Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Det är hårt i handboll - Två Ekh:ar om händelsen som skakade om...

Av Redaktionen - 23 mars 2010 18:30

Vi måste klara av att hantera detta och skaka av oss. Precis som vi säger oss göra, när jämförelsen med hockey och fotbollen kommer in i bilden. I hockeyn har de pansarskydd, i fotbollen har de glaslirare. I handbollen måste vi vara hårda och sportsliga. Ta och sen ge igen, på ett inte alltför utmärkande sätt.

Det är det allt handlar om.


Vi försvarar inte Seiferts tryckare på Stenbäcken men va fan, ärligt talat. Det är slutspel och det är kamp och det blir lite skriverier. Så farligt var det inte och ni som gnäller, gnäll lika mycket över att domarna tillåter mindre och mindre i svensk handboll, men mer och mer i internationell handboll.

Det ska vara publikfriande och i det ingår lite jävlar anamma. Bara så ni vet så är det show vi behöver, inte några jävla dockor som har trådar i armarna länkade till någon lagomdomare. Och, ja! vi vet, de kallas marionettdockor. Fler jävlar i svensk handboll och media kommer visa sig. Var så säkra.


Ta en titt här så fattar ni som inte redan fattat vad internationell handboll idag handlar om.


Eller varför inte fotbollen som är katastrofalt efter i sverige. De lyckas genom saker som denna få helsidor. Har vi fel? // Devil


 


---------------------------------------------------

---------------------------------------------------


Å andra sidan av av "The Thing" - som följt hetsen hos Flincken på AB under dagen.

Man förvånas av bortförklaringarna och nya röda kort som skulle ha delats ut. Hela matchen finns att tillgå genom oss. Någon som vill ha? Be snällt.


Vi kan konstatera att det är bra för Svensk handboll att det bli lite hårda tag. I detta fall mer obegripligt att domarkontrollanten säger som han säger. Avstängning eller inte. Det är för tufft spel, det vet vi alla. Seifert satsar fullt ut helt medvetet. Det var en smäll värd namnet. Att Ystad är som dom är undgår ingen och deras fina VD:ar i styrelserummet är långt ifrån kunniga vad gäller sporten handboll så de ska knipa. De har ju värvat Pelle Käll så de har inget att komma med.

Låt dem springa omkring med sina blazers med klubbmärken och leka ekonomiskt oberoende, det är okey. Snart är allt ett överfall i Ystad, även det medial mot Seifert som kastade ut sofforna i Tyskland, eller? Kunde låta på dem som "Vaddå! Då skulle ni ha sett några andra spelare, de gjorde si och de gjorde så".

Skärp er, bara för att ni är den enda Wallanderstaden så kan man inte lita på att just Kurre kommer och försvarar er med några påhittade videoinslag från denna match.


The Thing and onlý

 
 
Ingen bild

Ungdomstränare

23 mars 2010 19:01

Det beror ju på vilken "reklam" vi vill ha för handbollen. Det hade varit bra mycket roligare och läsa om matchen Guif - Alingsås, en het och tuff match med slutspelskaraktär. Härliga prestationer av bägge lagens spelare, ex Robin A:s härlig genombrott, Bliznacs tunga skytte. Avslutningsvis måste ni ändå skämta med länken ni lagt in, det är inte i närheten av Seiferts överfall!

 
Ingen bild

Sten Sax på C

23 mars 2010 19:39

Bland det grövsta jag någonsin sett på en handbollsplan.
Tycker att Seifert ska söka sig till hockeyn istället, där alla andra "hjärndöda" redan finns.

 
Linusfloyd

Linusfloyd

23 mars 2010 19:41

Hej Sten Sax, vad hände med eran 08 blogg?

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

Sten Sax på C

23 mars 2010 19:53

Tjena Linus.

Jag var inte inblandad och är lika undrande jag.

 
Ingen bild

Devil

24 mars 2010 00:39

Vi har nu tillsammans sett matchen och speciellt den händelse som visas. Vi är väl lite hårdare i virket än andra delar av landet och tycker att det var ett rött kort(även ett direktrött om så hade varit fallet). Vi är inne på linjen att det räcker. Sebastian ber om ursäkt är lugn och han och Stenbäcken verkar inte hata varandra för det. Vi är mot en avstängning - däremot är det på gränsen helt klart. Låt kampen fortsätta. Och Ystad! Sluta kasta skit på att någon annan skulle haft rött för någonting, det är bara löjligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards