Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 10 april 2010

Ett förbannat stort grattis till Rimbo från Evert Ekh

Av Redaktionen - 10 april 2010 18:37

Rimbo HK slog ut HK Éskil och är nu klara för allsvenskan 2010/2011!

Det omöjliga blev möjligt! Efter förlust i första matchen krävdes två raka bortasegrar för avancemang och efter vinst i förlängningen och sedan seger idag med 30-36 (15-16) är nu Rimbo HK:s herrar klara för allsvenskan! Det är helt sanslöst!


Evert Ekh är full av beundran och Stockholm glädjer sig enormt åt framgången.

Återigen bevisat, en Stockholmsjävel är en seg människa som aldrig ger sig när riktig kamp krävs för någonting. Underbart och en stor ära för oss att Stockholm nu från norr till söder sådan bredd. Det lönar sig i slutändan.


Grattis

 
 
Ingen bild

rimbos bästa fan

10 april 2010 18:47

vad va det jag sa:D vet att rimbo kan göra vad som helst.

 
Ingen bild

Västra sthlm

10 april 2010 21:35

Detta lag är ju helt makalöst! Det är ungefär som när DIF lanserade torped hokeyn, Rimbo har ett torped spel utan dess like! Bara lyfta på hatten och säga grattis!

Sen är det ju en solskens historia isig att en liten klubb med egna produkter och ett samhälle på 5000 inv fixar detta! Hur är det möjligt?

 
Ingen bild

HM

11 april 2010 00:32

Inte svårt att vinna då man får spela en man mer i 8!minuter. Hoppas dock man inser att man måste förstärka om man inte vill torska allt i allsvenskan. Ska bli intressant och se vilka man kan ta från Skånela!?

 
Ingen bild

Peter

11 april 2010 01:40

Löjligt attt komma med en kommentar att det intre är svårt att vinna om man har ett numerärt överläge, Det visar bara att teknok vinner över muskler, rimbo spelade handboll medans Eskil försökte det men det liknade bara brottning men det är väl handboll som ska spelas och det lag som spelade det vann inget snack om det.Sen kan eskil komma med
vilka ursäkter som helst men faktum kvarstår RIMBO VANN och spelar i allsvenskan nästa säsong det gör inte Eskil------

 
Ingen bild

Neutral

11 april 2010 02:05

Kul aillbaks..tt det kan spelas handboll i sverige igen tycker det har saknats ett tag nu. TEKNIK VINNER ÖVER STYRKA..tror nog att ett antal lag kommer att befara detta nästa säsong...Bort med gris handbollen så kanske publik och sponsorer kommer t

 
Ingen bild

Batman

11 april 2010 11:47

Jag tycker INTE Rimbo skall ut på värvartåg. Se till att behålla de spelare man har och utveckla dem istället.

Tror att det räcker i allsvenskan om varje spelare kan utvecklas och höja sig lite nästa säsong.

 
Ingen bild

Rimbo

11 april 2010 16:50

Finns ingen man vill ha från skånela.

 
Ingen bild

vetarn

11 april 2010 18:37

Rimbos två 95or ska spela med dom nästa år i allsvenskan, det är det enda dom behöver för att vinna allsvenskan näst år :) Det är Endrit Abdullahi och Jerry Tollbring. :)

 
Ingen bild

vetarn

11 april 2010 18:42

Dom är bland dom bästa 95orna i sverige ;)

 
Ingen bild

Klok

11 april 2010 19:40

Drömmer ni? de får inte spela i Allsvenskan som 15 åringar. Skärp er det blir bara larvigt

 
Ingen bild

vetarn

11 april 2010 20:56

Jo dom är så pass bra så att dom får det ;)

 
Ingen bild

Påläst

12 april 2010 10:21

Till Vetarn.
Man måste vara 16 år fyllda för att få spela allsvenskan. Och Rimbo kommer inte hänga kvar med det material de har idag, de behöver nog värva en del.

 
Ingen bild

Undrande

12 april 2010 10:55

Hur många Tollbrings finns det i Rimbo egentligen??

 
Ingen bild

abc

12 april 2010 14:01

Jeff och Ken spelar i Rimbos Herrlag, deras lillebror Jerry spelar i B-pojkarna (P94-95) Och systern Cassandra spelar i damlaget och a-flick.
Dick och Helene är mamma och pappa till dessa. Dicke har huvudansvaret för Herrlaget och Helene hade huvudansvaret för Damlaget.

Bob Tollbring är Dickes storebror.

 
Ingen bild

Skånela

12 april 2010 15:27

"rimbo vill inte ha någon från skånela"... Verkar som du fått hybris och tror rimbokillarna är några slags gudar. Jag tycker det dom gjort är riktigt bra och jag är bra kompis med några utav spelarna. Men jag tror fortfarande de måste förstärka för att klara sig kvar i allsvenskan! Och att lägga upp förslaget att spela med 95er är ju bara så sjukt löjligt!

Ps: De flesta i skånela står under kontrakt till nästa år också så ni behöver inte vara oroliga för att någon härifrån blir värvad nästa år! :)

 
Ingen bild

Rimbospelare

12 april 2010 20:14

Svar till Skånela,

Dom flesta från skånela är vänner med oss ur Rimbo då vi spelat och växt upp tillsammans i alla år. för att inte prata om alla upplandsuttagningar m.m
Alla spelare i Rimbo går under kontrakt olika former för olika spelare men alla är skrivna med kontrakt. Skånela har en hel del bra spelare men ingen som tyvär passar in tillräckligt i gruppen med gänget nu menar jag inte att dom är dåliga eller så utan att Rimbo har spelat i många år tillsammans med varandra och hittar varandra med förbundna ögon

 
Ingen bild

Kommenteraren

17 april 2010 06:54

Alla foerslag aer bra utom de daaliga, heter det ju. Och det ligger mycket i baade att vaerva faerdiga, etablerade, produkter liksom att satsa paa att vidareutveckla egna produkter.
Den topp man har nu raecker saekert foer att haalla sig borta fraan bottentraesket i Allsvenskan, kaernfraagan aer inte baettre topp paa laget utan naagot aennu viktigare - bredden paa klubbens elittrupp. Det aer en foersaekring - att man klarar situationen om en eller flera nyckelspelare blir skadade. Rehabiliteringen maaste faa ta sin tid och man ska inte behoeva panikspela en eller flera matcher med halvskadade spelare bara foer att man inget annat har att tillgaa.
Detta med skador och foer daalig bredd paa elittruppen aer en brutal laexa Rimbo faatt taa med sitt damlag just saesongen 2009/10 och den laexan har man att goera nu. Saa har man bara tillraeklig styrka aer jag oevertygad om att man baade vidareutvecklar sina egna produkter och gaerna staerker bredden i elittruppen. En korrekt balansering av de haer tvaa sakerna aer svaar, men lyckas man med det aer man definitivt en kandidat foer Elitserien inom 2-3 saesonger. Den styrkan har laget om man slipper skador - men att man goer det saa laang tid och genom saa maanga matcher som det gaeller aer tyvaerr osannolikt - handboll aer tufft. Och att kunna vaexla om spelare mellan matcherna ger individuella vilopauser som bidrar till oekad styrka i laget.

Detta vet Dick Tollbring i Rimbo och jag tror att han har foermaagan att realisera det. Aaterstaar klubbens resurser att klara det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards