Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 15 september 2010

Alingsås och Guif krossade

Av Redaktionen - 15 september 2010 20:41

Precis som det ska vara i de första omgångarna är det svårtippat. RIK leker hem segern mot ett Alingsås som förmodligen redan på vägen hem till potatislandet börjat fundera på, är vi bra? Truppen ser enligt Ekh inte semifinalmässig ut, inga nyförvärv att tala om. Alltså är RIK:s seger inte en sensation. Den är väntad. Lika väntad som att Sävehof utmanövrerade Guif i Eskilstuna på ett överlägset sätt.

Ska Guif ta SM Guld kan man inte redan nu hamna i psykiskt underläge mot sina egentänkta antagonister.


Lif Lindesberg visar moral och kämpar upp sig och tar en poäng, den första i nya arenan. Kvittering av Skövde med 10 sekunder kvar.


Höll på att glömma våra älskade metropolmotsvarigheter i Kristianstad. Ekh trodde torsk, Kristianstad klarade av att segra hemma i den nya arenan. Bra gjort men vad är det för fel på Petersson? Han är inte mänsklig och såg till att göra skäl för den förhoppningsvis skyhöga ersättning han uppbär. Frågan är om Kristianstad vill låta honom gå - och med tanke på att han är världens snällaste tvivlar vi på att kan säga nej!

--

---

Damerna blev enklare att sätta på Nordic Bet. Svårast hade Spårvägen mot ett IVH som man inte kan räkna bort. Lättast får man väl ironiskt nog säga att Heid hade. 22-7 i halvlek är inte en bra elitseriematch. Tyresö får bragdguldet om man tar en poäng. Så är det.

---

I övrigt så är Sävehof och Skövde i fin form efter storsegrar, förvisso mot lite enklare motstånd i form av Kroppskultur och Kärra.

Nu har alla 12 lagen gjort entré och det blir en kamp mellan 11 lag att nå slutspel, där fem av dem redan på förhand känns hur klara som helst. Sävehof, Lugi, Eslöv och Skuru och Skövde. Visar Heid styrka även i nästa match(denna kan inte räknas) så är de 6:a. Resten är knallhårt men förmodligen Kropps och Spårvägen.

---

Dagens uttalande måste ändå tillägnas Fredrik Simonsson i Alingsås som ser tre av sina spelare i VM i januari. Bliznac, Enström och Charlie Sjöstrand. Vad tänkte han med där? Dessutom tippade han seger med fyra mål. Det blev torsk med 12, sorry Fredrik, inte en siffra rätt. Oj, förlåt, han sade också att Nolhagahallen är den bästa handbollsarenan i landet. Nu får det väl räcka med freudianska felsägningar, eller?

---

Fortfarade ingenting!

---

 
 
Ingen bild

Blå

15 september 2010 22:48

En Freudiansk felsägning innehåller något som kan relateras till sex, således inga sådana från Simonsson.

Bliznac visade med all önskvärd tydlighet ikväll att han inte är ett namn för VM. Vidare menade Simonsson att Charlie borde finnas med i diskussionen, inte i VM-laget. Slutligen. Vilken tränare vill inte se sin egen hemmarena som den bästa? Något annat vore tjänstefel, såvida hemma inte heter Botkyrka.

 
Ingen bild

nja, inte bara sex va?

16 september 2010 00:53

En freudiansk felsägning är ett begrepp inom psykologin. Felsägningen går ut på att en person avser att säga en sak, men av misstag säger något annat. Det av misstag sagda är då det som personen faktiskt menar, på ett semi-omedvetet plan.

Felsägningen anses, enligt denna skola, vara ett tecken på en bortträngd längtan, t. ex. av sexuell karaktär eller något som på annat sätt socialt sett är olämplig att yttra.

 
Ingen bild

Blå

16 september 2010 10:00

Nä, Freud spelade mycket handboll på fritiden har jag hört...

 
Ingen bild

Gäst

16 september 2010 10:12

Håller till ämnet när ni skriver inlägg..

 
Ingen bild

Tumba

16 september 2010 12:25

Tumba har alltid älskat sin hemmaplan och motståndare har hatat den. Så det har inte varit något fel med Idrottshuset. Däremot vill man inte spela i Botkyrka hallen som ligger fel i förhållande till majoriteten av medlemmarna i klubben. Där har du miisnöjet. Men att säga att Nolhagahallen är sveriges bästa handbollsarena så får man undra hur hjärntvättad man kan bli?

 
Ingen bild

Blå

16 september 2010 16:20

Den som tror att Simonsson uttalade sig om faciliteterna får nog tänka om.

 
Ingen bild

Undrande

17 september 2010 11:16

Ingen som har reagerat över antalet utvisningar i matchen RIK-Alingsås ? 14 utvisningar + 3 röda kort,såg i Göteborgspressen att man ägnade 2 helsidor åt detta "fenomen ".
Enligt domarbasen som var på plats , så var det en mycket bra domarinsats.Han ansåg att det fanns utrymme för ytterligare 2 röda kort...
Bra insats av Koponen / Ahlvin !!

 
Ingen bild

Alexander

17 september 2010 20:20

Bra insats...? Tvärtom. Domarna hade inte koll på matchen för fem öre, den blev totalt sönderblåst. Visst, det var "derby" och sådana matcher är tuffa, men den var knappast ful. 4st tvåor efter 8-9 minuters spel, gula kort som delades ut i början på andra halvlek. Nej nej nej, jag tycker synd om både Alingsås och RIK som inte fick chansen att spela handboll så som den är menad, tuff och schysst.

 
Ingen bild

Martin

17 september 2010 21:04

Elisson skulle aldrig kritisera domarinsatsen. Han är direkt jävig. Ahlvin/Koponens insats var under all kritik. Delade ej ut röda när de skulle utdelas och kompenserade genom att ge två "oskyldiga" rött. Missade soklara dubbelstuds, stegfel mm mm. Helt under isen. Tror inget av lagen vill ha dessa herrar de kommande omgångarna.

 
Ingen bild

Björk

18 september 2010 00:16

Kristianstad vann inte i nya arenan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards