Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

Fler seriematcher och slutspelsserie - stor debatt

Av Redaktionen - 25 april 2010 21:07

Läs denna artikel här

 
 
Ingen bild

Robban

25 april 2010 22:33

Köper inte riktigt ditt förslag..

För det första gillar jag inte det förlaget med 26 matcher och sedan två pooler. Personligen anser jag det nya system blir bättre med 32 omgångar.

Apropå SM-finalen är jag också för att man kan bredda arrangemanget men om man skulle lägga JSM-finalerna och SM-finalerna på samma dag då det eventuellt kan tvinga spelare att stå över juniorfinalen till förmån för riktiga SM-finalen. Och enligt min mening ska det bästa juniorlaget vinna och då ska man ha möjlighet att ta med sina bästa spelare.

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

25 april 2010 23:14

Kungsbacka (Aranäs) ligger i Halland, men det visste ni nog egentligen.

Poolspelets eventuella merkostnader i form av orättvisa resor ska fördelas mellan klubbarna, efter vad Avbytarbänken hört.

Ska vi spela kvartsfinaler som förr så bör valet finnas kvar. Alternativet är att lag ett möter lag åtta, lag två möter lag sju osv. Absolut ingen lottning.

Tycker att ni glömmer problematiken kring CL-deltagande, men inlägg kring det kanske kommer?

Tanken om juniorfinalerna är lockande, men är det så hett att spela steg 5 i mars och sen åka hem och vänta på finalen i maj?

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Evert Ekh

26 april 2010 00:32

TIll Robban. Hur spelar Du 32 omgångar då? Vem ska möta vem? Hur bestäms det?

 
Ingen bild

Frog

26 april 2010 07:11

Är tveksam till poolspel. Hockeyn har testat det och även skrotat det. Inte av ekonomiska skäl utan av sprotsliga. Många derbyn är en jättefördel med alla intäkter det ger men samtidigt är det många poäng som står på spel och matcher av derbykaraktär är alltid ovissa. Om en region har flera bra lag kommer dessa att "lugga" varandra på poäng som de normalt spelat hem lättare vid annat motstånd.
Men man måste väl väga för och nackdelar mot varandra så det är ju bara hoppas för svensk handboll att man tar rätt beslut.

Tror inte heller på Robbans idé att lägga juniorfinalerna samma dag, men en utveckling av steg 5 både på junior och ungdomsnivå vore en önskan. Tycker att vi har nått unikt där i Sverige som vi kan göra något mycket bättre av.

 
Ingen bild

Gör om gör rätt HEH

26 april 2010 07:35

Föraktar poolspelsmodellen och trodde aldrig få se den igen inom svensk handboll. Skånederbyn mellan hårdsatsande klubbar som Ystad IF, IFK Kristianstad, Lugi och HK Malmö är glödheta och ovissa. Varför skall denna region straffas för att man är hanbollens centrum? Man vill då hellre möte svagare lag som Lindesberg, Skövde, RIK mfl. Nej, rättvisa framför allt. Se bara hur HEH´s klanteri med speldatum för slutspelsseriens sista omgång förorsakade diskussioner om läggmatcher etc. Kom igen!!!!

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

26 april 2010 12:48

Nu ska det påpekas att det är klubbarna som röstat om det det här. Inget beslut som någon enskild inom HEH tagit.

Kul att kommentaren innan nämner Kristianstad som ett starkt lag och Skövde som ett svagt.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards