Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Skit i Stocken. Bajen gör det omöjliga!

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter.

--

Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är en seger. En ordentlig seger som ger sådan mersmak att Bajen nu vädrar morgonluft i varje match framöver. Ekhredaktionen är de första att gratta Sveriges viktigaste handbollslag. Så är det. 25-24 till Bajen.

--


 
ANNONS
 
Linusfloyd

Linusfloyd

20 oktober 2010 21:29

Nyheten var så kul och snabb så att ni skrev fel men det gör ingenting, starkt av Haammarby att vinna...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Bajare på plats

20 oktober 2010 22:39

var på plats!!! sammanfattning av matcherna Skuru juniorer vs Sävehof trim och Hammarby juniorer vs Sävehof trim för så ser det ut!
Att det är många tekniska i dam handboll vet alla och båda lagen hade en hel del men det som skiljer lagen i från varandra är ju avsluten. Straffar, frilägen måste ju bli mål. där är Skuru en bra bit efter. lite kul och se att inte Sävehof klarar göra mål när Skuru kör man mot man. Sävehof går med sin tjocklek igenom lätta Skuru försvaret.Matchens höjdpunkt var kontringen från Hagman. Hagman skott fintar i upphoppet och sävehof målvakt kastar sig åt sidan sedan hänger Hagman kvar lite i luften sedan lägger in bollen. t.o.m hemma publiken applåderade. helt klart inte ett bra val av tränare till Skuru kan man säga! Karl är ju mer intresserad av hamburgare än att coacha laget.

Ja du franzen! hur tänkte du? Stenbäcken borde väl du ha stenbänkat efter att han gjort åtta tekniska fel så bajen kunde köra över er i början. i hela matchen så gnällde han på domarna tog idiot avslut. bakåt så stod han och sov när juniorer skottade runt öronen på honom. Åström limmar tre avslut av stenbäcken i matchen. Sävehof var inte nöjda med domarna men i verklighetens namn så var vissa domslut helt klart hemma favör. känn på denna... tingvall kommer med fart och skjuter när skottet gått krockar han med en försvarare då blir det en offensiv? ja,ja... Apelgren hade nog hellre spelat i bajen som hade fart i anfallspelet än med tjuriga trötta Sävehof spelare. bajens 3or plockade ner Apelgren utan ens ta i. Åström behöver inte ens stå i andra halvlek. BRA bajen!!!!

 
Ingen bild

Vän av handboll

20 oktober 2010 23:32

Stocken är en hejaklackledare som tillför svensk handboll lika med noll. Det visar hur dåliga vi i svensk handboll är när han är det mest intressanta för bloggar till höger och vänster. Skärpning alla ni som gillar handboll och har kunskap. Visa upp är så vi slipper flera inlägg från potatisstaden

 
Ingen bild

hstd

21 oktober 2010 09:53

Apropå Drott och att de falerat så här långt.
De som inte levererat är dyra nyförvärv.... Diego och Hasse K.
Magnus P gjort klart flest spelmål i Drott. 8 igår mot Redbergslid.... då var det fjolårslaget som fick spela mest!!!!

 
Ingen bild

Brajare

21 oktober 2010 10:33

Hammarby saknar en sån där kille som kan dundra in 10 mål ā la H43s Ragonovic i en match först då kan man bli ett riktigt stabilt topplag igen.
I egna leden finns heller ingen sån kille så det blir till atr värva Ragge eller Stenbäcken eller varför INTE Djurgårdens Nicklas Johansson som lirar i alldeles för dåligt sällskap för att lyckas fullt ut !

 
Ingen bild

King Edward

21 oktober 2010 11:25

Vän av handboll> Du vet inte vad du pratar om. Förövrigt hoppas vi slippa illa stavade inlägg som ditt i framtiden.

 
Ingen bild

>>>>

21 oktober 2010 11:26

Helt rätt att värva till stockholms kanske sveriges nu viktigaste lag , som det ser ut så har DIF en bit kvar till SM-Guldet bara att köra på enda Elitserielaget då det nästan skiljer dem två divisioner emellan...

 
Ingen bild

Hård men rättvis

21 oktober 2010 11:36

Till sign Brajare!

Du kan föregå med gott exempel och gå ut på stan och samla tomflaskor så får vi se om Hammarby handboll har råd att värva någon spelare framöver

 
Ingen bild

Brajare

21 oktober 2010 12:12

Redan igång i klubben med hjärta ,Vi som ställer opp i såväl motgång & framgång till skillnad mot vissas fans !

 
Sara Bergman

Sara Bergman

21 oktober 2010 12:29

47dagar kvar

http://dontworrybehappy.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

>>>>>

21 oktober 2010 14:47

Så sött Sara !

 
Ingen bild

Danne

21 oktober 2010 15:59

En spegelbild av dagens cyniska samhälle!

Evertekh har verkligen tagit bloggvärlden med storm o tur är väl det att det ändå bara är en blogg. I en tävling där det gäller att vara så arrogant o självgod som möjligt överträffar ni er själva varje gång, ett styrkebesked bara det. Att dessutom ifrågasätta hela Sverige varför det inte skrivs mer om handboll är ju bara att media levererar det som svenska folket vill läsa, om inte handbollen börjar leverera internationellt inom kort så går vi en tid till mötes som vollybollen gjorde för ett antal år sedan....

 
Ingen bild

Ulla- Britta

21 oktober 2010 20:37

Brajarn,
För att göra 10 påsar behövs framspelningar mot målet. Smågrabbarna är på väg att utnyttja allt som de lärt sig sen de var C-pojkar. Det är inte speciellt viktigt vem som gör baljorna, bara att de gör minst 1 mer än de andra. Dessutom ska målisarna ta några bollar som egentligen ska gå in.
FORZA STOCKHOLM

 
Ingen bild

Maj-Björn

21 oktober 2010 22:43

Sorry UB men,jag håller inte med dig bajens bänk håller inte riksnivå kommer framtiden att utvisa.

 
Ingen bild

Nalle

22 oktober 2010 18:38

En till från Hammarby/Täby till Skuru. Anton Rosen klar i dag. Har Sätt Täbys matcher i år och Anton är den klart bästa höger 6 I Täby. Nu har ett flertal bra, lovande spelare lämnat Hammarby/Täby. Har hört ett och annat på stan. Hoppas det inte stämmer. Är det någon som vet varför dessa lämnar. Eller är det så att de inte får vara kvar?

 
Ingen bild

Stig Hemer

22 oktober 2010 20:19

Killen bor i Nacka så det verkar rätt val borta bra men, hemma bäst !

- Albin Tingsvall skall förstärka i Täby för att få matchträning framöver ett tag.

Tippar Nisse , brorsan , Lomartiere , Adam ( blir nog fast där) + lite 930r bör kanske räcka för att hänga kvar i ettan detta år men sen sticker dom nog.

 
Ingen bild

Poa

22 oktober 2010 22:26

Nalle, finns en enkel förklaring varför folk lämnar Bajen. Totalt ointresse från Bajens sida. Enkelt beslut för de som lämnat med tanke på sättet som de bhenadlats.

 
Ingen bild

Ulrik

23 oktober 2010 09:18

Nästa kille till Skuru, Adam då han inte anses kunna bli en etablerad elitseriespelare att harva kvar i Täby med Lomartere och diverse rehab stjärnor eller vad dagen har att erbjuda ?

 
Ingen bild

>>>POA

23 oktober 2010 12:06

Vad har Hammarby gjort mot dessa "Bajen-
Skuruiter" Bajentäby ser ut att klara Div 1 kontraktet i Täby utan dem.
Kanske ansåg man inte att var mogna för mer än Div 2 profil och då blir Skuru perfekt för dem och vill testa nya förmågor Jag vet flera 93/94 spelare som är betydligt mer lovande i tiden en jämförelse än de som nu gått till Skuru...
Andreas Halvarsson född 94 är en av dem Olle Bristet 93a en annan desutom Täbyit som måste få en tröja i Div 1.

Täby kanske siktar mot stjärnorna och Allsvenskan och då kanske inte de här "dizzade" killarna skall var kvar / om inte isåfall i Skuru visa att Hammarby isåfall hade fel som fan !!!

Alla vet ju att Hammarby är en Elitsatsande klubb som dessutom är Stockholms enda lag i Elitserien och måste se om sitt hus till vilket pris somhellst och idkar ingen välgörenhet dessutom är kassan skral !

Det här händer alla Bajen juniorer förr eller senare, Man kanske inte skall spela alls i Bajen
för alla kan inte gå hela vägen i en "värvarklubb" i högsta serien även om några egna produkter vore tacknämnligt ivartfall Stockholmare.

Jag påstår INGEN av de killar som gått till Skuru håller ju ens Adam Johanssons eller Petterssons klass och inte ens han tar en ordinarie tröja i A-truppen.
Så hur kan Hammarby ha behandlat ngr f.d bajare illa vad skulle dom ha erbjudit istället ?
Det är ju såhär det går till bara att kämpa på och visa att dom hade fel i sin bedömning t.o.m ungdomsansvarig i Bajen Jonasson fick se sin egen grabb utan Bajen-kontrakt gå till Skuru. Så vad hade Du förväntat dig ?

Du låter bara som en bitter papps , nöj dig med att ha ena grabben i H43 ,alla kan inte spela i Elitserien och Skuru kan ge den andra sonen den framtid/framgång han behöver och kommer säkert att lira in tvåan nästa säsong sen är det bara att höja ribban för den som vill !

- Så deppa inte POA det går fler tåg !

******* Mvh Tumba Tarzans brorsa ********


 
Ingen bild

Rimbo Bimbo

23 oktober 2010 12:34

Ha förtröstan POA ,gossarna kanske får Leffe Wirdfors som tränare nästa säsong för hos damerna lär han inte få vara kvar efter denna succč start.Sävehof lägga vantarna på deras stjärna dessutom !

 
Ingen bild

Bålton Up

23 oktober 2010 12:37

Uhhhh... nej inte leffe åxå (:

 
Ingen bild

Söders bröder

23 oktober 2010 13:43

Jag tror inte Poa är ute efter att hans son inte fick vara kvar i sak. Utan hur alla dessa killar har blivit behandlade. Bara stängda dörrar, inga förklaringar alls. Inte så konstigt att de inte ville vara kvar.För man ville inte det! Men man vågade inte säga det rakt ut. 4 st spelar nu i Skuru men tyvärr har 4 st slutat helt med handboll och det är inte bra för handbollens utveckling i Stockholm? Dessa hade nog inte blivit elitspelare. men det finns flera nivåer att spela på och en del kunde blivit u-tränare, domare m.m Men nu fick man dom att lämna handbollen helt. Det är detta jag tror Poa, vill säga? Man har pratat med två tungor med dessa killar och det kallas feghet...

 
Ingen bild

URI

23 oktober 2010 16:44

Som sagt vad , det händer varje år i Bajen började med GT76 90 killarna som nästan alla utfasades vartefter mig veterligen är bara Dolk & Brännberg fortfarande aktiva.

 
Ingen bild

Bajen

23 oktober 2010 17:09

URI Du glömde bort Hampus Elgan. 3 st. från det laget spelar elithandboll idag.det tycker jag är imponerande.

 
Ingen bild

Olle

23 oktober 2010 17:30

Ni glömde Henrik Lundvall som är proffs i Norge.

 
Ingen bild

Donko

23 oktober 2010 18:31

Brännberger platsade inte i Bajen, Bättre att få Eriksson och Arvidsson. Skulle vilja veta vem i Bajen som sa att han (Brännerberger, chrippa) är inget att ha? Några tusen i månaden ni hade sparat på honom och framför allt ha en bättre spelare och med ett STORT hjärta. Tack för kaffet,,,,

 
Ingen bild

URI

23 oktober 2010 19:09

Ja dom (GT90) var ju med Trelleborg ett av Sveriges 5 bästa lag.

 
Ingen bild

Gubben

24 oktober 2010 00:47

Om dom slutat med Handboll redan så var det nog inte det dom ville hålla på med egentligen,Det finns massa andra klubbar de kunnat spela i , finare folk än Bajare har spelat i Silwing Trojas B.lag till exempel , MP slussar opp unga killar i Div 2 så sluta gnäll bara för att man inte nådde toppen direkt som 18-19 åring och varför just i Bajen ?

- Nej som Ekh sa förut här , " när inte motivationen är 100% så är det roligare med fest & gatorade eller vad det nu är i flaskan "

 
GRINGO

GRINGO

24 oktober 2010 09:47

Har Bajen nån skamm i kroppen ?

På Div 1 jumbon Lidingö skickar man in halva A-truppen för att skicka dem till tvåan med ett lag som man egentligen ändå INTE har , varför spelar Ni inte med spelare som kan ställa opp för Er som kanske bor norr om stan, den dagen Ni blir tvungna att spela med eget mtrl får Ni troligtvis lämna WO !

Det här är ju för fan pinsamt.

axat " Puyol var med
Robin Hallberg var med
Albin Tingsvall var med
Adam Johansson var med
Gunnar Pettersson var med
Nils Pettersson var med
Åhusbjörnen var med
Katrineholmbjörnen var med
Har jag missat någon? "
http://lidingohandboll.blogg.se

 
Ingen bild

Bajenludret

24 oktober 2010 10:04

Täby är ett lag precis som Sonny skriver: "Bajenskökan" utnyttjat till MAX !

Precis lika illa som att högerpartisten Rainfelt från Täby förjugit en O-sanning och blivit Arbetar Partiet Moderaterna.

Brajen horar i ohelig allians = SANT !

 
Ingen bild

GRISHANDBOLL

24 oktober 2010 10:48

Kul match i smålands farmarliga Alstermo Vs.Djurgården idag e.m Stort pådrag i skogarna National sång, hättsk stämning i gästbok som upplagt för en tät fajt där Åsa Nisse & Co kommer att sälja sig svindyrt gissar på många kort olika kulörer !

Undrar om man kör Online matchrapportering ?

 
Ingen bild

Täby-Bajen

24 oktober 2010 11:32

Gringo surt sa räven lite grinig idag.Nu tar vi det igen.Bröderna,Adam,Björnarna 1,2 Burken platsar inte i bajens a-lag så var ska dom spela. Robin spelade lite förra matchen o han måste få matchträning.Josef därimot var med som u-18 spelare och som han spelade igår så gjorde han ingen nytta.

 
Ingen bild

till: Täby-Bajen

24 oktober 2010 11:52

Gringo har rätt !

Det handlar INTE om att bajen spelarna inte skall ha nån speltid !

Det handlar om att man inte tillför hanbollen i Täby ett smack redan i vår kommer korthuset att rasa släng ut Brajen medans tid är och låtv Täby undommar spela även om det betyder att Vi åker ned i tvåan där Vi kanske hör hemma,Ingen som fattar det ?!

En Äkta Täbyit

 
Ingen bild

En annan Djurgårdare

24 oktober 2010 11:57

Bajen själva kanske skulle ta klivet ned i Allsvenska då man inte verkar hålla Elitklass delvis pga av de som spelar i Täby inte håller måttet samt dålig kassa rentav ingen kassa alls kanske man kan säga.

Ser fram mot fullsatta Derbyn !

 
Ingen bild

Till Bajen Handboll

24 oktober 2010 12:01

Er systerklubb f.d Allsvenska Swittiod behöver spelare för att komma tillbaks från degraderingen till trean, Vi är ivartfall en klubb i Bajenland som ni svikit !!

Mvh
G.R

 
Ingen bild

Till alla Täby Bajare !

24 oktober 2010 12:05

Kom hem till Switte vi behöver Er mer än Rainfelt så får Ni gångavstånd till jobbet & hjärtat på rätta stället dessutom !


Bajen hjärta

 
Ingen bild

Undra

24 oktober 2010 12:10

Hur mmycket betalar Täby Handboll för Bajen spelarna antar att Bajen inte betalar resor hotell etc mat för dessa halv miljon per år eller mer ?

 
Ingen bild

Allsvenskan

24 oktober 2010 17:10

Direkt från den "kokande grytan" i Alstermo 18-10 i halvtid mot ett hitintills chanslöst Djurgården , Hagman leker med järnkaminerna.

 
Ingen bild

Täby-Bajen

24 oktober 2010 21:54

Till äkta Täby-it. Utan dessa bajenspelare är ni inteett div 2 lag utan ett mittenlag i div 3. Du låter bitter har du nån släkting som slutat med handboll o anklagar bajen att det är deras fel.

 
Ingen bild

Till ; Ovan Täby-Bajen

24 oktober 2010 22:09

Du & äkta Täby-it verkar ju vara riktigt överänns UTAN ALLA bajarna har Täby inget div 1 Lag eller ens ett Div 3 lag !

Fråga bara :

Vad gör Täbys Herrlag när alla Bajare spelar är dom i kyrkan då eller ?

 
Ingen bild

Nisse Hult

24 oktober 2010 22:10

Jag vill påstå att Bajen till och med förstör mer inom stockholmshandbollen än de tillför tyvärr...Kolla på läktarna - publiken kommer inte för de vet hur ni behandlar juniorer och barn & ungdomar och de vet att dessa lämnar det sjunkande skeppet i strömhopp...Kolla vad samarbetet mellan de klubbar Bajen haft tidigare fått för konsekvenser för de inblandade klubbarna...Fundera på varför hela ungdomsverksamheten snart är ett minne blott..Nej ni som funderar på att sätta ert barn i en handbollsklubb i sthlm - välj Bolton, Huddinge, Haninge, Westermalm eller ngn annan klubb som vet vad de pysslar med istället...

 
Ingen bild

G

24 oktober 2010 22:18

Kom till Swithiod allihop Bajenland behöver spelare även de som vill opp i serierna !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Av Redaktionen - 19 oktober 2010 12:57

Johan Flinck låter uppriktigt irriterad över att Staffan inte svarade i telefon efter matchen. Det var tydligen lättare att få tag på Zlatan än på Staffan. Vad tycker ni om att Johan inte får tag på Staffan för en kommentar? Berätta gärna för ...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Följ bloggen

Följ Evert Ekh med Blogkeen
Följ Evert Ekh med Bloglovin'

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se