Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Fy i helvete vilken dag

Av Redaktionen - 30 maj 2010 21:35

Damlandslaget får ursäkta. Ni får inget beröm idag. Er andra halvlek var ren katastrof. Inte ens domarna kunde se till att ni förlorade mot ett apdåligt Tjeckien. Vi skyller på det även om ni kan inte sluta spela.

Då får ni inga röda rosor av oss. EM biljetten känns dock sjukt bra.

Det är nära till Danmark/Norge, hoppas Svenska fansen fattar det.


Över till matchernas match, en final där Kiel återigen får allt att fungera de sista 10 minuterna. Barcelona äger Kiel. Man spelar konsekvent och metodiskt och Kiel hänger huvuden och gnäller som fan. Kim gör inget annat på bänken. Det är hans uppgift. Att gnälla på alla domslut. Lägg av med det för fan. Kom tillbaka och kör på. Där vinner Kiel inga matcher. De är förjävligt gnälliga.


Men handbollsmässigt är de fortfarande en maktfaktor. De har matchvinnarna, de har en stor målskytt Jicha, en världsartist i Narcisse och så en osportsligt, men sjukt stor orsak till segern i Omayer.

Idrott kan ibland tendera till krig och idag handlade det om psykningar och direkt oärliga tag från vissa håll.


Varför vinner Kiel? Ekh är säker på en sak, "den som vågar mest vinner mest" Zeitz. Det spelar liksom ingen roll att ni förmodligen tycker annat. Ni har fel, fel, fel. Bevisen är överjävligt tydliga.


Matchens viktigaste spelare, misslyckas i första och avgör sedan genom att aldrig fega ur när det står och väger. Zeitz avskedsmatch, när den väl sker i Kieltröjan, kommer slå allt. Mer älskad matchvinnare finns inte.


Ingen tränare hade låtit honom spela mer när han skjuter i B pojkslägen och förstör för andra. Men han har Gislasons förtroende och kommer in igen och gör det ingen annan vågar göra. Han vågar förlora och denna gång medförde det att han vann, igen.

Säga vad man vill om galningen, Kiels älskling, han gör saker som inte står i böckerna, och det våra läsare, det avgör matchen. Verbala psykningar i all ära, men Zeitz psykar genom att bara finnas till.


Med den trupp Kiel har är detta en bragd. Med två världsspelare på 9m skadade så spelar man CL final four med fyra niometersspelare. Barcelona använder sex. Ändå vinner Kiel. Dessutom lär det bli dubbel - en dubbel som blir svår att motsäga när vi summerar. Kiel är värda segern, även om uppträdandet i slutet av Omayer borde ge någon form av reprimand, det hör inte hemma i handbollen.

----

Nu till det mer jävliga. Ekhs spel på Barcelona innan CL startade hade givit 12 000 svenska kronor. Jävla Zeitz :-)

.....





Och just det, Boson till Spårvägen. Vilken skräll. Fan det är tre veckor sedan det blev bekräftat men det är fortfarande lika bra för damelitserien. Bra jobbat Mr Ryde och mannen med livsmedelsplunkan.

 
 
Ingen bild

Hoffa

30 maj 2010 22:30

Ja, jävlar va det är trevligt med handboll!
Sen att SVT fullständigt våldtar oss public servicebetalare och eftersänder en CL-final är för mig straffbart.

 
Ingen bild

My

30 maj 2010 22:34

SVT är kommunism, 20 000 åskådare i VM för klubblag i en idrott som finns i alla världsdelar. Hur fan kan de få sända VM, hoppas att TV4 betalar in sig. Dessutom, den där Grahn? Va har han gjort för att sitta och snacka dyslektiskt om allt och inget. Expertkommentator ska veta saker, ut med honom!

 
Linusfloyd

Linusfloyd

30 maj 2010 23:02

Kiel vann på att spela chanshandboll sista 10 minuterna. Psykfallet i mål som man inte får skjuta runt huvudet på betedde sig som ett svin och också det gjorde att dom vände matchen.

Jag anser att Barcelona är bättre idag men förlorar trots det mot gulligull Kiel som alla ska hålla på här i Sverige för att dom har en massa Svenskar i laget..

Iker Romero i Barca hade lagt mycket av sin årslön på att Kile skulle vinna, han var oduglig när han var inne, ett skäl till at sälja honom illa kvickt tycker jag...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

HH

30 maj 2010 23:55

Tycker att Kiel vann välförtjänt. De fick sina målvaktsräddningar när de behövde dom som mest jämfört med barca som fick dem i första. Sen att Omeyer är ett psykfall är en del av hans spelstil även fall det han gjorde hände efter matchen är jävligt dåligt.

Får hoppas att det nästa år blir fyra bra lag som är med så att de blir två bra semifinalerna, för ryssarna hade inget där att göra i Köln.

 
Ingen bild

Sten Sax på C

31 maj 2010 10:14

SVTplay sände ju finalen. I alla fall fram till 19.30 då det bröts mitt i Barcas TO vid ställningen 29-29.
Vem fan kan sätta en sådan sluttid på en stor final? Är det ingen som tänker på SVT? Uppenbarligen inte. Att det kunde ha slutat med förlängning och straffar var det ännu färre som tänkte på.

Nu gick det ju ändå att se på EHFs streamning, men kvalitetsmässigt var den ju en katastrof jämförelsevis med SVTplay.

Måste ha missat vad Omeyer gjorde för nåt, men att det bara handlade om att han hånade Barcas spelare vid räddningar har jag svårt att tro.
Och varför nämner ingen att målgörarna i stort sett hånar målvakten vid alla mål?

När det gällde gammalt hederligt uppställt handbollsspel, var Barca outstanding.
När det gällde det lite mer moderna spelet med snabba avslut och lite chansningar (ā la Rimbo) visade det sig att Kiel är överlägsna alla andra.

 
Ingen bild

Simon

31 maj 2010 14:08

Det bästa med tv4 är att dem har bäst grafik,komentatorer.

Det bästa med Svt är att dom inte har några pauser.

 
Ingen bild

Fidde

31 maj 2010 16:00

Sten Sax på C> Testade du att ladda om svtplay-sidan? jag laddade om sidan och kunde se hela matchen där.

 
Ingen bild

!

31 maj 2010 20:20

Zeitz e grym. Snackade kort med honom vid ett Kielbesök för 5-6 år sedan efter en storseger hemma. Han sa att Noka liknade honom vid en osäkrad handgranat...och Zeitz tillade att han gillade liknelsen. Vi håller med!

 
Ingen bild

Sten Sax på C

1 juni 2010 22:33

--> Fidde:

Ja, ett par-tre gånger. Sen såg jag att sändningstiden bara var till 19.30 och då blev jag förbannad och gav jag upp.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards