Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Ekhman i samtal med Ekh

Av Redaktionen - 15 april 2010 14:19

  

Får Ekman jubla i Malmö den 8:e maj, Fotograf Gunnar Johansson, med tillstånd av IF Guif


Tjenare Ekman, eller ska vi kalla dig Ekhman?
Det vore enormt trevligt om du ville svara på våra frågor.

Vi redigerar ingenting alls. Det blir som du vill, så jobbar vi, inga jobbiga journalister som försöker måla in varje liten utandning till ett svar.

Känns det okey? 


Känns helt ok.
 
Vi får tacka för att du gav Guifarna aggressioner mot oss då vårt förslag om hallbyte inte landade riktigt rätt. Det tilltaget gillar vi :-)
Det behövs mer sånt och mer debatt i och om Svensk handboll. Tycker inte du det? Jag var nog inte den som gav "Guifarna" aggressioner mot er. Jag tror att vår publik, våra supportrar trivs bäst på hemmaplan helt enkelt. Det är alltid bra med konstruktiva debatter som leder till någon form av utveckling och förbättring.
 
Tumba spelade om vi inte missminner oss i Eskilstuna förra året, det blev inte lika mycket liv, fast det var inget slutspel i och för sig. Vad betyder mälardalens handbollsframgångar för framtiden tror du? Ja det blev inte lika mycket liv då men beslutet att vi fick 2 "hemmamatcher" mot Tumba var inte populärt hos alla... Jag tror att de framgångar som nås resulterar i att sporten växer i vårt område. Hos oss har det resulterat i än större mediebevakning, fler åskådare på matcherna, ja större intresse för vår sport överhuvudtaget. Det ökade intresset resulterar förhoppningsvis i att fler och fler upptäcker vilken härlig och spännande sport handbollen faktiskt är. Det är också viktigt för vår fortsatta verksamhet att få fler barn och ungdomar att börja spela handboll. 
 
Semifinal mot Sävehof, goda minnen. Nu tycker vi att ni inte slår ur underläge som förra året. Sävehof mobiliserar hårt just nu, gnäller över att man får släppa Jakobsson. De verkar rädda. Ni verkar inte direkt förbannade på att Robin fick chansen?

Vi slår väl inte ur underläge på samma sätt som förra året då alla tippade att vi skulle förlora med 3-0 i matcher. Sävehof är dock seriesegrare och får ses som favoriter i år igen. Oavsett det så har vi stort förtroende för våra spelare och ser bara positivt på att spela slutspel. Vi ser verkligen framemot att dra igång semifinalspelet mot Sävehof. Vi är oerhört glada och stolta över att Robin fått chansen att spela med det Svenska A-landslaget i handboll. Att matcherna spelas mitt i det brinnande slutspelet är inget som går att påverka just nu. Jag tror snarare att Robin kommer att komma hem full av energi och massor med nya erfarenheter som leder till att han blir en bättre spelare än vad han redan är. 
 
En vanlig, lite mer slätstruken journalist hade frågat, hur känns det nu, vad kommer avgöra, etc etc. Vi vet vad du kommer att svara på det så vi struntar i de frågorna, är det ok? Vi undrar däremot vad du tror händer med handbollsklimatet i Sverige om Guif vinner SM Guld? 

Jag vet inte vad som kommer att hända med handbollsklimatet i övriga Sverige men i Eskilstuna med omnejd så skulle det vara väldigt stort och positivt. Inte minst hos alla som direkt eller indirekt är involverade i föreningen.  
Red anmärkning(Stockholm är med omnejd, bra)

 
Vi vill påstå att ni är favoriter till SM guldet, ni har det mest irrationella spelet, de stora matchvinnarna men bara en riktigt bra målvakt:-), för att hetsa lite Janne, är du redo för att spela 60 minuter om Danne går sönder? Jag är i tillräckligt bra fysisk form för att spela 60 minuter om det skulle krävas. Danne är dock en mycket bättre målvakt än vad jag är så jag hoppas verkligen att han håller sig hel. 


Rustan är ju hetlevrad och kommer få det hett om öronen när röda havet gapar i 60 minuter. Vad tror du? Rustan har så mycket erfarenhet av viktiga matcher med mycket liv och ståhej runtomkring så jag tror inte att han påverkas i någon större omfattning av Röda havet. 
 
En sista fråga om vår stockholmsidol, "the big bear" Jansson. Säger ni inte till honom att röra på fötterna bakåt eller är det för sent att lära en gammal jätte att steppdansa? Man kan fortsätta att lära sig samt utvecklas oavsett hur gammal man än är. Jansson kommer förhoppningsvis att steppdansa bättre och bättre under varje match i årets slutspel. 
 
Snacket om Åström, din yngre kollega från Bajen, är det han ni vill ha till varje pris? I och med att mitt bäst före datum håller på att gå ut så är det dags för yngre förmågor att ta över. Micke Åström är, förutom en väldigt trevlig och bra person, en oerhört duktig och kompetent målvakt. Jag tror nog att de flesta Elitserielagen skulle vilja ha honom som målvakt i sitt lag. Vi vill givetvis att han spelar för oss. 
 
Ett stort och välment lycka till. Säg inte tack, det betyder otur.


Kiitos paljon

/Janne


Evert Ekh

 
 
Ingen bild

UK

15 april 2010 18:26

Ekman måste vara elitseriens mest sympatiske o trevligaste person.
Lycka till i semi o final Janne o hela guif!
BARA 4 vinster från guld....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards