Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

Proppen ur redan i gruppspelet?

Av Redaktionen - 30 juli 2010 21:15

U20 Herr ligger risigt till. Eller U20 och U20? Folket.se kallar ju detta landslag för Zackes landslag. Det låter stort det.

Snacka om hybris i E-tuna, fast är man stjärna ska det höras!

Det verkar i alla fall gå lite åt skogen då man i nästa match bör vinna för att få kriga om medaljer. Kroatien står på tur och det blir svettigt som fan för Zacke om han ska spela själv.

---

U20 damerna i Korea tog(!) 8:e platsen. Det är inte godkänt. Det är underkänt, en 6:e plats hade varit godkänt. Ett resultat som faktiskt inte pekar åt rätt håll även om a landslaget missade huvudrundan i sitt VM. Man kan inte snacka om att marginalerna är på fel sida i handboll. Det handlar om marginaler jämt. Dessutom spelar man inte 60 minuter utan att ha en enda utvisning tjejer! Tyskland hade tre!

Kul dock att Stockholmstjejerna dominerade målskyttet. Fem Skurutjejer får nu se till att vila några dagar. Sen är det Wirdfors ord som gäller och där är försvarsspelet förbannat viktigt!

---

U18 damerna och herrarna ska nu igång. Låt oss få uppleva lite medaljchanser nu för helskotta. Klingvall, visa att du vågar spela med det bästa materialet. Detsamma för Camilla på U18 Dam. Låt de bästa gå hårt nu. Inget socialt, den som funkar spelar! Thats it!

---

En massa träningsmatcher i elitserien och mot Tyska skitlag som Flensburg :-) är totalt ointressanta så här dags tänker vi inte skriva om alls. Bara det att Wasaiterna spelar mot Flensburg för 140 kr/besökaren mitt i sommaren. Först till kvarn! Fast det kanske det är värt om Pappa Carlén går dit pengarna växer och tar över Hamburg. Då måste Oskar hänga på enligt Heh.

---

Damer A finns i Norska Larvik och tränar och  spelar officiellt mot Norge i EM arenan på Lördag. Ni som har semester, ta bilen dit och kika lite. Inte för mycket begärt, speciellt som Janne Wigren är där!

---

Rimbo tog dubbeln i Åhus. Varför ska de bygga ny hall när det finns stränder i Rimbo? Kul att Rimbo snurrar upp Bajen i finalen.

---

Evert Ekh

- on tour






 
 
Ingen bild

Vipen

1 augusti 2010 15:21

Det måste vara den ende kantspringaren i världen som har ett eget landslag!
Men i Eskilstuna kan vad som helst hända, så det är väl inte så konstigt.

 
Ingen bild

BB

1 augusti 2010 23:27

Dagens citat: man vet aldrig när man får chansen igen, så det är lika bra att ta den när man har den.
Kanske skulle handbollssverige bjuda in Emma Green på en föreläsningsrunda, om att kämpa på och tänka positivt - och kanske överträffa sig själv ibland.

 
Ingen bild

Anders

2 augusti 2010 18:21

Jag lovar att om bara Zeke får fritt fram så kommer hans landslag att vinna allt. Det har jag läst i Eskilstunas tidningar.
Go Zeke

 
Ingen bild

Engelen

3 augusti 2010 00:09

Han vinner själv.
De andra kan sitta på läktarn och titta på enligt Eskilstunapressen.
Det är ju synd om grabben men han har varit lika duktig och ego sen han var B-pöjk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards