer!” Emil var rätt mycket aggressivare än så i sin verbala attack på Jimmy. Vad han sa kan vi hålla för oss själva, men det var ingen fikainbjudan iallafall.

  

"äsch jimmy vad du är tarvlig"


Arg och rakt fram i stundens hetta säljer som smör smälter i solsken så varför ska det vara så svårt för någon handbollsspelare att vara den första som faktiskt direkt i TV säger det han känner?


Red Evert Ekh

Av Redaktionen - 22 april 2010 14:00

Tjena ”Evert”
 
Som en liten lokal handbollsbloggare/fotograf i Trollhättan (som tjatat handboll i snart 10 år på nätet) måste jag säga att ”Evert Ekh” är en frisk fläkt inom handbollen. KEEP IT UP!
Hittills är det bara AOH som kämpat på och vågat utmana.
 
Att handbollen måste marknadsföras hårdare såväl bland ungdom som publik är för mig solklart. Vi är mitt i ett marknadskrig (med fotboll, innebandy, ishockey mfl) både om framtida spelare och utrymme i media/internet. Vinnande sport tar talangerna och pengarna och får snabbast utveckling. Fortsätt jaga ansvariga med blåslampa så att de börjar marknadskriga!.
 
Vad gäller Ert tidigare sökande av en BollBella

 
Handbollen blir Hovleverantör? Norge först med en riktig handbolls- "BollBella" som dessutom brädade Svenska Prinsessan. Sverige hann inte utnämna någon konkurrent till Blondinbella inom handbollen utan Norge satte nivån så att konkurrenter "icke göra sig besväret".

Undrar om det var så här bloggaren Evert Ekh hade tänkt sig.... En fundering,... nu kan väl handbollen benämnas "Hovleverantör"?


  

(...det som göms i snö kommer fram i tö.....) 

 
Med vänlig hälsning
Svante P

Av Redaktionen - 22 april 2010 08:30

Vill du?

Tala om för oss hur du vill se svensk elithandboll presenterad!


Det finns en anledning till att vi måste ta nästa steg och det fort, unga väljer det unga ser och hör.




Av Redaktionen - 21 april 2010 21:19

Drott, som av Evert Ekh tippats ta en finalplats, vann den viktiga första matchen på bortapan mot Ystad IF med 27-30. Ett resultat som gör Roger Blomquists siande om Ystad i final mindre sannolikt.

Drott blir farliga - det trodde många när Sivertsson kom hem.

Ingen Online rapportering fungerade heller, vad säger Heh till Ystad nu?

Skrattretande dåligt!

------------------

Elitseriekvalet fick ett nytt utseende där den största skrällen blev Tumbas förlust med 30-35 mot Önnered. Vinner stockholmarna inte dessa matcher blir det nog svårt att klara tredjeplatsen.

Nu krävs seger mot Lif hemma för att serien ska fortsätta leva.


H43 vinner hemma relativt enkelt mot Lif ikväll och har nu fått igång självkänslan på allvar.


Hästö verkar ha givit upp, 13 mål i baken hemma mot IFK Kristianstad blev nådastöten. Kristianstad och H43 möts i nästa omgång.


Serien lever i alla fall tills nästa omgång är spelad.

-------------------------------

SM semifinal i handboll och inga pengar kvar för webbsändning?

Det är märkligt att fler intresserade inte får uppleva spänningen.

Vad kostar en sändning? 20-30 tusen kronor?

Kan inte Heh eller Svenska handbollsförbundet sponsra de sista matcherna för att visa sin goda vilja? Radio Malmö, visst, men handboll måste ses, det är svårkommenterat, även om Lasse Granqvist hade suttit där.

-------------------------------

Av Redaktionen - 21 april 2010 17:15

Foto från Guif hemsida. Jimmy jobbar med Svullodansen?

 

Tja ”Jimpa”, läser du Evert Ekh?

Har tyvärr inte läst, men ska börja nu.


Jimmy Jansson, elitseriens snällaste utanför planen men en av de tuffaste, Vem är tuffast att möta i Sävehof enligt dig? 

Hela laget är tuffa i försvaret, men deras V2 är en hårding, Ungesson (kan missat stavningen).


Tre bortamatcher, precis som förra året, ingen fördel direkt, ni slår alltså i underläge? 

Vi slår ur underläge, framförallt nu med en förlust i första matchen.


Sävehof, Sveriges svar på Barcelona, dock utan samma publikstöd. Vad vill du säga till de i Partille som läser detta?

En klubb som alltid är i toppen, spelar ingen roll vilka spelare de tappar, imponerande.


En gång i livet fanns du, klumpig och gänglig i stockholmshallarna, nu betyder du enormt mycket för ditt Guif. Hade du drömt om att spela SM final när du knappt kunde(eller kan) göra en riktigt snygg stegisättning?

Då drömde jag om att spela upp min moderklubb Tyresö IF i elitserien, men nu är drömmen att hinna med ett guld innan jag slutar.

(Jimmy nämner inget om stegisättningen, vi antar att tystnaden beror på att vi har rätt) 


Att vara stor är en sak, att vara smart, en annan. För varje år som går blir du ju inte snabbare men vi tycker att du blir bättre. Varför är det så?

Det var ju snällt, själv tycker jag att jag är lite för ojämn dels i mitt spel och i min fysiska status. Men om ni säger att jag blivit bättre så kanske det har att göra med att man fått en skön distans till handbollen nu när man har familj.


Du spelar minimalt framåt, blir du inte sugen på att få stänka dit en boll?

Spelade nog 50-50 med Blank i serien men nu har han spelat mer och gjort det bra, inga konstigheter.


Röda havet, Sveriges bästa fans, berätta för dem vad det får av dig om ni tar SM guld i år. Kan du bjuda på något riktigt jävligt? Ballongdans? Nakendans? Krigsdans?

Kommer stå på bordet på Malmös Cafe Opera och köra Svullo dansen, 100%!


Om ni vinner SM guld, lovar du att ha en Evert Ekh tröja på dig när ni kliver upp på podiet på banketten?  

Om den är tillräckligt snygg!!( den är grymt snygg, hoppas ni vinner)


Evert Ekh tror att det blir en förbannat rafflande matchserie mot giganten i gult, vad har ni som Sävehof saknar?

En fanatisk hemma publik och Piff o Puff på kanterna.


22-22, sista avgörande straff, ingen vågar slå den, vad gör du och hur gör du?

Jag kan slå den, inga problem. Inte omöjligt att det blir en snurr med lobb.(bollböjaren från Stockholm har inga nerver och vi tror han skulle göra det på riktigt)


Tackar, bockar och hoppas ni kvitterar i nästa match

08 · Herrelit · SM

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards