Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

Bollbella of Sweden - en perfekt förebild

Av Redaktionen - 13 april 2010 16:19

Evert möter ”Bollbella”, smartare, ödmjukare och en större förebild än vi förstår, speciellt för tillväxten. Vad gör Svensk handboll för PR nationellt och vad kan de göra?

  

Bella of Sweden - for real?

 

Det är lite skrämmande att en bloggerska, som berättar hur intressant det är att köpa läppstift, är en större förebild, får tusentals mer spaltmeter, än ödmjuka och hårt slitandes idrottstjejer som vill ta ett socialt ansvar får. Blondinbella själv säger ” På flygplatsen köpte jag mina favoritläppstift som jag förbrukar likt Maria Montazami om inte värre”, vad är det för trams? Evert Ekh tänker PR, vi måste se till att lyfta fram det handbollen har, förutom tuffhet och intellekt, vi vill göra vår ´goa´ och mycket ödmjuka Isabelle Gulldén till förebild för unga handbollstjejer, ja, unga tjejer över huvudtaget. En förebild för värderingar i livet, utanför planen.

 

Så, kära läsare, får vi presentera Everts kandidat för än ljusare mediaframtid, tillika tusen gånger vackrare än någon annan sporttjej. Här får ni ”Bollbella”

 

Vi kan väl börja med urladdningen igår mot Lugi med segersiffrorna 36-18 börjar det bli som vanligt igen, ni får leva med favoritskapet återigen från att blivit lite rynkade åt under säsongen.

Detta år eller säsong har vi valt att lägga mer fokus på europacup spelet. Visst har vi tränat väldigt hårt innan vissa matcher för att just toppa formen till europacup matcherna, så har det varit.  Men jag ljuger ju om jag säger att vi inte gått in för att vinna alla matcher när man väl står på banan. Men det var skönt att igår visa dem som inte tror på oss att det är riktigt jobbigt att möta oss.

Du får rätt frän kritik för att du är långsam, speciellt i landslaget men får också uppmärksamhet för att du, enligt journalistkåren och handbollspubliken, har ett tilltalande yttre, vad säger du?

Kritiken om att folk säger att jag är för långsam är något jag jobbar för att utveckla varje dag. Inte för att jag tar åt mig så mycket från medias kommentarer – jag tränar numera på en nivå jag aldrig tränat förut, jag har ju mål med min handboll. Ibland tror folk tror jag har varit med i 10 år och kräver rätt mycket, jag är 21, det finns en del kvar att förbättra och lära sig om man säger. Jag ska förhoppningsvis iväg en månad i sommar till Kolding för att träna med en speciell fystränare, det ska bli jävligt jobbigt men roligt. Sedan tycker jag och andra att min utveckling gått snabbt framåt sedan VM, det var bara 4 månader sedan.

 

Att du e så snygg då, va fan svarar man på en sån fråga?

”Att det sägs att jag är snygg är inget jag går och tänker på. Det är väl aldrig negativt att höra att man ser bra ut, men som sagt, det är inget man går och tänker på och tar med in på handbollsplan. Media som tar i lite väl mycket ibland, men de har lugnat ned sig”

 

Evert Ekh tycker att man ska tillvara på den uppmärksammade handbollsspelaren ”Bella” och göra henne till en marknadsföringskampanj, helt enkelt, en tuffare ”bollbella”, för det är ju vad sporten handlar om.

 

Om detta säger ”bollbella” att hon gärna hade fått utveckla en massa idéer om vad man kan göra och också göra det, för att just handbollspelare ska synas och få visa upp sig mer utåt, något hon just nu känner som svårt.

”Man vill ju självklart att vi ska få mer uppmärksamhet men vi vill ju få det av våra prestationer inte över att någon sagt något dumt eller gjort något fel. Det blir en helsida eller tre i aftonbladet bara när det hänt någon skandal, tyvärr.

Så länge det inte det finns pengarna så finns det inte heller tid. Vi i Sverige jobbar och pluggar på heltid vilket gör att vi har 2 heltidsjobb, tror inte att alla förstår vad elit är i Sverige och vilka krav det ställer på dig som person”

 

Det saknas enligt Evert Ekh lite jävlar anamma hos handbollen, och detta gäller faktiskt mer utanför planen än på den. Handbollen säljer sig inte självt om man säger så. Vad kan ni elitspelare själva göra för att sporten ska bli mer attraktiv?
Det är ju självklart något vi vill med. Vi vill ju att handbollen ska bli större och det är svårt för i Sverige handlar det mycket om fotboll och hockey. Vi har inte mycket tv-tid och det gör att vi inte kan synas på samma sätt. Jag tror faktiskt att om man kan börja med handboll i tidigare ålder, får man större effekt. Just nu börjar ungarna att spela fotboll ca 1-2 år innan man får börja spela handboll vilket gör att dem enklare väljer fotbollen sedan. Sedan måste vi kanske bidra lite själva till det genom att vilja synas mer, det behövs faktiskt.

 

Sävehof har ju precis skapat en sommarhandbollskola som alla får anmäla sig där dem då tränas av just elitspelarna från Sävehof. Det har ju lockat en hel del spelare faktiskt. Det gör vi i Sävehof mycket bra tycker jag.

 

Vad gör ni mer, haspla ur dig(stockholmsdialekt) något mer !

Vi åker runt på det man kan och hinner. Det finns ju inte riktigt så mycket tid över. Det är ju mest skolor och handbollsklubbar man besöker för att just inspirera barnen. Jag var uppe(nere för Evert) i Norrköping för ett halvår sen och tränade deras a-flickor just för att försöka få dem att vilja fortsätta spela handboll. Deras klubb skulle nämligen läggas ner.

 

Evert menar, kan Blondinbella få sitta med i de fina programmen och uttrycka sig, ibland så att människor häpnar, kan väl "Bollbella" bli förebild för unga tjejer och sitta med i debattforum på TV och få uttala sig i alla möjliga tidningar. Det tror Evert behövs.

 

Skulle du ställa upp? Du slipper den fula uppvärmningströjan och de klisterskitiga fingrarna, just då i alla fall.

 

Men självklart Evert, jag skulle ställa upp på detta, vi behöver synas i alla sammanhang. Tycker det är tråkigt om vi ska behöva ha kortare shorts och tajtare tröjor för att få mer PR! Vi är handbollspelare och inte primadonnor! Men kämpa vidare för och med oss, ni behövs, verkligen.

 

 

Redaktionen Evert Ekh

Devil & Agent 008



 
 
Dodo

Dodo

13 april 2010 17:23

Efter att ha sett och hört ugnen Katrin Zytomierska hos Aschberg igår måste det, bara MÅSTE det finnas plats i TV-debatter för Bollbella också - annars, hjälp!

Katrin har alltså ugnen full av bullar, nåja eller bulle och hon är själv precis lika smart som en.

http://snickesnack.se

 
Ingen bild

Dam

13 april 2010 20:02

Smart!

 
Ingen bild

Ramona

14 april 2010 19:31

Ge dig din okunniga människa. "Blondinbella" är 19 år och driver fyra företag. Hon är en entreprenör och hennes företag omsätter miljoner. Hon föreläser dessutom runt om i landet, om entreprenörskap och självkänsla bland annat, och har precis skrivit en bok som släpps snart. Svårt att vara en större förebild än så, som 19-åring. Det finns få människor som jobbar så hårt. Inget ont om idrottstjejer, de sliter hårt de också.

Men du kanske borde läsa mer än ett inlägg på hennes blogg innan du uttalar dig om "blondinbellas" tramsighet. Något som är tramsigt däremot,är denna artikel.

 
Sävehofare

Sävehofare

15 april 2010 10:53

har du Ramona någon åsikt om vilka problem som existerar runt dagens ungdomar? det är ju precis det evert är ute efter, att bollbella ska kunna göra. eller är blondinbellas värderingar så smarta så att alla ska börja blogga om en kaffe och sen bli egna företagare? tramsigheten i denna artikel kom till efter det att du kommenterade den. ursäkta språket, pucko!!

http://www.savehof.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards