Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

Är det ingen som tar notis om Barud?

Av Redaktionen - 15 oktober 2010 12:23

Han bara är där. Stor och tvåvägsspelande med en stor förmåga att fånga boll och en bra avslutsstatistik. Dessutom 197 cm i strumplästen. Har gjort två riktigt bra matcher i CL. Varför är inte Barud någon som får chansen på riktigt? Någon som kan svara på varför Andreas Nilsson går före? Vi vill veta. Barud kommer garanterat bli proffsaktuell nästa säsong. Fritzon i all ära, hans litenhet gillas tydligen inte och alla försök att få honom in i landslaget verkar omöjliga.

--

Dagens citat kommer från Ystad Lindgrens blogg där han avslutar med den fantastiskta meningen "Kolla in Håkan Hellströms nya skiva förresten, släpptes i går. Det ska jag göra nu".

Avd: Man tittar inte på musik, man lyssnar på den, eller?


Ni som vill titta på den! Se vilken rytm i bilddjupet!

--

Karabatic borta. Vi tog notis om detta men det är så här att han inte kommer att missa VM. Det får göra hur ont som helst, vara hur många BB vistelser för Blanka som helst. Ingenting stoppar honom från VM.

Handbollsspelare viker inte ned sig, i alla fall inte de Franska.

--

Till sist. 6.30 in i detta klipp smäller det! Vi ser fram mot VM på hemmaplan. Med livet som insats! bildkvaliten är dock bättre än själva spelet. Kommentatorn är Arabiska motsvarigheten till Roger Blomquist!

 
 
Ingen bild

Engdahl

15 oktober 2010 16:43

Ekhs borde inte kommentera andra bloggars språkbruk då ni återkommande misshandlar det svenska språket.

 
Ingen bild

Fritzon

15 oktober 2010 19:56

Jag tror Erik blir aktuell för landslaget bara han lär sej att dra in magarna!
Eriks Mamma

 
Ingen bild

Red

16 oktober 2010 09:20

Japp, bara ut med det Engdahl, helt ok att tala om när vi misshandlar språket. Nu var det ingen kritik utan bara en kul mening där man skulle kolla istället för att lyssna. Förresten! E det du som e Lindgren?

 
Ingen bild

ä

17 oktober 2010 08:29

Avundsjuka mot bättre bloggar?

 
Ingen bild

Ekhs polare

18 oktober 2010 15:49

Vet inte men ä men man är avundsjuk på bättre bloggar inte mot. Bra att ingen tog notis om Barud utan föll för Håkan Hellström.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards