Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Dags igen

Av Redaktionen - 30 augusti 2010 11:11

De kommentarer som Nils Hult kastat stämmer förvisso. Sen kan man ju helt enkelt bara säga att Ekh bidrar mer än de flesta till utvecklingen.

Ibland finns det helt enkelt inte mycket att skriva om. Vi kan inte fokusera på Stockholms handbollen det kommer Stockholmsekhen att göra från seriestart men på ett litet nytt sätt. Stockholm i alla ära men Ekh ska fokusera mer på helheten. Inte BK Söder 91 or!

--

I övrigt kan man på nationell nivå säga att Svenska Handbollsförbundet växer sig ekonomiskt starkare. Nya sponsorer presenteras och det känns som vi är på väg någonstans. Mot att på allvar kunna konkurrera med idrotter som liggboll(fotboll) och käppboll(innebandy).


Vad gäller Ishockeyn så har den allt som Handbollen har, den är tuff, det är riktigt häftigt. Men! De har fortfarande skydd men vågar framför kamerorna skrika att de är förbannade. Det gör inte hårda handbollsspelare, de lägger band på sig själva och får därför den mediatid de förtjänar. Ut med språket och ut och gnugga spärrar som Wikegård hade sagt.

--

Försäsongen för elitserielagen ser intressant ut.

Sävehof kommer att ro hem hela skiten, det för Ystads IF och Drott. Vi fick lite information om att nygamle Diego Perez Marne var otränad - nu är han gipsad och missar seriepremiären. Det är gott för Legolas det, alltså Gunnar Steinn, mannen som gör att Drott även i år spelar SM final.

--

Guif säger att de ska fixa SM guld till Eskilstuna. Det känns sådär va? Inte för att de de är utan chans till hög placering men det blir nog inget SM guld, det satsar vi på. En bra målvakt räcker inte. Dessutom har Guif kört rävspel och börjat värva kontrakterade spelare och på ett märkligt sätt, ena stunden ovetandes om vad den ena gör, andra gången oventandes om allt.

--

Micke Johansson från Bodö till Lif. Har Lugi och Tumba fått sina pengar? Skam för Svenska Handbollsförbundet som inte ser till att Norska HF sätter press på fiskerifabriken i norr. Handbollen blir inte bättre för att förbunden skiter i vad som är regelverk, precis som elitlicensen

--

Hammarby får det svårt. Pilfalk skadad, Tingsvall skadad. Tur att Bajen e Bajen och reser sig på 9,5. De ska vara kvar. Det har Stockholm bestämt.

--

Aranäs! Jo vi tackar. Där kommer inte Allsvenskan att få tillbaka ett nyuppflyttat lag. Tipset på nedflyttning? Lindesberg eller H43.

--

Tipset på att flyttas upp(å nej inte igen) går till IFK Tumba. Laget som fortfarande har en kommun som sover sig igenom 3,5 år för att sedan i valtider fjäska så det står härliga till. Den utbyggnad som tydligen sker av hallen i Tumba räcker inte. Ändå kastar man pärlor åt svinen. Tips till SHF och HEH! Åk dit och döm ut! Marginell skillnad på volym och faciliteter.

--

Division 1 Norra blir årets bästa serie. Skånela, IVH, Irsta, Nyköping och Eskil kommer att göra upp om en plats. Tipset? Skånela på det berömda före Boquist.

--

Damernas Allsvenska blir årets floppserie. Kvaliten är usel och det blir inte många sevärda matcher. Kapa bort två lag från Elitserien damer och ha endast 10 lag i Allsvenskan. Spela tre omgångar med högre kvalitet. Rena flickhandbollen kommer att visas upp.

--


Nog?


Ekh


 
 
Ingen bild

Bra

30 augusti 2010 11:50

Ja, Bajen får försöka överleva i år med sina 3 BK SÖDER 91 or :)

 
Ingen bild

Ulrica

30 augusti 2010 13:08

Om det kommer besökare till hallar för att titta på handboll, måste de i första hand sittplatser som går att sitta på en hel match utan att bryta ryggen. Tumbas och Skånelas (säkert flera andra) sittplatser är bedrövliga. Änså ska man betala inträde för stå upp och slippa få ryggen förstörd. Eriksdalshallen är riktigt gammal hall som funnits i ca 70 år, men upprustning har skett med jämna mellanrum och har i alla fall bekväma stolar. Resten av servicen måste arrangörerna fixa, och det är ganska bråttom.

 
Ingen bild

Kolingen

30 augusti 2010 13:18

Bra, hur tänker du?

Enligt mig finns inte nån Söderspelare i Bajens A-trupp. Om du menar Sannadal och Polisen kan möjligen hålla med dig. För övrigt är det väl utmärkt att åtminstående en elitförening i Stockholmstrakten kan ta hand om unga killar som vill satsa mot eliten. Annars köps de upp av Skånelag, som har ganska gott om pengar.

Forza Bajen och lycka till i årets elitserie. Ni kommer sämst 7:a

 
Ingen bild

ZZZZ

30 augusti 2010 14:05

Jag såg ivartfall Bröderna Pettersson samt Adam J spela säsonger i BK SÖDER möjligen nån i Djurgården men det var väl samma sak på den tiden antar att dom fick sin skola av maestro Johan Marinsson & Oscarsson här och där två extremt goda tränare.

 
Ingen bild

Zorro II

30 augusti 2010 14:06

kollade arkiven SHF alla har spelat med BK SÖDER två säsonger vilket var helt avgörande för deras utveckling.

 
Ingen bild

Silwingfan

30 augusti 2010 17:04

Jag tror att Silwing kan vara med och kriga i toppen i år,i Div 1 norra, M.Berg kommer tillföra Silwing det dom saknat tidigare, stortorsk mot Boqvists västerås, men då var många borta bl.a Berg,med Berg i laget spelade dom jämt mot skånela....

 
Linusfloyd

Linusfloyd

30 augusti 2010 19:00

Jag trodde bäst av alla för ett gäng månader sedan och man skulle då vinna en t-shirt om man var bäst. Det har utlovats några gånger nu att tröjan är på gång men det händer inte ett dugg.

Jag säger det igen, ha inte en tävling när ni inte kan hålla vad ni lovar. Ni kan vara hur anonyma ni vill men det här är sämst, skäms på er.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

bo björk

30 augusti 2010 19:53

Till nån som vet!!

kommer pilen och tingsvall vara borta länge från spel??

 
Ingen bild

IVH

30 augusti 2010 22:30

Hur kan Skånela eller Eskil nämnas som favoriter? Vi vann idag mot allsvenska IFK Tumba med 4 bollar! Vann även mot Silwing med över 20 mål!!

 
Ingen bild

Nisse Hult

30 augusti 2010 22:48

Varför har Evert Ekh en fil på bloggen där Erik Dokka Haug bryter foten?

 
Ingen bild

Petter Strömberg

31 augusti 2010 09:09

När man väl talar om Bajen så kan man väl inte låta bli att ta upp handbollens senaste skandal? http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article7696884.ab

Var själv och tittade på några av matcherna men såg inget.

 
Linusfloyd

Linusfloyd

31 augusti 2010 09:37

NordTyskarna ger sig på oss från Stockholm på ett fegt och ynkligt sätt. Det var lite såna tendenser när vi var där nere 2008 & 2009 också. Hoppas killarna & ledarna trots allt mår bra och jag säger redan nu och här att Hammarby P96 vinner USM denna säsong i Pojkar B. Nu har dom fått extra tändvätska, tack ni NordTyskar.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Dito Vitt

31 augusti 2010 09:43

Kanske är jag bara ovanligt seg i kolan, men syftar inte Ekh på Hampus Jildenbäck när man refererar till Tumba och Lugi, och inte Micke Johansson? För Micke är det väl snarare Guif som ska ha pengar?

 
Ingen bild

AIK...

31 augusti 2010 09:56

Bajen fans får väl ge sig på ystads spelarbuss helt enkelt.

 
Ingen bild

Engelen

31 augusti 2010 13:43

Till alla AIK:are.

Läs gästboken på Bajens P96 hemsida.
Hur kan ni vara stolta när ni drar omkring i stora gäng och och bara är ute för att slåss?
För ca 8 år sen slog ni ihjäl en Stockholmare som höll på IFK Göteborg.
Detta skedde i Högalidsparken/Hornsbruksgatan på Södermalm nära Hornstull. Ni använde järnrör när ni slog ihjäl honom. Ni ville väl visa er modiga.
AIK:s huliganer är ETT djävla pack, som borde bussas till Sarekfjällen och slåss mot myggor och björnar. Om inte, så tycker jag att ni ska hålla er i SOLNA och inte förpesta oss Stockholmare med er närvaro.

 
Ingen bild

Nu är det

31 augusti 2010 14:00

x

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skapa flashcards