Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Sävehof gör det bra i 20 min

Av Redaktionen - 26 september 2010 18:57

Det såg onekligen bra ut. Bra försvarsspel och ett distinkt anfallsspel i högt tempo. Kolding så skärrade ut. Trots att Sävehof kändes överlägsna under en period så lyckas man inte få något större avstånde i protokollet. Man blir helt enkelt lite paralyserade och börjar tänka.

Apelgren och Stenbäcken gör det bra och klarar denna nivå galant.

Kolding har helt enkelt för många spelare att tillgå i truppen, alla kan göra skillnad. Världsstjärnor som Spellerberg och Christiansen är inga dussinspelare och när deras inställning är på topp så är det två vapen mot ett allt mer sankskjutet Partillelag.

---

Sävehof kan bättre, precis som Lukas Karlsson sa. De gör en miserabel andra halvlek. Utan den inledningen så had eman kanske kunnat klara 4-5 bollar. Nu blev det inte ens spännande. Godkänd intotalsats för första halvlekens spel. Nu är man inne i "skiten". Då är det bara att spela ut.

---

Norge förlorar mot Rumänien igen. För andra gången i World Cup och med uddamålet. Det gör inget tycker Norge. De kommer att stå där i en EM final i alla fall, så är det bara. De är alltid där. Frågan är om Rumänien klarar pressen.

---

Bra debatt i DN angående problemet för damer på elitnivå att nå sponsormarknaden. Det kommer säkert bli fler debatter och man undrar om det är brudarnas framfart bakom ratten som skapat debatten.

---

H43 torskade borta mot Aranäs med 4:a och är nere på jorden igen. Guif lekte hem matchen mot RIK. Nu är lunken igång. Precis som den ska vara. Aranäs kan ingen räkna ut i år.

---

Och vad mer. Jo, Simonsson får kicken i AHK! Bra. Men det ska blåsas upp mer så det blir en jäkla massa skitsnack. Wedberg kommer nu att bli förklarad som hjälte om han med "retstickan" Stockenberg lyckas vända trenden för Alingsås. Bra beslut. Simonsson seglade snett i ett alltför tufft uppdrag. Och det i en en förening med stora krav.

Wedberg är väl inte skuldfri i detta ärende då han var en av dem som såg till att Fredrik fick chansen som huvudtränare. Rekryteringskonsult Wedberg är alltså sämre än tränare Wedberg.

---

Djurgården åkte dit med 10 bollar i hemmadebuten mot ett starkt Stavsten. Nu måste Stockholmarna i Allsvenskan kämpa för att ta sina första poäng. Känns inte som en nagelbitare kring de övre kvalstrecken blir något att se fram mot.

---

Till sist. IVH västerås har vaknat upp. Eskil tog en säker seger. Nu blir det ett getingbo i toppen av division ett Norra.

---

Tydligen så är han igång igen. I en ny blogg. Vem? Sonny "frispråkarn" Östermark. Läs själv

 
 
Ingen bild

Gäst

27 september 2010 10:57

jag har sagt det förr och säger det igen: Djurgården är ett luftslott. Det går inte att komma till eliten utan en fungerande ungdomssektion. Och det har inte Djurgården. Man kan inte bygga ett lag på att värva ihop spelare från höger och vänster. Man måste ha en ungdomssektion att rekrytera ifrån. De spelartyper som sen saknas får man leta efter i andra klubbar.

 
Ingen bild

TCO

27 september 2010 15:54

Märkligt att Sävehof vek ner sig så fort. Hur kan man tillåta Koldings vänstersida att dominera så? Hade hellre sett att h6:an skjutit 10 avslut än 10 på v6.

 
Ingen bild

High on a horse

27 september 2010 16:22

Nu är det så att Djurgården anser att man har så kompententa ledare funkisar & tränare att de som vill bli nått förr eller senare ändå kommer att söka sig dit.Och det kan man väl säga att dom har men,vad hjälper det när man är gossen Ruda i handbolls svängen om nått år vet man !

 
Ingen bild

Gossen Ruda

27 september 2010 17:01

Jaha, så det är ungdomsverksamheten som gör att Stavsten har 2p och DIF 0p ?

 
Ingen bild

Trött på smutskastning!

27 september 2010 17:15

Ge DIF en chans vettja, alldeles för många som bara vill trycka ner DIF hela tiden istället för att vara glad över att det finns lite vilja i Stockholmshandbollen, är det inte det vi efterlyser? Var glad att någon vill försöka!!! Vi behöver lyfta varandra inom handbollen inte tvärtom, för då är vi snart utdöda!

 
Ingen bild

Åke

28 september 2010 09:44

tror inte ett svenskt lag kan ta sig vidare i cl ännu enbart på att packa ihop sig. Jag tror att det lag som inser vikten av att kunna hela tiden ställa om sitt försvarsspel och mer utnyttja sin känsla att stjäla bollar då lär vi se ett lag ta sig ur gruppen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards