Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Det är underhållning på hög nivå när Tysk-Per talar

Av Redaktionen - 23 mars 2010 21:57

Vi vet att många såg en fantastisk handbollsmatch ikväll. Inramningen kunde liksom äta sig in i vardagsrummet. Det är så handboll ska upplevas helt enkelt.

Man skulle kunna zappa sig dit live. När kan vi göra sådant? 2098 kanske eller så.

Förövrigt så kommer väl informationen om att Tyresös damer är klara för Elitserien ut på Stockholms handbollsförbunds hemsida just samma år. Vi blir irriterade, vi har pratat med folk som är irriterade. Nu gäller det att tala om att vi blir irriterade, men vågar vi? Vågar du? Gör det i sådana fall. De är inga poliser där inne på förbundet.

Nog om det idag,


Tillbaka till Tysk Per. Alltså mannen med en av de tacksammaste uppgifter som utländsk tränare för en tysk klubb, Per Carlén. Med endast en tyskfödd stackare i Flensburgs trupp så känns det som att han inte behöver lära sig tala ordentlig tyska. Han slänger sig med egna ord och en besynnerlig dialekt. Det låter kul, jävligt kul faktiskt. Svensk-Tyska i ett nötskal. Vilken underhållning. Stor underhållning.


Per skulle passa som tysk på riktigt tycker vi. Han är så där utagerande härlig att beskåda och har också lärt sig att slänga ut med armar och ben på rätt sätt.


Åter till matchen som vi kan jämnföra med Guif - AHK matchen. Här sitter 10 000 tyska totalt partiska gaphalsar och lever ut tillsammans. Med öl och wurst, med alla möjliga jävla tillhyggen att föra oväsen med. I Sverige är det förbjudet att ha trummor, det har Ystad IF motitionerat bort för ett par år sedan. Det låter så mycket och de gamla får ont i huvudet var motiveringen. Det är sådant som Heh driver på.


Detta medförde ett nytt trumreglemente vilket innebar att man endast fick ha tamburiner. Hur fan kan man lägga ner tid på att döva allt liv när det är stämningen vi vill år, oavsett storlek på arena och publikantal. Svara på det ni som kan!


Länge leve handbollen i Sverige, eller förlåt, lever handbollen i Sverige länge?

Skärp oss - bidra du med.


The Devil





 
 
Ingen bild

Mart

23 mars 2010 22:49

Nja, något förbud mot trummor finns inte, de får bara inte vara för stora. Vill minnas att diametergränsen går vid 15 tum eller liknande. Att styrkan i det ljud som trumman avger inte alltid är kopplat till diametern på skinnet var det dock ingen som tänkte på.

 
Ingen bild

Devil

23 mars 2010 23:39

Skrev jag inte att det var okey med tamburiner kanske. Du tycker alltså på fullt allvar att det är bra att lägga ner tid på istället för att prata om hur man kan få in mer pengar till Heh? Då måste du, ursäkta, flytta !

 
Ingen bild

046

24 mars 2010 07:36

Men Bajensfans brukar sandera "djungeltrumma" och håna de supporters som bankar istället för sjunger. Ni i 08 var ju de som inte ville ha trummorna.

 
Ingen bild

Thing

24 mars 2010 08:01

Du Lundabo! Kamma dig va! Vi i 08:a hade inga problem med trummorna så snacka för dig själv. Alla dumma regler kommer från Skåne heter det i bibeln.

 
Ingen bild

en 08:a

24 mars 2010 12:40

Ni från Skåne ska inte säga så mycket. Jag var där för att heja fram mitt lag och hade då med mig diverse attiraljer för att låta mer men dessa saker fick jag inte använda, allt enligt reglerna för hallen. Men det är ju klart jag hade ju överröstat hemma lagets publik!

 
Ingen bild

3:16

24 mars 2010 12:59

I Sverige så måste man dra på massa musik efter/innan/under mål för att inte tystnaden skall märkas. Ursäkta, men va e det med svensk publik? SKÄMS!

 
Ingen bild

en 08:a

24 mars 2010 15:02

döm inte alla. en för det mesta håller jag med dig 3:16

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards