Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 28 september 2010

Feghet, torrhet och barskrapade klubbar

Av Redaktionen - 28 september 2010 23:37

Feghet bidrar till att inget nytt händer, torrhet bidrar till att ingen nytänkande rycker till av förvåning. Den barskrapade kassakistan beror helt klart på att vi inom handbollen inte vågat ta nya grepp. Lagrell tar inte heller några nya grepp. Han lever kvar med dinosarierna och det kommer göra fotbollen sämre. Problemet är att den är störst och de behöver inte ens budgetera med LOK stöd och Idrottslyft. Det är skitpengar i sammanhanget för fotbollen. Tycker att de borde dra in allt statligt stöd tills dess de fått bukt med kostnaderna vi skattebetalare måste stå för när polisen ska bevaka trista 0-0 matcher. Att Bodström vill stödja en idrott som är ute i blåsväder vad gäller huliganism tyder på att han gör skillnad på folk och folk. När det handlar om fotboll får man bete sig hur man vill tydligen.

---

Lagrell är feg. Lagrell är torr. Lagrell ska sitta kvar. Det är en stor, stor fördel för andra idrotter. Det är nu vi har läget. Läget att springa ikapp lite grand. Med nya smartare lösningar för sponsorer, publik och mediakåta journalister.

---

Dessutom. Rimbo. Detta orädda inslag i Allsvenskan. Vem kunde ana att stolta Karlskronalaget Hästö skulle tappa poäng. Bra odds på den du!

Bäst i Rimbo? En Tollbring. Vem annars?

---

Annars kan man väl lugnt konstatera att näste tränare att ifrågasättas förmodligen tränar ett lag i Wallander town. Ajajaj Pelle Käll. Hoppas det vänder.

---

IVH Västerås kryssade mot Heid, Sävehof vann mot H43 och Lugi vann en målsnål match mot Skövde. Tyresö och Kärra har nu på två matcher tillsammans gjort färre mål än serieledaren Sävehof. Kan hända att detta inte är något de bägge lagen tänker på men sensationen är ett faktum om de båda lagen inte med automatik faller ur Elitserien detta år.

---

Dagens citat "Sega som miljöbilar" kommer från Nerikes AH på nätet.

Det är betyget efter gårdagens torsk mot Hammarbajen.  

Nja, en miljöbil är fanimej bättre drag på än så. Däremot kan vi skriva om rubriken till "segare än miljöbilar". Då stämmer det. Dessutom. Axelsson? Johansson? Payam är sjutton resor hetare och mer offervillig och Johanssons betydelse för laget är stor. Speciellt som det känns otränat och norskt fiskeliv kring insatsen hittills.

---

Truppen till EM kvalet! Fet text ska vara i VM.


Målvakter: Dan Beutler, Flensburg, Mattias Andersson, Grosswallstadt, Per Sandström, Hamburg, Andreas Palicka, Kiel, Johan Sjöstrand, Barcelona.

Utespelare: Jonas Källman, Ciudad Real, Fredrik Petersen, Bjerringbro-Silkeborg, Robert Johansson, Sävehof, Mattias Gustafsson, Lübbecke, Tobias Karlsson, Flensburg, Andreas Nilsson, IFK Skövde, Nicklas Grundsten, Granollers, Niclas Ekberg, AG Köpenhamn, Jan Lennartsson, Ålborg, Mattias Zachrisson, Guif, Viktor Fridén, Sävehof, Jonas Larholm, Ålborg, Kim Ekdahl Du Rietz, Lugi, Jonathan Stenbäcken, Sävehof, Rikard Lönn, Redbergslid, Dalibor Doder, Minden, Lukas Karlsson, Kolding, Fredrik Larsson, Bálonmáno Áragon, Patrik Fahlgren, Flensburg-Handewitt, Robin Andersson, Guif, Oscar Carlén, Flensburg, Johan Jakobsson, Sävehof och Kristian Svensson, Lübbecke.

--

Tydligen så är inte Fredrik Pettersson, Hammarby, intressant? Har han varit arg på Staffan eller skitit i Idrelägret? Hans storlek är viktig och han gör sällan en dålig match. Dessutom varit med tidigare.

--

Det rör på sig för Rein Neckar Löwen. Seger med en boll mot Barca i CL gruppspelet. Smakstart för Gudmundsson. Barcelona mäktade med att få färre åskådare än Sävehof på sin match. Det om något säger attdet saknas en Zlatan även i handbollen.

--

 
 
Ingen bild

Peter H

29 september 2010 09:12

Tjatigt att hela tiden läsa om fotboll kontra handboll. Varför inte koncentrera sig mera på att
slåss mot innebandy, basket, volleyboll, hästpolo och schack? Ni vinner inget på att klanka på fotbollen. Den förblir så mycket större.

 
Ingen bild

Martin

29 september 2010 11:53

Känns som att förbundskaptenerna denna gång helt enkelt testar ett gäng nya spelare. De "gamla" är säkerligen inte bortglömda. T.ex har väl inte Fridén plötsligt blivit mycket bättre än Lindell och Enström, bara för att han spelat EN match i CL.

 
Ingen bild

Hans

29 september 2010 11:58

Tycker att fridén är bättre än åtminstone Lindell i alla fall..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards