Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Hellas, det anrikaste i 08:a land, här kommer en fråga från Pastorns pojkar

Av Redaktionen - 27 mars 2010 13:52

Vad tror ni Stockholm, kan Hellas lyckas? Varumärket är starkare än många förstår. Speak out! Texten borttagen pga av formuleringsproblem. Vi återkommer med en artikelt i ämnet under morgondagen.

 
 
Ingen bild

AA

27 mars 2010 14:39

Tappa nu inte kvalitén på bloggen, pojkar! Denna text var ju inte läsbar.

 
Ingen bild

HANDBOLLS JESUS

27 mars 2010 15:26

Tyckte den var informerande för den insatte men, den var nog bara ämnad för den som har koll på Stockholmshandbollen , JÄVLIGT spännande !!

-HELLAS är laget alla väntar på typ HANDBOLLS MESSIAS i Stockholm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
AYATOLLA BOLL

AYATOLLA BOLL

27 mars 2010 15:35

Håller med JESUS hittade en extern spännande länk till HELLAS ser ut som dom kan komma starkt och vara laget alla stockholmare väntat på // HALLELULJA ÄNTLIGEN EN KLUBB MED HJÄRNA & HJÄRTA !

http://wwww.laget.se/pastorns

 
Ingen bild

kristianstad rules

27 mars 2010 15:42

Det optimala för stockholmshandbollen måste vara ett varumärke typ stockholms Hk.Vilken AIK eller Djurgårdare kollar på Hammarby handboll??

 
Ingen bild

AA

27 mars 2010 15:45

Synd att pastorn, eller vad han kallade sig, inte kunde skriva bättre. Jag tror att Hellas kan lyckas i, säg allsvenskan. Har svårt att se något annat Stockholmslag dra mer publik än HIF, DIF eller AIK varför jag tror att Hellas aldrig kommer att nå toppen!

Publikintäkter är väl ganska viktigt och mer publik genererar fler sponsorer. Men detta är bara tankar från en totalt oekonomisk människa.

 
Ingen bild

HELT SONIKA

27 mars 2010 16:29

Jag tyckte nog Pastorn skrev rätt bra om rena fakta men,det var nog mer ställt som faktabas till bloggaren inte publikt copy & paste , Nåväl det belyste om hur Stockholm funkar. En stad där blod är tjockare än vatten.HELLAS var laget alla kunde samlas om på 60-80talet Djyrgårn fanns väl då i korpserierna och Bajen höll till nånstanns ute i Aspudden i källarserierna.
Hammarby har varit en en främlings legion och Djurgården har alltid varit antingen Polisen Handboll eller BK Söder eller bådadera, vilka för övrigt gjorde Handbollshistoriens största fiasko för ettt par år sedan när man gick opp i elitserien och blev DIF givetvis skulle man redan då satsat på HELLAS istället, hade Sthlm klubbarna när det begav sig ställt opp på HELLAS hade dom säkert legat i Elitserien fortfarande nu har HELLAS nog inte den ambitionen ännu men,Den som lever får se,låter hursomhellst gött att höra om dem igen och jag är tämligen säker på att dom kommer att väcka större medialt intresse än Bajen/DIF/AIK ihop om det börjar röra på sig i den klubben !

 
Ingen bild

ÖVERLÄGSEN

27 mars 2010 16:34

Skit samma, IFK:s första borta(önnered) vinst utan för skåne... SM-GULD 2012,,

 
Ingen bild

BALIC

27 mars 2010 16:42

OK, men Bajen var en främlingslegion tills nyss numera har man bl.a Nisse från Djurgårdens f.d juniorer som liksom BK Söder inte finns längre p.g.a av Djurgårdens ambitioner.

 
Ingen bild

Lidingö Pappa

27 mars 2010 17:07

Jag är helt säker på att även Djurgården gör rätt man är redan i Allsvenskan ocg satsar på ett samarbete med Lidingö Handboll på ungdoms sidan har jag hört på så sätt kommer man då automatiskt i sitt rätta element och kan spela matcher på Kungliga Tennishallen på Östermalm samt träna i de många Lidingöhallarna strax intill och bli ett stadigt alternativ i Sthlm Handbollens finrum såsmåningom ,alla vet väl att det finns guld att gräva på Lidingö.Sant emellertid att som Handbolls klubb har HELLAS meriter 100 ggr vassare än DIF och kan säkert göra bra ifrån sig om några år kanske redan Allsvenskan de också innom kort !

 
Ingen bild

Pappsen

27 mars 2010 19:10

Toppen blir fina fisken om Djurgården hittar hem Go HELLAS GO !

 
Ingen bild

Resultat

27 mars 2010 19:35

Norr 1an bättre än Söder 1an !


2010-03-27 19:06
Rimbo HK vidare efter 33-30 (10-15) hemma!
Helt sanslös vändning från 14-23 till 33-30!

 
Ingen bild

Tlll >> AA

27 mars 2010 19:45

Du måste ha grava läsproblem eller i behov av en optiker om du inte ka läsa en fakta/brödtext.Jag fattade galoppen direkt HELLAS tar hand om dem som annars skulle sluta med handboll och därifrån utveckla dem till tja det vet ingen ?
Hur många av t.ex DIFs Allsvenska lag håller egentligen Allsvensk toppklass( några kanske ) och ändå har dom utvecklats efter att ha varit sånna som inte riktigt platsat i Elitlagen. Hellas kan säkert göra nått liknande !

Vad håller däremot RIMBO på att åstadkomma :)

// till AA från BB

 
Ingen bild

Sigge

28 mars 2010 10:22

Hellas kan komma tillbaka då det fortfarande är ett varumärke? men finns det någon som klarar ekonomin det behövs ca 10 mille för att dra runt elitserie och europa! vem i Hellas fixar detta?

 
Ingen bild

AA

28 mars 2010 11:44

Nu tycker jag att vi undviker pajkastning. Texten kunde förstås men jag önskar en högre kvalité från denna blogg, som har börjat så bra!

Håller även med om att Rimbo imponerar enormt! Och inte bara herrarna då.

Angående Hellas så skulle det, för en retro-fantast som mig, vara grymt häftigt om dom kunde göra en resa uppåt! Tror dock att Bajen, DIF och i viss mån, Tumba, är svåra att konkurrera med.

 
Ingen bild

BB

28 mars 2010 12:52

Uppfattde det inte som HELLAS skulle göra en resa mot nån Elitserie på överskådlig tid ,utan att dom var ute efter nått som t.ex försvann med storklubben BK Söders harmagedon på pojk/herrsidan typ maxa mot allsvenskan via Div 1 genom att utöka och föryngra klubben genom att suga opp de spelare som annars slutar med handboll efter A-ungdom för att man inte tar tröja i förstauppställningen eller inte väljer att ta den dosen träning Elitklubbarna kräver under livets jobbigaste period/gymnasietiden alla kommer ju inte in eller ens vill gå på s.k Idrottsgymnasier då det ör allmänt kännt att utbildningen är på låg kunskapsnivå för att ge plats åt idrottandet(finns studier om detta). Dom har helt enkelt inte fått ihop det eller vad tror Ni 1000 handboll/hög skolepoäng är värda när du sen skall in på univeritetet egentligen, antagligen inte ett smack om man skall använda hjärnan till annat.

Hammarby kan få ett litet uppsving nu med ett par av sina egna stockholmare typ DIF Nisse & Pujol , LSK Byrèn, TUMBA med Lidingö & Bk Söderspelare Helge Friman & Stoffe Brännberg - Djurgården stabilisera sig med diverse spelare som inte platsat i dessa lag samt då vara beroende av dessa men ryktesvägen här ovan samarbeta med Lidingö vilket är ett rätt vägval geografiskt man har ett ett A-pojklag startsexa som man undrar hur länge man får behålla intakt, Det är väl nått som Tumba & Hammarby lär bestämma om.

 
Ingen bild

REGISTRATORN

28 mars 2010 13:27

Var kom Bajen 92/91or ursprungligen från typ Pujol , CLIFF har jag hört,stämmer det ?

Andra fenomen:

HIF Adam Johansson Polisen/Söder
HIF Martin Dolk BK Söder/GT
HIF Nisse Pettersson Sannnadal/Söder
HIF Oskar Byrèn LSK Lidingö
TUMBA Helge Fidman LSK Lidingö
TUMBA Christoffer Brännberg BK Söder/GT

Fyll gärna på fler kul att veta :






 
Evert Ekh

Evert Ekh

28 mars 2010 14:40

Hellas kommer att äras med en alldeles egen krönika under veckan. Vi vill se till att den innehåller tillräckligt med substans samt är skriven på och med bra svenska. Håll ut
Redaktionen gm Thing

http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

rulle

28 mars 2010 14:42

Jag har mycket svårt att tro att Lidingö ska sälja sin ungdomssektion till DIF, finns det däremot någon DIF-are som är sugen på att byta lag kan det vara aktuellt. Lidingö har redan haft ett samarbete på flicksidan med Skånela som resulterade i att flicksektionen tappade 1-2 årgångar och A-laget började sin resa neråt i seriesystemet. Farmaravtal och dylikt är endast bra för lag utan framtidsmål. Att DIF sneglar mot Lidingö förstår jag, klubben har allt DIF saknar, publik, hemmahall, ungdomsverksamhet och en framtid med en geografisk tillhörighet.

 
Ingen bild

Lidingö Pappa

28 mars 2010 15:45

Har Evert Ekh åxå problem med svenska vardags språket....tycker Jag han skall ta sig en funderare på att sluta opp leka bloggkung och göra sig lustig på andras bekostnad och krypa ned innunder den sten han nyss annonymt kravlat sig opp från. Låter för övrigt som en fullträff att DIF syr ihop det med LSK snacka om begynnande storklubb varumärke !

// för övrigt Brejding Blogg Fan

 
Ingen bild

Hoffa

28 mars 2010 17:01

>> Lidingö Pappa. Hur kan ni tro att dif är en fullträff? Berätta!!

 
Ingen bild

>>till L-papp & Hoffa

28 mars 2010 17:20

Som sagt LSK har ju allt som "Rulle" här ovan skrev om : publik,hallar,geografiskt rätt läge samt tillskott på både spelare & stålar , satt inte Lidingö aktivisten Stig Edling både i DIF & BK Söder en gång i tiden då man gjorde en trevare i opp Elit samanhang nån viss koppling här förhoppningsvis lärde man sig nått och isåfall verkar en sånt samarbete alla tiders !?

// Inte Lidingöpappa

 
Ingen bild

Evert Ekh

28 mars 2010 22:39

Förstår inte Lidingö Pappa? Vad har Evert Ekh sagt som du stört dig på? Försöker tänka om vi sagt något elakt om Lidingö eller på vems beskostnad vi har gjort oss roliga? En fråga som du faktiskt måste svara på. Annars är det du som är lite knasig tycker vi.

 
Thing

Thing

28 mars 2010 22:43

du lidingöpappa. Vad menar du? PÅ vilket sätt passar din kommentar in under sagan om Hellas och på vilket sätt bidrar du med något till handbollen förutom att sitta på ön och sura med dyr bil på tomten? Ta dig fan inte ton i mun, ingen i 08 behandlas dåligt av oss. Alla behövs och alla behöver ryckas upp!

http://http;//stockholmshandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Södermalm

29 mars 2010 15:37

Josef Pujol kommer ursprungligen från Bolton, blev utkastad ur Bolton i 12-13 års åldern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards