Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2010

Fullmatat

Av Redaktionen - 7 oktober 2010 11:32

Ideligen skickas vi genom länkar från såväl Heh och Sdh och förbundet till aftonbladet.se eller annan media. På dessa medier radar spelföretagen upp sig likt skolpojkar för att sno spelkunder av handbollens huvudsponsor, Svenska spel.

--

Johan Flincks blogg är rustad med denna banner, vilket alltså Heh i detta fall medverkar till att marknadsföra. Dagligen. Vad säger Svenska Spel om detta tilltag?

 

--

"Nånstans finns det inga hemligheter i handboll."  Zanottis kommentar om filmningen från TV4 i omklädningsrummet. Han har ju så rätt! Eftersom tittarna inte kan kommunicera med tränarna i andra laget om vad som sägs så kör på som vanligt. Eller kan meningar som "lugnare i anfallen", "upp och möt dem", "lite jävla fokus i avsluten", "gå upp och punkta om vi är en man mer", skada? Var inte så jävla fisiga, då blir spelet fisigt. Precis som det har varit fram till pungslaget.


Dock borde inte en kvinnlig vrålsminkad rinkråtta vara den som försöker få spänningen att stiga. Låt materialaren hålla i kameran och låt killarna skrika ut sin vrede rätt in i vardagsrummet. Mer spontant skit alltså! Och bara om de själva vill.

--

Att "hora" sig för TV är inte att låta dem välja bland allt mellan himmel och jord som blir "bra" TV. Men det är klart. Makten sitter ju hos Pekkari och grabbarna på TV4. Handbollen vill vara till lags i allt. Då är det lätt att lova att allt är okey. Livegna? Jo, ibland så.

--

Återigen, Flinck trampar på Heh:s objektivitetskontroll i referaten från Eskilstuna.

"Robin får dock, som alltid, dåligt betalt för sina snabba stegisättningar. Hur storvuxne Andreas Nilsson klarar sig utan någon utvisning är alldeles åt h-e. Det handlar ideligen om knätacklingar och klängande bakifrån när han inte hinner med"

Avd. Heh har citerat bort andra mindre beklämmande referat genom åren. Låt blodet rinna och börja inte nu cencurera det som faktiskt kan skapa lite gläjde och jävlar anamma i jantereferatens Sverige.

--

19% och inte 48% blev svaret från Flinck

--

Sen Janimaas mönstring är väl inte konstig? Balterna har väl inte lagt ner sin försvarsmur?

--

Kent Harrys flirt med förbundet "gärna ett landslag" kan väl rendera i att han ser till att bli U21 landslagets huvudtränare i stället för "pjoppen".

Du har deg så det räcker från Tyskland K-H!

--

Får inte Kim A någon spelträning innan VM så ska han inte spela VM. Då är det bättre att låta Kristian Svensson få chansen bakom 1:an Carlén

--

Wetzlar tog sin första poäng i går i en match där man förundras över storleken på spelarna. Lemgo hade problem med den fete greken som i sin tur hade problem med fotarbetet. Hårdhet i ett nötskal där publiken stöttar sitt lag. Sen verkar Perlskog sova vid Bundesligamatcherna då han anser att han inte kan några namn alls. Annars kan han två.

--

Lindesbergs kommun håller andan! Faller Lif ur kommer de aldrig tillbaka och då får man nog finna sig i att köra skogsmulle i lokalerna och med gårdagens bäste Lif spelare, Erik Axelsson som skräpfarbror.

Dessutom kommer kvällspassen på Polisstationen bli fulltaliga.

--

David Öbrink är tydligen skadad igen. Bodö spelar ju på Grönland och det är skönare att rulla hatt. Taskigt dock med ledbandet David. Ersätts enklast med fisktarm.

--

Petersson sköter Handbolls VM i Jönköping, Handbollsmagasinet och är landets bästa H6. Varför ställer han inte upp i VM?

--

Vilket drag det var på presskonferensen egentligen!

--

Kristianstads nya arena ersätter den gamla från 1964. Vad säger det?

Stockholm för i hela h-e vakna. Eriksdalshallen är byggd innan första världskriget. Byt ut, byt bort eller byts bort. Ni har 4 år till på er. Det kan vi lova!

--

Sammansatt av red. Ekh

 
ANNONS
 
Ingen bild

läppen

7 oktober 2010 13:28

Tack! Bästa inlägget på bloggen på länge! Gillar de små funderingarna, i samma stil som axnér, som avslutar inlägget. Gilalr idén med att låte ex materialaren sköta filmandet.

 
Ingen bild

Pär

7 oktober 2010 14:29

Ingen som tycker att det är märkligt att HEH förlägger en presskonferens på Damfotbollslandslagets nationalarena? Smulor från de rikas bord...

 
Ingen bild

mulen

7 oktober 2010 14:36

grymt bra läsning Ekh!

 
Ingen bild

Rutger

7 oktober 2010 15:58

Och hur tycker ni det gått för Wirdfors........

 
Ingen bild

ekh

7 oktober 2010 16:06

nja. han har det tufft. inga mer förluster med skitspel utan kritik

 
Ingen bild

Jonas Johansson

7 oktober 2010 22:12

Varför ser det ut som Falle är vänsterhänt?

 
Ingen bild

JO

8 oktober 2010 06:50

Om man tittar noga så ser man att bilden är spegelvänd. Man har tex aldrig klubbmärket på höger sida utan det brukar ju sitta över hjärtat samt att adidasmärket är spegelvänt.

 
Linusfloyd

Linusfloyd

8 oktober 2010 23:25

Hallå, jag skulle vilja ha hjälp med liote saker.
1. Vilka ingår i Djurgårdens juniortrupp?
2. Vad heter målvakterna i denna trupp?
3. Hemsidan för Djurgården, är det den här, finns det ingen annan och bättre? www.difhandboll.se

Tack på förhand.

http://linusfloyd.blogg.se

 
Linusfloyd

Linusfloyd

9 oktober 2010 18:28

Tack Evert för hjälpen...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Linusfloyd

Linusfloyd

9 oktober 2010 19:21

Täby vann borta mot RP, det var väl roligt och mycket imponerande. För några dagar sedan var det någon tomte som skrev här att Täby inte skulle ta några poäng i serien. Den tomten får nog ta en tablett till...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

This guy

9 oktober 2010 21:41

BRA Linus, fortsätt kriga!

 
Ingen bild

Ang.nya Djyrgårdsbloggen

10 oktober 2010 00:07

Var risig läsning dessutom urkass layout, modererade coment`s sedan utskåpningen i Täby , Vari man undrar om dessa gått framåt eller ej...utan att inse att man själva ligger tvärsist i tabellen minus 8 boll och kört fast sedan lång tid tillbaks.

Lika bra inse att man blir degraderade efter Jul i seriesystemet till Div 2.

- Är föresten inte Ni djygårdare förbjudna att blogga sedan DIF styrelsen stoppade Strömberg & Sonnys blogg, Så du får nog allt fråga morsan först Lilleman hahaha !

Massacre Müllar

 
Ingen bild

Traversen

10 oktober 2010 00:29

Nåja Täbyiter ni har ju halva Hammarbys A-trupp med Er annars skulle det ju inte gå undrar hur mycket Adam stod för han strider ju för sitt liv för en plats i Hammarbys A-lag. Var Nisse Pettersson också medpackad till RP han har ju bänkats av Dolken på senare tid.

 
Ingen bild

TÄBY FUSKARE

10 oktober 2010 00:37

Det här är ju inget bestående så varför håller Ni på ?

" Täby, gästerna hade åkt ifrån 08-området med bra gäng. Robin Hallberg, Nils Pettersson, Gunnar Pettersson, Adam Johansson, Oskar Byrén och linjebjässen Arvidsson. Det skulle visa dig att en av dessa spelare var pricket över i:et.

Matchinledningen innebar bra spel av hemmalaget såväl bakom som framåt. Man gjorde mål i skaplig takt och höll i det bra bakåt. Täby hade svårt att hitta flyt. Det var först när O Byrén flyttade från mitten till vänster på 9 meter som Täby började få lite lätta mål. Matchen var nu jämn och i halvtid ledde hemmalaget med 11-10.

I andra halvlek så tog bortalaget täten i protokollet. Robin Hallberg i Täbys mål spelade bra matchen igenom. RP spelade lite för mycket utan tålamod, men klarade spelet bakåt fortsättningvis OK. I Täby var Adam Johansson härföraren och såg till att göra några viktiga mål. I RP var Sebastian Storm pigg. Daniel Blomqvist gjort ett par viktiga mål ock.

Täby drog dock ifrån då RP inte gick maximalt på mål. Herr Hallberg storspelade och de unga hemmalaget hade svårt att hitta bra lägen. Med 23-21 på tavlan lyckades RP göra 23-22. Man tog Täbys sista anfall och fick chansen med 20 sek kvar. Tyvärr lyckades man inte komma till ett 100%-igt läge utan ett skott mot de stora 3orna i Täby plockades av matchvinnaren Hallberg.

RP spelar bra bakåt mestadels, bra målvakts spel och goda insatser individuellt. Framåt missar man för mycket. För dagen handlade det mycket om räddningar och inte alltid dåliga skott. Lärdomen är tagen...

Målskyttar RP: Adam Lönn 7, David Lowén 3, Sebastian Storm 3, Daniel Blomqvist 3(1), Erik Nyberg 2, Calle Andersson 1, Simon Hollnaicher 1, Hampus Nygren 1, Adam Sjöö 1.

Utvisningar RP: 4x2 min, varav 2 min på ledare
"


- INTE DIREKT NÅTT LAG MAN FÖRKNIPPAR MED TÄBY PRECIS !

 
Ingen bild

alla i täby

10 oktober 2010 09:10

Vem i Täby betalar för att hålla Hammarbys B-Lag i drif småttingarna ?

"alla pengar går till hammarby"

 
Ingen bild

Informatör

10 oktober 2010 09:16

Tror inte det fanns en enda "Original" Täbyspelare med i Täby mot RP. Vilket visar hur starka RP är !

 
Ingen bild

>>>>

10 oktober 2010 11:45

Dom som spelade var väl :

Nisse Pettersson BK Söder DIF
Gunnar Pettersson BK Södee DIF
Angelo Lomartiere BK SÖDER DIF
Rickard ? DIF
Adam Johansson BK SÖDER, Polisen
Oskar Byrèn Lidingö
Arvidsson Karlshamn ?
Robin Hallberg Polisen

var det nän med från Täby tveksamt , rena rama inhyrda främlingslegionen

 
Ingen bild

Update

10 oktober 2010 11:50

Nisse Pettersson BK Söder DIF Sannadal
Gunnar Pettersson BK Söder DIF "
Angelo Lomartiere BK SÖDER DIF Bolton
Rickard ? DIF
Adam Johansson BK SÖDER, Polisen
Oskar Byrèn Lidingö
Arvidsson Karlshamn ?
Robin Hallberg Polisen


var det nän med från Täby tveksamt , rena rama inhyrda främlingslegionen alla från Söder om slussen.

 
Ingen bild

Nyhetsdags

10 oktober 2010 12:26

Sägs på ett annat bloggforum att en "snackis bomb" skall brisera här i eftermiddag rint 19:00 :) !

 
Ingen bild

>>>>

10 oktober 2010 12:29

Vad kan det vara men, jag tyckte det stod imorgon runt 19:00 !!!!!

 
Ingen bild

Täby

10 oktober 2010 15:47

Att ni orkar.Skriva om vilka som spelar i täby och vilken klubb dom kommer ifrån.Hur många i dif kommer därifrån tumba likaså.hur kan det vara fusk om man använder spelare som inte spelat i hif. Det luktar dåliga förlorare.

 
Ingen bild

?!

10 oktober 2010 20:34

Hur länge håller dt och vem betalar , barnen i Täby det kostar ivartfall 4-500.0000 per år att driva och till vilken nytta ?

 
Ingen bild

DIFAN

10 oktober 2010 20:41

Tacktiskt drag av DIF att starta samverkan avtal med Vassunda några mil till vänster om Uppsala , vad finns där att hämta, antaglingen ingenting ? eller ett taktiskt val att dra undan mattan för klubban som Rimbo som varit ett naturligare val för Vassunda märkligt val nästan märkligare än Bajens Täby greja eller håller Hanbollen på att hoppa på Norrlandståget ?!

 
Ingen bild

DIFAN

10 oktober 2010 20:44

Smart drag av DIF att starta samverkan avtal med Vassunda några mil till vänster om Uppsala , vad finns där att hämta, antaglingen ingenting ? eller ett taktiskt val att dra undan mattan för klubbar som Rimbo som varit ett naturligare val för Vassunda märkligt val nästan märkligare än Bajens Täby greja eller håller Hanbollen på att hoppa på Norrlandståget ?!

OBS ! OBS !

samverkan avtal är inte samma sak som samarbetsavtal men det är ett märkligt val ändå,
nån som tycker nått annat ?

 
Hästö Bloggen föresten

Hästö Bloggen föresten

10 oktober 2010 21:11

Vem är speakern .... en kul greja !!!! LÄNK !!!!

http://blondinsteen.blogg.se/index.html

 
Ingen bild

Rimbo Rimer

10 oktober 2010 21:36

Det lär ha varit hett som attan i Alstermo hallen 400 helgalna fans av 1000 totalt i byn imponerade på Rimbo som ändå har vana av skogshandboll , Alstermo hade t.o.m nått så seriöst som 45 åriga golvtorkare vart i Serige får man tag på det , ska va i Rimbo då kanske ?!

 
Ingen bild

Allmänbildning!

10 oktober 2010 22:06

Speakern heter Lars-Gunnar Björklund, legendar inom radio- och TV-sporten, kommenterat otaliga hockeymatcher exempelvis! Fick stora journalistpriset nån gång på 70-talet tror jag.

 
Frasse

Frasse

11 oktober 2010 11:13

Storklubben Djurgården med sin breda erfarenhet ledar & tränarexpertis hjälper Vassunda Handboll att bli en bättre klubb och plantskola att producera framtidens elitspelare i Stockholm,

Jag kommer själv norrifrån och detta samarbete skall bli riktigt kul för norra delarna att få vara med om !

Heja Djurgården, äntligen lite possitiva gerjor på handbollshimlen !

http://www2.idrottonline.se/templates/NewsPage.asp

 
Ingen bild

--> DIFAN

11 oktober 2010 13:56

Vad tycker du är konstigt, att DIF hjälper (!) en annan klubb med att utvecklas eller att klubben ligger närmare Rimbo? Jag har hört talas om detta ett tag och även att fler klubbar ska knytas till denna ide om samverkan. Kanske något för flera stockholmsklubbar att fundera över, att samarbeta för ett bättre handbollsStockholm!

 
Ingen bild

Frasse

11 oktober 2010 14:49

hepp...nått borttaget radderat här - Har nån sagt att det var konstigt,har jag missat nått ?

 
Ingen bild

Anders, Södermalm

11 oktober 2010 15:13

Det är Hammarbys Elitlag som har plockat alla ungdomar från förra årets Täby-lag. Alltså spelar de i Täby när de behöver speltid, och matcher inte krockar. Speltid är ibland är svårt att få i elitseriematcher för de färskaste.
Mot RP Linköpng var det första matchen i årets serie som Bajens och Täbys matcher inte krockade, alltså fick Robbin lite matchtid genom att stå i Täbys mål.
Det är vitsen med samarbetsavtal att alla får speltid.
Det är utmärkt att samarbete kan förekomma mellan klubbar här i Stockholmstrakten, annars kanske vi inte har något lag i Elitserien om nått år.
Till alla dödgrävare: Titta söder om Södertälje hur det står till med klubbsamarbete så får ni se.
T ex inom Linköpings handboll har de väl minst fyra olika herrlag i olika divisioner.
Jag önskar att alla elitklubbar i Stockholm behåller eller utökar samarbetet inom Stocholmsregionen.

 
Ingen bild

Henke

11 oktober 2010 15:22

Till alla gnällspikar vill jag säga att ni bör ta er till Tibblehallen på lördag (16/10 kl 13.00) när Täby möter IVH Västerås med alla inköpta stjärnor, bl a förre VM-spelaren M Boqvist.
Bajen spelar borta mot Aranäs (Kungsbacka) kvällen innan, så det blir väl svårt att förstärka Täby med några VM-spelare från Bajen A-lag.
Efter det kan ni börja gräva gravar igen. Även alla fans är förstås välkomna de oxå.

 
Ingen bild

>>>

11 oktober 2010 15:23

Linköping är inget bra exempel dom lever på att så många pluggar där,därför.

 
Ingen bild

>>> Henke

11 oktober 2010 15:32

Du menar att det är Bajen P93 + nån som inte platsar i A-truppen som skall spela av matchen, Martin själv är väl spelande tränare och tar inte så stor plats i laget för dom andra så Ni bajare bnehöver inte skita i brallan han stänkte bara in 2 bollar mot RICHO när dom föll med typ 5 igår, om Martin velat hade han kunnat vinna matchen själv.

 
Ingen bild

Vassundafan

11 oktober 2010 19:23

Vad är det som DIF skulle kunna tillföra Vassunda ?

Man har väl ingen mängd tränare i klubben en eller två kanske, inga domare eller nån egen special kompetens alla djurgårdslag ligger i botten av sina respektive serier inklusive hockey laget man är ingen storklubb innom handboll och saknar ungdomsverksamhet har aldrig haft nån ät utalat mot eller är det vårt damlag dom vill satsa på ?

- Så vad finns det att hämta här ute på vischan 10-12-13 mil från Eriksdalshallen

 
Ingen bild

Lorden

11 oktober 2010 19:37

Toppen alla tiders idè lite fräcka damer i blårand att klappa på rumpan skulle var nice !

 
Ingen bild

Värvningsförsök !

11 oktober 2010 19:47

Nej, nej kom till Skuru´s herrlag istället vi har en hel damklubb som jaktmarker här och det väl förspännt som herrarna i hagen, frisk luft och hur mycket träningstid somhellst med eller utan damer / Välkommen till Skuru IK halva hammarby HJ har redan fattat galoppen och gått över till Damklubben med Fräs !

 
Ingen bild

Björnligan

11 oktober 2010 19:58

Så sant så sant där,
Leffe Wirdfors kan inte ha fel

FORZA SKURU KLUBBEN MED FRÄS !!

 
Ingen bild

Lekkö

11 oktober 2010 20:11

Dags att skriva nåt nytt, kanske?

 
Ingen bild

ne nej

12 oktober 2010 08:34

kul läsning

 
Ingen bild

Fri

12 oktober 2010 18:15

Fler är på väg att lämna Täby. Vad beror det på. Någon som vet?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se