Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Bajen kan vinna och "sur Stephen" i Drott

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46

Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutspelet och i finalerna?

Jajjamensan. Vi bor i Sverige!!!! Tänk på det. Jantar!

--

Först ut i dubbelmötet är Skuru mot SM Guldet. Allt annat än en 7-8 målsseger för Sävehof är en smärre sensation. Inte för att Skuru på pappret är ett dåligt lag, utan för att åttioåtta tekniska fel i försöken att spela snabb handboll inte leder till någon seger. I alla fall inte mot det lag som passar rätt i 9 fall av 10. Den 10:e snor Nathalie Hagman och visar att hon är inställd på att bli tvåa efter Annika Wiel Fredén i EM. Det lär inte Wikensten acceptera så hon spelar ikväll med högern så att Nathalie ska få sig ett par feta proppar....(skämt såklart men tänk om det var så...häftigt att läsa och se live)

--

Nästa match i Albrechtland, SM Guldet mot Bajen lär inte bli någon match om inte 1) Åström spikar igen 2) Tingsvall gör minst 8 mål 3) Pilfalk spelar 60 bakåt 4) Forsberg har under 30% 4) Fridén tar av sig bandanan 5) Berggren spelar 60....hoppas kan man ju.

--

Den dummaste kommentaren kommer från den som lagt ner sin själ i att göra dokumentären om Alingsås i Europa.

Citatet

"Filmen är i första hand gjord för AHK-spelarna, men skulle SVT nappa kan Patrik Gunnar Helin kanske få in en och annan krona för sitt slit under ett år".

Ekh frågar sig. Är det spelarna som var med om allt och är i filmen som är målgruppen? Finns det något stötande som en naken bak eller en tom 2,8 som gör att man inte vill klippa ned den i små beståndsdelar och på så sätt få ut intresset från allmänheten. Hade Hellin räknat med att sälja den till Svensk Handboll? Lägg ut filmen på Youtube eller prata med någon rik sponsor som kan betala lite för att klippa den i följetongar på det sociala nätet. I Alingsås finns det sådana företag. SVT eller killarna i laget....vågskålen om vem filmen är gjord för känns lite feprogrammerad.

--

Lundaderbyt igår. Dryga två tusen stela. Ajajaj.  

Dock en lättad för Axnér, som efter matchen pratade lugnt och med stor eftermatchenhyllning till Zoran. Killar med Z:a är modellen för Svenska stjärnor. Nästan Tomas en liten tillsägelse för "slick" inför nästa säsong om H43 faller ur, men bara en liten och jävligt otydlig.

---

H43 kan inte vinna mot Lugi, Lugi kan förlora mot H43. Nu påminner vi om utgångsläget när Lugi låg i toppen och sen fick något fel på tränaren och hamnade utanför slutspel. Låter Zanotti och Axnér detta hända igen? Det kan vi inte tro. Sen kan man undra hur skyttekung Wahlström lyckats hittills. Verkar rätt blek hittills. Kommer han, kan han komma igång på allvar blir Lugi en semifinalkandidat.

  

ZZZZZZZZZZZZZZZZoran!!!

--

Ikväll sliter Wedbergs sidekick, A Stockenberg sin numera stabila frilla ner till hårsäckarna, om hans gamla kärestastad Eskilstuna får hånflina ut från Nolhaga. Gör dessutom Tholin 10 lär transplantation komma på tal. Matchen är ruggigt svårtippad och för att säga något säger vi 1 boll upp för......Alingsås. Och det bara för att slippa bli dränkta i jävlaranamma kommentarer en kvart innan match. 29-28

--

Stormötet mellan RIK och Drott kan bara sluta på ett sätt. Seger för RIK. Inget annat är troligt. När kommer Magnus Persson igång? Vill han komma igång? Det ser faktiskt inte bra ut. Finallag i år är snart ett minne blott. Sur Stephen har sämre statistik än Bladh och är väl då inte direkt gläjdeförhöjare på träningarna. Det är sen gammalt. 31-25

--

IFK Ystad förlorar mot O/V. Det brukar alltid bli ett bakslag efter en bra svit och O/V MÅSTE vinna.

--

Ahrrenius tillbaka? Är det bra? Vad tycker ni?
--

Till sist. evert.ekh@gmail.com har fått PM via mail från förbundet om att TV4 sport nu sänder EM och VM kval. Härligt men förundras varför man väljer att maila ut något när Evert Ekh verkar bannlyst som blogg på SHF....hmmm...Ekh gör i alla fall det bästa de kan för Svensk Handboll sen behöver vi inte länken men det vore kul. Tjänster och gentjänster Chrille!

--

 
ANNONS
 
Ingen bild

FT

20 oktober 2010 20:40

Magnus gav svar på tal:P

 
Ingen bild

Ekh

20 oktober 2010 21:04

Magnus i Drott var bäst på plan!

 
Ingen bild

Motsägaren

20 oktober 2010 22:51

Varför kasta skit på en filmskapare som väljer att göra en handbollsdokumentär? Dessutom utan finansiering. Ekh brukar tjata om att all uppmärksamhet är bram och återigen känns det som att ni är flera skribenter och den ena vet inte vad den andre förespråkar.

 
Ingen bild

Anders, Södermalm

21 oktober 2010 11:09

Inte många rätt va? I handboll kan vad som helst hända. Och det är väl därför det är så svårt att tippa rätt. Men kul är det.

 
Ingen bild

Hoppas men

21 oktober 2010 18:49

Lugi har mestadels möt sämre lag - än har de inte bevisat något.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 19 oktober 2010 12:57

Johan Flinck låter uppriktigt irriterad över att Staffan inte svarade i telefon efter matchen. Det var tydligen lättare att få tag på Zlatan än på Staffan. Vad tycker ni om att Johan inte får tag på Staffan för en kommentar? Berätta gärna för ...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se