Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

The helg

Av Redaktionen - 18 oktober 2010 09:51

Förutom en starkt lysande och kraftigt bländande höstsol så har helgen inte innehållit en stor upplevelse i arenornas senaste tillskott. Den största var självklart 4770 personer i VM staden Kristianstad. (Bye the way så MÅSTE någon snäll själ i Kristianstad bjuda Stockholms nya idrottsborgarråd på en match. Denne skulle då förstå vad som är arena och vad som är hall). Vilken inramning när RIK var på väg att uppfylla det vi trodde innan matchen, förlust för hemmalaget(sorry). 

IFK fick oavgjort, fair enough, synd bara att en farbror ska behövas för att avgöra. Snittet som herr Huskvarna håller är särklassigt. Det känns lite kymigt att tänka på IFK Orange när Johan lägger av, om än för ett VM arbete och VM uppehåll. Klarar Kristianstad spela utan honom och hålla modet uppe så har men en slutspelsplats. Då är han tillbaka och håvar in poäng och kosing. Låt det kosta Johan!


Johan skulle enligt Flinck skjuta lite från höften och trycka dit de dåligt tränade elitseriespelarna. Debatten är på inget sätt nyheter utan bara ett konstaterande att de nuvarande elitseriespelarna hellre spelar ett par Fifa fotbollsspelsturneringar än att köra mer individuell träning.

----

Sävehofs damer hade inte så stor chans i bortamötet mot ryskorna i Volgograd. Sävehofs chanser till evangemang är mikroskopiska. Nästa motståndade Buducnost tofflade dit Viborg med en boll. Bara en sådan sak. I gruppen finns alltså inte något skitgäng som i herrarnas CL

----

Herrarnas Allsvenska blir en öppen historia och målmaskinen Rimbo verkar kunna skrälla mot alla. Nu var segern mot Kärra ingen skräll men att göra 46 kassar och släppa in 39 uppmuntrar till en fråga. Hade lagen fullkomligt lagt all tanke om kroppskontakt och målvaktshjälp åt sidan?

--

Djurgården vinner över Ian Marko Fogs lag. O/V blir strykpåse denna säsong. Tur att Ian har gott med lön för kritiska röster hörs allt mer om hans tränarkompetens ens räcker till.

--

IFK Ystad manglade ner Tumba som faller från som seriesegrare. Nu övertar Skåne x 2 det tipset. IFK Ystad eller Stavsten går upp. Känns det inte rent förbannat att Skåne alltid får upp ett nytt lag.

--

Snart börjar man bråka i Karlskrona igen. Häst(ö)skiten har bara börjat.

----

Tyresös damer har den jävligaste uppgiften man kan tänka sig. Förnedrade utan dess like. Hästlängder värre än Rimbo förra året. Frågan är hur klubben tänkte och hur många av den unga tjejerna som orkar stå upp hela säsongen. Det är inte kul för någon.

----

Lugis damer vann i Europacupen mot ett topplag från Belgien. 37-16. Undrar vad Belgiska bloggare skriver om Beligiskt brudboll idag?

----

Bajen vinner över Pjoppens gjabbar ikväll. Tingsvall är också tillbaka och Hammarby börjar vädra lite förmiddagsluft.

----

Skånelas herrar i division 1 Norra skulle kamma hem allt hemma i år. Nja, favorit är favorit och skit e skit. Nu börjar man snart tro att Silwing Troja med sin fantastiska hall och överhopade av halltider ska vinna. Vem vet.

----


Red.

 
ANNONS
 
Ingen bild

SIDNEY22

18 oktober 2010 11:57

Såg Viborgs match mot Buducnost. När torskade Viborg med 9 bollar på hemmaplan senast?! Snacka om att vi har en bit upp till de bästa i Ch League. Vi måste skapa förutsättningar för mer individuell träning, både fysiskt och tekniskt! Plus att tjejerna måste vilja bli bättre. Ingen annan kan göra jobbet åt dig!

 
Ingen bild

Div 1.... Locket på !

18 oktober 2010 12:34

Varken Västerås eller Täby verkar vilja skriva nått refferat om senaste matchen trotts idogt lobbande från Täby... som ånyo fått KRAFTIG förstärkning från Hammarbys A-trupp, samt Västerås som vann knappt trotts förhandstips om överkörning !

Nisse P, Gunnar P , Aneglo , Adam halva BK Söders framgångsrika 91or på banan + ngr otrogna till.

 
Ingen bild

Sanningens silverflod

18 oktober 2010 12:39

Som sagt vad.... Täby torsk igen man vinner inga tuffa matcher om hjärtat inte är på rätta stället ,De här söder om söder killarna hittar ju knappt till Täby men, dom får väl åka Taxi dit !

 
Ingen bild

Rustan

18 oktober 2010 12:45

Skånela är ett mysterium, överlägstet lag på pappret och bäst förutsättningar av alla men ingen matchcoach. dax att öppna ögonen och plocka ner Daggen till f94 och ta hit en matchcoach innan det är för sent.

 
Ingen bild

bullen

18 oktober 2010 13:48

Måste påpeka för sidney22 föruttsättningarna är extremt olika för dessa lag, bara se till de resurser som finns i de lag sävehof möter. Det handlar om pengar, material och folk kring laget. Ingen spelare i sävehof är fulltidsproffs alla måste jobba en väsentlig skillnad jag tror inte att det bara handlar om vilja hos tjejerna utan även om att de inte har samma förutsättningar som heltidsproffsen. Men på nåt sätt så skall man utvecklas och det gör man genom bra motstånd så det är bara att vara med och lära eller hur! Man får inte ge upp utan fortsätt kämpa det är det manlär sig på!

 
Richo Blogg hånar Sonny Östrmark

Richo Blogg hånar Sonny Östrmark

18 oktober 2010 14:44

Kriget mellan Östermalmsgängen trappas opp !
se även Lidingö Östmark-Bloggen FULL FART !

http://blogg.aftonbladet.se/18876

 
Ingen bild

Blogg Stryparn

18 oktober 2010 14:54

Undrar hur länge det tar innan DIFs styrelse förjuder Richo bloggen / censuren

 
Ingen bild

Siggy

18 oktober 2010 20:35

Undrar hur länge det tar innan RICOH inser att man hånar moderklubbens (DIFs) store son (Timmy) genom att håna Y-namn

 
Ingen bild

En nyfiken

18 oktober 2010 22:15

Vem är din källa avseende Marko Fogs tränarförtjänster? Mina källor säger helt tvärtom, dvs att han är en lysande tränare och starkt gillad av alla spelare i OV. Resultatet får väl tala för sig själv så småningom, men lite mer tid borde du ge en toppenkille som Ian.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se