Evert Ekh

Alla inlägg under juni 2010

Av Redaktionen - 6 juni 2010 13:44

Nationaldag och dött. Precis som Sverige är när ingenting av annorlunda karaktär inträffar. Nu är det bara så att vi har svenska flaggans dag, firas den 6 juni varje år och dagen är sedan 2005 en helgdag. Nationaldagen firas till minne av dagen då skidkungen Vasa utsågs till Sveriges kung, året var 1523. Sverige har alltså på snart 500 år inte kunnat se till att få lite drag denna dag? Fy fan vad vi är kassa.


Vadan detta? Jo, det här ihop med att sluta upp bakom någonting som faktiskt är bra, glädjer många och går vidare i generationer. Därför går det att dra en paralell med exempelvis handbollssverige. Hänger ni med?

---

En som hänger med är Thomas Bodström, AIK:aren som numera gör allt för att framstå som en god socialdemokrat. Han är advokat och författare och syns i såväl roast på Berns som i morgonsoffor.

Han gör PR för sig själv och på det viset i slutändan också sin partifärg.

Lobbyisten

Noterade att annonseringen från Akademibokhandeln talar om "välj mig, så ska jag berätta om fusket bakom". Valet är nära och många tror nog att detta är upptakten. Det är det inte. Det är en deckare av kanske landets mest kända politiker.

Budskapet är solklart. Det är bara rosen som saknas, den är ersatt av Akademibokhandelns logga.


Det är produktplacering och PR strategi - något för Stockholms handbollsförbund att tänka till om inför årsmötet.

Av Redaktionen - 4 juni 2010 23:10

Läs Tomas Blogg. Ni som är 08:or kanske då inte behöver svara honom att "ditt jävla skånehuvud, du fattar ingenting". Tänk nu. Har han rätt eller har han rätt? Huvudet på spiken i en ton som imponerar.


Ekh svarar(kopia från vårt svar på bloggen)


Tomas! Det du skriver är precis rätt. Tråkigt att halva din blogg inte kan lyftas att kommentarerna. Där är man nere i regional nivå. Man pratar lokal skånsk dialekt.
Detta handlar inte om att 08 är ballare, det handlar om kulor.
Ska Svenska mästarna spela CL kanske 2 miljoner i prispengar vore något att kämpa mot, och då, ja, då krävs det att 08 idioterna är med för den stora PR och plånboken för Svensk handboll finns vare sig i Lund, Kristianstad eller i Helsingborg. Den finns i Stockholm och det är nog därför Herr Högquist bestämt sig för att dra dynglasset framåt och på vägen förfina lasten från dynga till bränsle. Denna blogg var fanimej högklassig.


Vi ska lobba som fan för att AIK tar sig upp i 1:an så du kan göra en match mot Silwing Troja i Högdalshallen. Det har du aldrig gjort, det vore en upplevelse.


Redaktör Ekh

Av Redaktionen - 4 juni 2010 12:43

Man behöver inte säga mer va? Beskriv vad du kommer ihåg kring matchen som detta protokoll härstammar från.


  

Av Redaktionen - 1 juni 2010 08:20

Om vi vore Hummel och Sportex hade vi ringt till kansliet och sagt "nu får ni fanimej se till att loggan på våra företag kommer upp på er webb, skärp er, vi är era sponsorer".


Fortfarande är det Team Sportias taskigt lågupplösta .epslogga som skiner likt en solblekt plåtskylt från 50 talet.

Det är det här vi menar, det är fel på förpackningen Stockolmshandbollen.

Paketet, om det nu kan kallas för det när man tagit en 20 år gammal julduk, kastat på den och chansat på att mottagaren är blind. 

Tillråga på allt, när man öppnar det så är man fortfarande irriterad över att snöret man skulle bära i, har gått av, det användes egentligen som nödproviant på nedlagda P10 i Strängnäs. Men det var billigt.


Året är 2010, Facits skrivmaskiner i Åtvidaberg har slutat tillverkats, det finns fler än 4 persondatorer, man lever i IT oavsett om man vill eller inte. Att inte vilja förändra är att säga "nej, vi ska lägga ner".



     

Handboll Cup

 

2010-2011

 

(3 minuters variant)

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards