Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Märkbar frustration

Av Redaktionen - 12 oktober 2010 03:54

Ekh redaktionen har varit på kick off och haft internet nedstoppat under helgen. Därför blir det som det blir. Dåligt av oss. Här kommer iaktagelser och annat skit.

--

Sivertsson får allt svårare att överraska i år också. Med samma uppställning som förra året höll på att vinna SM guld har laget nu en uppförsbacke som heter duga. Morgondagens träning bör nog ägnas åt att prata. Man förlorar inte med 17 mål, om än på borta plan, mot HK Malmö. Man gör inte det om man vill kalla sig topplag. Det är något som inte stämmer. Frågan är vad det är. Det vet bara killarna själva.

Man kan också undra vad de 33 minuterna som "Pjoppen" hade med killarna i omklädningsrummet efter Aranästorsken innehöll. Vi tror det var något i stilen med "tänk 0-0 grabbar". 907 personer mot Drott är ett nederlag för HKM som stad. Bedrövligt.

---

Att Sävehof vann sin CL match ser vi som en självklarhet. De ska vinna hemma, annars gör man bort Sverige i CL sammanhang. Det finns alltid ett lag som är sämre i en fyralagsgrupp i runda ett. Så har det alltid varit. Slovakerna är förvissor stora men de är ruggigt dåliga handbollsspelare med tekniken fastsatt under skorna. Att Sävehof gjorde match av detta berodde nog på att de började tro på seger för tidigt och då går det troll i allt vad satsningar och avslut heter. Tur att Apelgren har tillkommit och att det inte ska hänga på någon annan att avgöra.

Stenbäckens kommentar om att "hade du missat hade jag spöat upp dig" är intressant. Micke vågade och vann. Vem mer kan säga att man gjort det i en CL match hos Sävehof?

--

Lugi vann utan att spela ett enda bra anfall.

--

YIF gjorde processen kort med Kristianstad som tydligen lagt upp allt sitt spel på att Johan Petersson ska vara med. Utan Johan, ingen seger.

--

Lindesberg och Hammarby. Där har ni de två lagen som kommer att göra upp om att falla ur.

--

Niklas Forsmo gjorde aldrig 14 mål i Lugi. Skövde kan överraska i år om han fortsätter leverera.

--

Djurgården sist i Allsvenskan? En vändning i nästa match annars kommer man bli föremål för stockholmsklagomålen. Det är jobbigt.

--

Jim Gottfridsson, 15 mål. Jaja, klassen på Allsvenskan är sådär och framför allt så undrar man hur Viktor Skillhammar lyckades göra 11 för Hallby. Då måste han ha skjutit 22. Det är inte okey.

--

Damer, damer, damer. Visst är det härligt. Tyvärr så är Viborg just damer. Sävehof e tjejer. Avståndet till Viborg är helvetiskt stort även om vi tycker att det ibland ser bra ut så är det spel mot ett mål. Fruktansvärt bra att Grubbström gör en bra match. Vi behöver två bra målvakter i EM och Madelene är en av dem.

--

Skuru höll på att göra det igen. Förlora. Wirdfors måste nu klia sina gråa ordenligt. Det är inte okey att ligga under med 12-5 mot ett bottenlag om man vill vinna SM Guld.

--

Truppen till EM kvalet, just det ja. Vilka var det Sverige mötte? Montenegro och.....Israel. Här kan vi ställa upp med ett nytt landslag(matchen mot Israel i alla fall) och vinna stort. Låt nu Lönn, Nilsson och övriga "skrällar" få spela denna match. Fega inte nu. Dock finns en synpunkt på att Lennartsson är tillbaka. OS 2012 finns han inte med och då ska han inte med nu heller. Epoken är över, det finns andra alternativ bakom givne ettan Ekhberg:-)

--

Sportbladet har under de fyra senaste dagarna innehållit 29 sidor om Sveriges match mot Holland i fotboll. Det ni. Det är journalistiskt onaniobjekt nummer ett. Alla som jobbar på en sportredaktion ska analysera varenda mening och varenda skruvdobb. Patetiskt värre. CL matcherna för Sävehof ryms inte, speciellt när Hockeyn har 29 sidor de med. Skärpning nu. Mittuppslaget i Sportbladet i Torsdags handlade om vilka musiklåtar elitserielagen hade till olika händelser. Vad är detta?

Flinck får se till att bli lite grisigare helt enkelt.

--

Malin Jonsson på Expressen börjar bli förbannat bra. Klart hot mot Flinck

--

red

 
ANNONS
 
Sara Bergmansa

Sara Bergmansa

12 oktober 2010 09:39

Älskar du Dam EM?

http://dontworrybehappy.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Martin

12 oktober 2010 10:25

Sexlagsgrupp...och det är väl nytt från förra säsongen?

 
Ingen bild

Skåning

12 oktober 2010 11:37

Haha ni stockholmare är lite färgade, hade tex er kelgris Helge Freiman gjort 15mål hade du hyllat honom till skyarna. Jims 15mål på 18skott är inget annat än grymt, även om det är i allsvenskan!

 
Ingen bild

Daniel

12 oktober 2010 12:18

Malin är sylvass!

 
Ingen bild

Ty

12 oktober 2010 12:26

Det här en stockholmssajt, här skall bara stockholmare hyllas o ingen annan, Gottfridsson är en bra spelare o kommer blir grym. Sedan skulle man ju gulla med apelgren i sävehof också, helt osynlig i hela matchen (är Alexander Stenbäcken skadad eller) sedan avgjorde han förvisso, men som playmaker i sveriges klart bästa lag blir det bara löjligt, en tunn kopia av vranjes är vad han är, springa omkring o studsa bollen samtidigt leta lucka för sig själv är det framtidens handboll ja då har sverige en golgata som heter duga att vandra...

 
Ingen bild

jimpa

12 oktober 2010 12:36

gottfrid e tjockis

 
Ingen bild

Mamsen

12 oktober 2010 14:55

Nån som tycker SKURUs damer har ett lågt tempo typ medvetet går ned i tempo med en idè om att tempoväxla men, tyvärr inte tempoväxlar utan stannar i lunken ?

Är jag fel ute ?

 
Ingen bild

Cato

12 oktober 2010 15:01

Det är det som är damhandboll...

 
Ingen bild

påläst?

12 oktober 2010 15:30

Grubbström heter Cecilia och inget annat....

 
Ingen bild

vem vet

12 oktober 2010 15:35

Och ja, Malin Jonsson är bra men har slutat skriva för Expressen vad man förstår av hennes sista inlägg. Vilken tidning har lagt beslag på henne tro?

 
Ingen bild

>>>>Cato

12 oktober 2010 16:08

Djurgårdslagen spelar ju på ett liknande sätt,kan det ha att göra med LW spelidèr om hur det skall spelas som exempelvis i Hellas på 70/80-talet nått som även Skurudamerna börjat expremintera med han har ju varit andlig ledare där också och satt sina avtryck.

 
Ingen bild

>>> Cato

12 oktober 2010 16:18

Färlåt CLIFF i sin glans dagar var det ju givetvis inte Hellas :)

 
Gerry

Gerry

12 oktober 2010 18:38

Jag ruttnar på dessa parodiblaskor som man igentligen skall undvika läsa för man blir bara förbannad. Varför skriver man 20 sidor varje dag om en skitsport som fotboll. Fotboll var något fint innan pengarna och alla idioter som den omgärdar sig med förstörde den. Det är ingen underhållning för oss sportutövare utan underhållning för blodsugare,skandalparasiter rent allmänt folk men otroligt skev inställning till sport. Dvs 0. Tidningar gillar skriva om fotboll just pga alla skandaler,miljonerna mm mm. Lika jäkla illa som när man lägger ut en stackars 21-årig killes självmord på 1:an (Första Sidan samt Löpen) Vad tror alla ni detta leder till eller bryr man sig. Jag gör det och våra tabloidblaskor är värre nu än dom värsta Engelska...Det är bra att vi inom handbollen inte förknippas med detta hjärtlösa tidningsfolk. Vi hyllar handbollen på Webben istället. Tex Hos Evert

http://www.swithiod92.se

 
Ingen bild

Walter Egon

12 oktober 2010 23:05

åhhhåååhhh... HÄLLAS hur ere mä dom numära förästen ?

 
Ingen bild

cato

13 oktober 2010 08:47

Skulle tro att "bäst före datumet" har gått ut för Wirdfors...

 
Ingen bild

Dr. Branislav

13 oktober 2010 09:58

Ovanstående låter lite märkligt i mina öron. Leif har så länge jag följt honom stått för en handboll som alltid är ”på”. Dvs att man efter kontring sätter nytt tryck direkt för att försvaret aldrig skall få chansen att vila.

 
Ingen bild

GURKA

13 oktober 2010 11:49

Allå allå >>>> Cato ,

- Säkert så vill väl alla spela enkel mattematik men ,hur har det funkat i verkligheten,Leffes träningar ser fantastiska ut men, hur coachar han ibland kanske skulle överlåta den sysslan till nån adept kanske rentav en Dam ?

 
Ingen bild

Rimbo Bimbo

13 oktober 2010 12:06

Dr.Branislav skrev;

”på”. Dvs att man efter kontring sätter nytt tryck direkt för att försvaret aldrig "

- Om man nu misslyckats i kontringen och inte får till det tappar bollen får man ju ingen chans att sätta nytt tryck !

Dessutom kanske motståndarna redan är hemma sedan länge som det faktiskt oftast ser ut ,jag får väl gå på en Skurumatch och kolla hur det ser ut kanske.

Annars har RIMBO lösningen på alla de här problemen !

 
Ingen bild

>>>

13 oktober 2010 14:31

Funderat: "leffelagen" tappar om det blir minsta lilla knorr på förstafasen ingen tar ansvar och man kommer av sig även att springa hem och ser ut som en tandlös gom !

Det här funkade säkert jättebra på 70/80-talet då det ändå inte gick så fort hoppas bara Leffe får tag i bättre spelare att föra över det på.

 
Ingen bild

Parasit -bloggaren

13 oktober 2010 22:04

Hej, djurgården är en klubb som måste ligga oehört i topp för att lyckas och hade väl sin stohets tid om man nu kan kalla det så på 30/40-talen och inget ett ....
Ego Djurgårds "Fans" förknippar värst mkt med DIF som är en hockey & fotboll klubb för dem ,,plus
enstaka odd sports som fäktning,boule och
Lite andra Östermalms aktiviteter samt äkta bandy , boxning , pingis men , men vad
Löser det ?

Andra s.k stprklubbben hammarby har lite av samma problem men, har förlagt spelet i en Stadsdel dom har en viss naturlig koppling till samt att dom har Staffan Olsson en legend. När fotbolslaget trillade ur så försvann automatiskt några procent som nykrade till och tröttnade på att springa runt och dricka öl och röka hasch på alla Brajen evenemang runt Ringvägen Fotboll, bandy + handboll därav de försämrade publiksiffrorna.

- en dold kodex i denna text ovan kan förutspås en annan klubb komma att ta plats i finrummet innom en inte alltför avlägsen framtid,fritt att gissa !!

 
Ingen bild

Nu lättare att gissa :

13 oktober 2010 22:13

Hej, djurgården är en klubb som måste ligga oehört i topp för att lyckas och hade väl sin stohets tid om man nu kan kalla det så på 30/40-talen och inget ett ....
Ego djurgårds "fans" och handboll förknippar värst mkt med dif som är en hockey & fotboll klubb för dem ,,plus
enstaka odd sports som fäktning,boule och
Lite andra östermalms aktiviteter samt äkta bandy , boxning , pingis men , men vad
Löser det ?


Andra s.k storklubbben hammarby har lite av samma problem men, har förlagt spelet i en Stadsdel dom har en viss naturlig koppling till samt att dom har
Staffan olsson en legend. När fotbolslaget trillade ur så försvann automatiskt några procent som nykrade till och tröttnade på att springa runt och dricka öl och röka hasch på alla brajen evenemang runt ringvägen fotboll, bandy + handboll därav de försämrade publiksiffrorna.


- en dold kodex i denna text ovan kan förutspås en annan klubb komma att ta plats i finrummet innom en inte alltför avlägsen framtid,fritt att gissa !!

 
Ingen bild

Frasse

13 oktober 2010 22:17

Kan det vara med tanke på samarbetet Vassunda eller Skånela som blir nått stort ?

 
Ingen bild

Åsen

13 oktober 2010 22:20

Står på Swittebloggen att ensam Switte söker....

 
Ingen bild

Somba

14 oktober 2010 08:02

Håller med det finns ingen klubb som dragit på sig så mycket hulligan pack som Bajen typ 30-40 åringar som slåss med och ihop 14 åringar mot kåta AIK.are eller djyrgårdare.Ni har väl hört att Gnagets Dule torskat på att ofredat en 13åring sexuellt tydligen stått å viftat med ribban på ett otillåtet sätt.

 
Ingen bild

Skuru

14 oktober 2010 09:09

Hmmm vet inte om Leffe styrde opp det eller om han klantade till Coachningen och var nära att förlora ,tur att han had BK Söder bönan Hagman i laget !

 
Ingen bild

Ms

9 november 2010 10:46

Vill ni fortsätta läsa inlägg av Malin Jonson, gå in på alfabeto.blogg.se

Där finns hon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se