Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

Så här säger skånehandbollens blogg om matchen ikväll....

Av Redaktionen - 6 april 2010 15:00

...."Jag själv vill se att Sibbes assistspel fortsätter, fina inspel till Hasse, leverera boll vidare efter grymma satsningar, Seifert får gärna ta egna avslut då hans skott är underskattat! Grön måste leverera fin handboll från V9. Ekberg får visa att han är langslaglirare.. Och Naturligtvis måste Leo Larsson prestera från målvaktspositionen!

Det vill man se med Skånska ögon, men det blir ganska löjligt och skriva så kanske, idag måste hela laget prestera bra handboll, kollektivet måste fungera.  Om man som jag vill se en kross av Bajen. Eller iallafall måste Ystad nå 80% av sin förmåga, mer skall inte behövas mot Hammarby"


En skåning som levererar 80% av sin förmåga är en slagen skåning, en bajare som levererar 100% är en oslagbar kombination. Man kan tycka vad man vill om "hetsen" men det han skriver tyder på lite inkompetens, rätt likt den som de flesta klubbar i Skåne faktiskt står för just nu, tränarbyte och dyra spelare som inte levererar.


Vår analys är:

Kan Hammarby få igång sitt anfallsspel och Åström i kassen vinner vi. Allt i Ystad kretsar runt Seifert. Gör honom sur så är han borta, då är hela Ystad borta.

Vad har du i fickan Staffan? Fram med det nu så 08 land hamnar i semifinal, det behövs, speciellt som Skåneregionen nu vill slicka såren efter den sämsta säsongen som regionen presterat på mycket länge.



 
 
Ingen bild

,

6 april 2010 17:07

Snälla. Skåne är inte ett lag och jag hade tyckt att det skulle vara skönt om ni skulle kunna inse detta. Det fanns denna säsongen sex olika lag från skåne och alla dessa lag var från olika föreningar med helt olika ledning, taktik, publik osv. Om OVs, som aldrig har varit tippade på någon annan plats än den sista, misslycknde(enligt er blogg) ska jämföras med yifs kamp om seminfinalen och kanske plats tycker jag inte känns rätt. Snälla ska ni analysera övriga lag gör det med fakta och var lag för sig. Detta tror jag är anledningen till att denna blogg har svårt att tas seriöst. Mycket kaxigt 08-snack men väldigt lite underbyggande fakta och material...

 
Ingen bild

Bobb

6 april 2010 17:35

Ja, inte tror jag att exempelvis Ystads IF:s supportrar är särskilt bekymrade över att OV åkte ut. Brukar Hammarbysupportrar bli otröstliga om det går dåligt för AIK?

 
Evert

Evert

6 april 2010 18:10

Men snälla ni - vi har bara börjat. Nu var det citatet från Skånehandbollen som vi fokuserade på. Vad gäller fakta och analyser så kan vi sitta och flöjta till det om vi vill. Nu handlade det om uppfäktning mot http://skanehandbollen.bloggagratis.se som utryckte det ur Skånska ögon.
Vad gäller att det är sex lag, visst stämmer det men ibland tror ni att handbollen är Skåneregionen, erkänn det. No hard feelings från vår sida och vad gäller seriositeten i denna blogg talar väl besökarantalet för sig, störst och mest läst just nu och framåt. Det har tagit 20 dagar och då kan vi inte, som du säger, leverera bara skit. Vi ska bli lite snällare och nyanserade, speciellt eftersom vi alla har en sak för våra ögon, HANDBOLL och dess debatt.


http://evertekh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vill gärna vara objektiv

6 april 2010 21:46

"Kan Hammarby få igång sitt anfallsspel och Åström i kassen vinner vi. Allt i Ystad kretsar runt Seifert. Gör honom sur så är han borta, då är hela Ystad borta."

Väljer att kommentera eftersom "du" Evert väljer att skriva inkompetens. Ert eget citat ovan tyder på det samma. Ystad är mycket mer än Seifert. Pierre Hammarstrand är kanske seriens nyttigaste spelare och man har den vassaste kantbesättningen i dubbelhänte Philip Nilsson och landlsgsman Ekberg. Lägg till landets bäste försvarsspelare (jag är subjektiv) och så Hasse mfl. Vi tycker heller inte att handbollen bara är Skåne. fattar inte var ni fått det ifrån. Matcher mot Hammarby, Drott och RIK drar mest folk och sen kommer derbyna. Vad gäller Bajen så betyder Åström oerhört mycket mer för Bajen än Seifert för Ystad. Sen vill jag tillägga att F Pettersson har ett tydligt internationellt snitt över sitt spel. Bra bakåt, rätt fysik och målfarlig. En Bundesligaspelare inom 5-6 år. Jobba på att bredda er blogg om ni verkligen vill skpa opinion. "Hets" är kul men skall skötas snyggt.


 
Ingen bild

Vill gärna....

6 april 2010 21:47

Försvarsspelaren= Linus Nilsson

 
Evert Ekh

Evert Ekh

6 april 2010 21:58

Lite färgad får man väl vara men var det inte Seifert som till slut fick igång det? Hade vi fel där? Om du inte anser att vi är objektiva och breda ber vi dig tala om vilka som har den tydligaste tonen FÖR Svensk handboll, skåning eller inte. Ta det för vad det är och fortsätt vara surpuppa då. Det är inte vi.
Vill du se mer analyser så tror vi att du skulle häpna om vi offentliggjorde våra meriter på handbollsplanen men det kommer, vårt syfte är inte att sitta och djupanalysera varje spelare, det finns det andra som hellre gör.
Vi ska under slutspelen ge dig en obektiv bild över matcherna så du förstår vad vi menar.
Håller kanske med om att vi verkligen ville ha hammarby i slutspel men nu blev det inte så, grattis Ystad och Skåne. Nu är handbollsseminfinalerna utspridda på fyra områden och det är bra, mycket bra.
Ha det och hoppas du fortsätter läsa trots att vi är så enögda och hetsar.

http://evertekh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Objektiv och allt det där

7 april 2010 08:17

Synd att mitt inlägg resulterade i att bli kallad surpuppa. Är verkligen inte det, men eftersom ni kritiserade Skånebloggen (jag skriver INTE där och vet inte vem som gör det heller) så tänkte jag bara kommentera vikten av att hetsa på ett bra respektfullt sätt. Om nu verkligen stockholmsbloggen vill skapa opinion och förändra HEH-maffian och det inkompetenta väststyret inom svensk handboll så är Skåne en "bra partner". Här nere pyr missnöjet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards