Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 7 april 2010

Vad händer nu med Hammarby?

Av Redaktionen - 7 april 2010 09:30

Igår kväll efter förlusten så rasslade det till i mailboxen. Tre frågor från tre olika personer, alla mer eller mindre formulerade på samma sätt, dessutom med en "orolig ton" i texten. Vad händer med Hammarby nu tror ni på Evert Ekh?


Ja ni, Lasse K, Magnus och Forza Bajen, om detta kan man endast sia.

Vad gäller ekonomin så blir det nog i och med detta mycket värre än det någonsin varit. Hammarby har levt på slutspel och CL, då har det löst sig.

Nu väntar en helt betydelselös match mot HK Malmö den 12 april sen är det slut.

Den 12 april lär man inte gå plus på arrangemanget då Eriksdalshallen kostar en slant att hyra. Det blir rena rama härdsmältan.

Vad gäller de debatterade frysta och ej utbetalade lönerna så verkar det inte ha löst sig och nu när pengarna från nästa säsong kommer in så lär dessa bli föremål för huggsexa hos såväl spelare, ledare som fodringsägare. Tyvärr.


Dessutom kommer Hammarby få svårt att teckna nya kontrakt då spelarna i detta läge känner sig svårflirtade. En följd av det som har hänt under denna säsong, då långt en självklarhet.


På spelarsidan är man tvungen att satsa vidare på "billigt, ungt och hungrigt", dvs månag av de killar som förde Täby upp i division 1 denna säsong. Vad lämnar det kvar i Täby? Inte mycket och det lär bli strykpåsar om man inte får en massa talanger att hoppa på ett osäkert och utåt sett, sjunkande skepp. Tyvärr.


Spelare som Hampus Elgan, Josef Pujol, Oskar Byrén och Adam Johansson kan känna sig trygga i att Hammarbytröjan blir deras nästa år. Det kan inte bli tal om annat. Fortsätter Staffan så attraherar han minst ett par kvalitetsspelare i låg ålder så det går att få ihop.


Vad gäller spelare som lämnar så är det bara klart att Erik Höglund lämnar. Dessutom har vi svårt att se en Åström skriva på för ytterligare en period.

Får man behålla Pilfalk, Pettersson och Båverud har man en bra grund. Nisse Pettersson är självklar, likaså Henriksson. Om de vill så är de kvar.


Tränarfrågan kanske är en mest svårtolkade. Får Staffan andra anbud kan han röra på sig och Englund har enligt uppgift haft problem med att få sin lön hittills så hur ska det gå när det inte kommer inte pengar till nästa säsong förrän efter sommaren? Ett jobbigt ekorrhjul för Herr Garpås som tydligen också är lite trött på uppgiften han har framför sig. Nu blir det knäpptyst kring Hammarby och draget(som kanske inte ens var ett drag detta år) upphör. Då är det också svårt att attrahera nya sponsorer.


Vi hoppas för Stockholm och Sveriges skull att Hammarby lyckas mobilisera och orka för utan Hammarby bli handbollshallarna mindre intressanta.


Vårt tips är att Hammarby grejar detta med hjälp av sitt varumärke

 
 
Ingen bild

Insatt?

7 april 2010 09:44

Det finns klara indikationer på att Adam Johansson går till Tumba. Pappa är ordförande, mamma är aktiv och bror hans spelar där.

 
Ingen bild

Reflex

7 april 2010 11:53

Vart går Erik Höglund?

 
Ingen bild

Bengan

7 april 2010 12:51

Om Hammarby nöjer sig med ovan nämda div 1/div 2 spelare finns det inte mycket hopp för Sthlm.
Ekonomi är enda anledningen att dom för vara med, håller inte i längden va?

 
Ingen bild

en 08:a

7 april 2010 13:07

Visst är det tråkigt att adam kanske försvinner men får man inte chansen att vissa vad man går för så är det klart att man tittar runt om kring sig. Inget konstigt i det. Vet inte hur många från täby i år som "vill" ta klivet upp i A-laget om man bara får sitta på bänken. visst kan man inte räkna med att få mycket spel tid som ung men en viss del lär man ha för utväckling.

 
Ingen bild

Sigge

7 april 2010 20:46

Det är inte bara Adam som är på väg till Tumba. Ett par killar till är på väg ditt som har spelat i Täby i år.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards