Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 6 september 2010

En fullt ny arena och 10 000 i hyra och löjets skimmer

Av Redaktionen - 6 september 2010 20:13

Citerat från Norra Skåne

"Från 900 kronor till 10 000 kronor. Så stor blir höjningen för IFK Kristianstads hyra vid elitseriematcher i nya arenan"


Ekh säger bara ! Fyn i helvete vad Stockholms Stad måste dra in kosing på Eriksdalshallen. Den byggdes som vi sagt 10293090 ggr, redan 1937 och kostar för Hammarby 20 000 kronor per match. Avskrivningarna är borta sedan länge och Stockholm Stad skor sig fett på hallhyrorna för de som vill spela i klassiskern.


I Kristianstad har man byggt en arena för 200 miljoner och höjer hyran från 900 kr/match till 10 000 kronor. Kanske något för andra att ta efter i kranskommunerna runt Stockholm. Ekh tror att de flesta skulle acceptera att få något vettigt att arrangera i.


--

Nästa citat kommer från någon utan alla chips i påsen. Det är klart, han råkade vara målvakt också. Taskigt om målvaktskåren. Trelleborgs inte allför högt rankade målvakt Giorgio Jancevski som angående sitt anbud från Lif Lindesberg i Elitserien vräker ur sig:

– Jag är intresserad, men jag måste först titta närmare på kontraktsförslaget tillsammans med min agent.

 

Har Giorgio samma agent nu som när han kom till Trelleborg så bör han vara försiktig eller så är han bara så pass smart att han skiter i vad som står i kontraktet när gäller pengar och satsar på sin karriär som målvakt i en klubb som har koll på läget i finanserna. Överbetalda spelare gör fattiga klubbar och agenterna bidrar inte ett skit till utvecklingen inom handbollen på nationell basis, i alla fall inte just nu. Agentens namn? Åke Unger. Åke, se till att vara smart nu! Ge killen det han förtjänar! En ny klubb och skit i dina stålar. Det finns inte så att det räcker. Eller jobbar du också gratis i skuggan av finanskrisen?

--

Måndag den 13 september
1900 HK Drott - HK Aranäs, Elitserien herrar

- www.livehandboll.se (Elitseriepremiär på webben)

Tisdag den 14 september

2010 TV4 Sport TSV Hannover-Burgdorf - HSV Hamburg, Bundeliga herrar(Handbollspremiär på TV)

--

Hur tuff är nya reklamfilmen för VM? Nytt grepp?






--


 
 
Ingen bild

Tipsaren

6 september 2010 21:23

Klart Åke inte jobbar gratis.
Han försöker - precis som vanligt - att sko sig och höja snittlönerna i elitserien. Det är märkligt att unga medelmåttor behöver ha en agent, men den gode Åke har ju lovat dem guld och gröna skogar. Ligger han bakom någon övergång till en europeisk toppklubb, eller är det bara bottenskrapet i första eller till och med andradivisioner?

 
Ingen bild

Jocke

6 september 2010 23:30

Är nog inte så många 6-7 åringar som har agent...

 
Ingen bild

Petter

7 september 2010 08:50

Vilket parti styr i Trelleborg, här i Sthlm är det kosing som gäller, har du inga pangar skiter vi i dig..

 
Ingen bild

Gordon Gecko

7 september 2010 09:25

Är det någon som vet vad de allsvenska klubbarna betalar? Jag läste någonstans (osäker på källa) att spelarna i Trelleborg har/hade 10 000 kr /månad. Känns lite överbetalt om det stämmer...

 
Ingen bild

JO

7 september 2010 10:24

Det är ju helt olika beroende på hur bra man är samt vilken klubb man spelar i. Många av spelarna i Trelleborg ligger säkert på 10 000 och över medan tex. Wartas spelare inte lär ha mer än 2000. Detta är dock ren spekulation från min sida.

 
Skånehandbollen

Skånehandbollen

7 september 2010 12:37

Till Tipsaren :
Har för mig att Unger hade/har Oscar Carlén. Blev ett jäkla liv när Unger kommenterade Sveriges matcher för 3-4 år sen då Carlén fick sitt genombrott i landslaget.
Har även för mig att han hade ett par andra i landslaget vid tillfället.


MVH Skånehandbollen!

http://skanehandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

JO

7 september 2010 13:43

Har för mig att Åke har Locau, Grundsten och Apelgren också.

 
Ingen bild

åge

7 september 2010 13:51

unger är en illaluktande typ! skyr inga medel!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards