Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Snälla gud fader allmäktige, låt inte det bli 12 dagars vila för Sävehof

Av Redaktionen - 26 april 2010 18:41

Vinner Sävehof ikväll mot Guif har de 12 dagar att slicka alla sår och 12 dagar att mobilsera kraft inför en final. Den finalen är så inom räckhåll då Guif tivngas avstå Pava pga av skada. Nu ställs Zacke mot Ungesson ikvällens match och den kampen vinner Ungesson 9 ggr av 10. Alternativet är Alexander Karlsson och han går av på mitten när Ungesson och Barud smäller.


Det kommer att bli mycket heta känslor ikväll, Rustan måste nog se till att Berggren tar det lite lugnt annars kommer det nog att urarta.


Tyvärr för Eskilstuna är det sista tåget, men också ett tåg som man givit sig tusan på att inte missa. Det kommer att springas till 100% i 60 minuter, det är Guifs chans, det tillsammans med en 30-35% ig Forsberg.


Sävehof har inte gått för fullt i tidigare matcher och Jakobsson måste vara otroligt utvilad tillsammans med Stenbäcken.


Tipset går till Sävehof, precis om alla andra - önskan går till att Guif får till en match till. Annars blir det lite mindre tryck i medierna fram till finalen.


Slutresultat 32-27, drömresultat 24-25.



 
 
Ingen bild

Nyfiken

26 april 2010 21:22

En enkel regelfråga: Vad gäller för publikinspring efter slutsignal. I Halmstad sprang ystadsupportersin och dansade med laget. Sen blev man utkörda lugnt och fint och Magnus Grahn kommenterade det hela med att de skall hålla sig på läktare. I Partille stormade supporters in ch kommentaren var att det är härlig stämning i hallen. Vad gäller helt enkelt? Får supporters gå in på planen? Kan klubbar straffas? Minns något om AIK´s fans i fjol när guldet var klart (fotboll)

 
Ingen bild

Bilist_röd supporter

26 april 2010 21:54

Tycker helt klart att springer supportrar in skall man tas ifrån segern...

 
Ingen bild

supporter

26 april 2010 22:20

Ni skojar väl nu eller...?
Precis som Ystadfansen, så visade killarna och tjejerna i Partillebohallen bara ren och skär glädje!
Svenska avundsjukan eller...

 
Ingen bild

?

26 april 2010 22:43

Varför skulle man inte få springa in efter slutsignalen ?

 
Ingen bild

Nyfiken

27 april 2010 08:52

Jag håller med supporter, men undrar bara vad regelboken säger. Finns det tydligt beskrivit vad som gäller vid "inspring" av supportrar? Både White Angels och 10-12 åringarna i Partillehallen visade bara glädje.

 
Ingen bild

partillebo

27 april 2010 09:02

Dem som sprang in i partillebo skulle bara hjälpa till och rulla in TV golvet ;-) kan man väl inte få böter för

 
Ingen bild

Hej hopp

27 april 2010 11:47

Inte många av dem som sprang i i partille som orkar lyfta mattan. Sävehof ser starka ut, men gud vad tråkig publik. Speakern fick verkligen kämpa för att överhuvudtaget få till lite stämning. Drott/Ystad lär få en enkel läktamatch i Malmö. Ur den aspekten var det syn att GUIF inte vann. Då hade det blivit två publiklag med tradition i Malmö Arena.

 
Ingen bild

031

27 april 2010 12:03

Normalt kan det vara ganska dött i Partille, men stämningen igår kan väl ändå ingen klaga på.
Och man hade gott klarat sig utan den gapande speakern, som kan vara nästan lika enerverande som den ensamma tutan i Guif-klacken. För övrigt det enda man märkte överhuvudtaget av det beryktade röda havet igår.

Fantastisk stämning som jag hoppas att man kan ta med sig till Malmö!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards