Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Emil Berggren talade inte sanning i direktsändningen

Av Redaktionen - 22 april 2010 14:03

  

Emil Berggren berättade inte sanningen för Staffan Lindeborg.

 

Det är fult att ljuga! Jimmy Janssons ansiktsmäll på Emil Berggren såg alla. Om det var fult eller inte får man bestämma själv, skulle det varit en tvåminutare eller rött kort? SVT uppmärksammade händelsen i halvlek och intervjuade Emil där han ganska snart fick frågan vad han egentligen sa till Jimmy efter händelsen. Ganska direkt såg man att Emil blev obekväm i situationen. Vad skulle han säga nu, sanningen?

Resultatet av att säga sanningen kanske skulle leda till utskällning av Rustan, kanske skulle Rustan bli så arg att Emil blev förpassad till bänken kommande matcher. Vi tror att det skulle leda till mycket mer positiva konsekvenser. Vem förutom alla Färjestadfans visste vem Per Ledin var innan han ropade tjockis till Salo i Sm-slutspelet? Vem har inte sett youtube-klippet med Peter Forsbergs attack mot domare Börje Johansson om "att han är så jävla dålig, Börje"


Vi är helt säker på att handbollen hade fått en helsida i samtliga kvällstidningar om Emil bara hade vågat säga det han säkert ville säga, sanningen! En förstaplats på TV4 sportens kanon och kalkonlista hade varit på sin plats.


Vi på redaktionen kan säga från helt säkra källor att Emil INTE sa ”gör du sådär igen får du se vad som händer!” Emil var rätt mycket aggressivare än så i sin verbala attack på Jimmy. Vad han sa kan vi hålla för oss själva, men det var ingen fikainbjudan iallafall.

  

"äsch jimmy vad du är tarvlig"


Arg och rakt fram i stundens hetta säljer som smör smälter i solsken så varför ska det vara så svårt för någon handbollsspelare att vara den första som faktiskt direkt i TV säger det han känner?


Red Evert Ekh

 
 
Ingen bild

Peter

22 april 2010 14:30

mer silly season evert ekh! det e det folket vill ha...

 
Ingen bild

abc

22 april 2010 14:54

Hoppas Emil B får igång den här semifinalen ikväll.. Smäll på Jimmy Jansson ordenligt nu så det blir något skandal i handbolls sverige snart..
Det säljer ju bättre än ingetting alls!

 
Ingen bild

3:16

22 april 2010 15:27

Underbart med skriverier från det som händer nu och inte vart folk hamnar och inte hamnar. Silly season är överskattat!

 
Ingen bild

Jenny

22 april 2010 16:13

Jag uppfattade det inte heller som att han talade sanning, men att han sa det med glimten i ögat. Självklart skulle han inte upprepa orden i en direktsänd intervju. Han var knappast lika arg som Foppa. Det hade lagt sig, det brukar vara så med handbollsspelare. Alla är med i leken och tål den, ingen är långsiktig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards