Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2010

Eslöv vinner inte mot Sävehof

Av Redaktionen - 5 oktober 2010 16:25

Påståender betyder att Skånes brandförsvar tar till stora yxan för att banka skiten ur Ekh,s filosofiska tanke. Eslöv reser alltid till sina matcher i årets elitserie. Till denna match ska man till Partille och möta sina överkvinnor. Sävehof kommer inte förlora hemma om man får igång sitt försvarsspel lika snabbt som Eslöv får igång sitt. Blir det lika bakåt så vinner Sävehof för att 1) bättre målvakt 2) bättre anfall 3) bättre kontringar. Enkelt.

---

Bliznac är inte omtyckt verkar översättningen av överskattad blivit. Vi undrar om det är 48% av spelarna i lagen som inte har svarat alls på enkäten, eller om det är just i denna fråga man inte vill skriva något. Med det sistnämnda som sanning är det precis som toffligt som det kan bli. Inga rubriker, inga utstuckna hakor, inga sensationer. Alla trodde Berggren eller Zacke. Varför? Berggren avgjorde SM finalen och Zacke är 20 år gammal och på väg upp i sin karriär. Varför skulle de få topprösterna i en sådan kategori. Att Tholin och Berggren hamnar högt beror på att de sticker ut och irriterar en massa motspelare.

---

Mest överskattad i elitserien? hmmmm få se nu, vad sägs om att lägga en röst på Zoran Roganovic? Bara därför att skytteligevinnare alltid är överskattade, eller vad? Att bli överskattad i årets elitserie är dessutom jäkligt svårt när det inte skrivs eller snackas om den alls. Gör en TV intervju killar och stå där och kasta ur er Hockeyfloskler som, "han är så jävla överskattad. Han kan ju inte träffa mål", eller nåt i den stilen.

---


 
ANNONS
 
Ingen bild

TCO

6 oktober 2010 12:55

Japp, så är det! Spelare som sticker ut blir överskattade, känns igen. Varken Berggren eller Tholin har varit med i riktiga landslagsdiskussioner exemplevis. Vad anser denna bloggs läsare? Vem är mest överskattad?

 
Ingen bild

Lekkö

6 oktober 2010 18:58

Berggren verkar överhuvudtaget riktigt osympatisk och borde ta sin mats ur skolan och ägna sej åt terapi för att komma ikapp med sej själv. Han har problem.

 
Ingen bild

Tholin???

7 oktober 2010 09:49

En läsare av denna blogg tycker att herr Tholin är det solklara valet som elitseriens mest överskattade. Visst, han har helt rätt inte varit med i landslagssnacket, men han har fan varit med i elitseriens all-star lag. Detta trots att ingen kan säga att han är ens topp 5 i elitserien i läget från kanten. Atterhäll, R Johansson, Gudmundsson, Skram, Filip Nilsson, Bamberg, Sjöstrand, och fan om inte Weinås också är hetare...Skulle utan att blinka lätt placera dessa spelare som bättre kantspelare än herr Tholin. Dock inte som kontringspelare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se