Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Guif var rädda att förlora, Ekh analyserar

Av Redaktionen - 26 april 2010 21:29

Det intressanta är att Evert Ekh tippade 99% rätt resultat 32-27, se inlägget 18:41. Vi trodde vi var hemma när vår kollega i Skåne poängterade att ISK drog dit en till.


Det kändes från början, Zacke spelade sidled och såg orolig ut i ögonen, flytet såg inte ut att finnas, kontringarna lös med sin fråvaro, tydligheten i straffarna(som han dock satt) kändes inte sådär helt uppenbar.

Ögonen talade om oro, och en Zacke med oro är ett Guif utan flyt.

Guif gör förvissor en bra match men har alldeles för jobbigt att göra mål över hela 60 minuter. De får kriga extremt för varje mål och sådant tar på krafterna. Robin Andersson och Haukur ser halvdödade ut när man kommit igenom.

I första halvlek skulle Guif haft några målvaktsräddningar då Forsberg inte var i närheten av något storspel. Istället har Guif 2-3 räddningar, precis som Forsberg. De hade behövt ett ledning med 5-6 mål för att orka.

För mycket tekniska fel och tappade bollar(7st tappade bollar)


Sävehofs bredd avgör, man kan sätta in spelare som Albrechtsson och Berggren för ren avlastning, dessutom med ett register som platsar i vilket elitserielag som helst. Då blir det tufft, för de flesta lag omöjligt. Har man dessutom 2000 partiska åskådare från Partille i ryggen då förlorar inte Sävehof.


En stor eloge till Guif som gör det man kan göra och utan Pavas enkla 3-4 mål så är man inget finallag i år. Robin Andersson och Mattias Tholin hör till topparna i laget och också topparna i hela elitserien. Ska bli kul att följa Guif nästa år.


Sävehof spelar ett lagspel och är väl förjänta den final som Evert Ekh tippade från början. Finalen är Sävehofs, som nu får sina 12 dagar med vila.


Grattis Sävehof och grattis handbollen, tuff och ärlig kamp. Precis som det ska vara.


33-27(16-17


 
 
Skånehandbollen

Skånehandbollen

26 april 2010 21:41

Du skall inte skryta om resultatet.. 33-27 blev det;)

http://skanehandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Bilist_röd supporter

26 april 2010 23:04

För oss som ser Zackes flackande blick på nära håll i Sporthallen så vet vi att det är full fokusering INTE oro, tyvärr räckte inte våra killar till att besegra Sävehof idag, tycker ändå att Guif gjorde en mycket bra match, vi kommer igen nästa säsong! Och hoppas att ingen glömt Tobias Arens härliga vikmål i sista frikastet första halvlek-säsongens läckraste mål tycker jag!

 
Ingen bild

Semester

26 april 2010 23:33

Att jobba upp sig från jumbofinal till semi ska Guif ha all cred för. Men Sävehof har spelat bländande bra. Och medan Guif spelat ojämnt har Sävehof spelat stabilt.

Som röd supporter måste jag ändå flika in att jag är övertygad om att guldet kommer till Eskilstuna inom dom närmsta åren. Den här säsongen saknades Lucau och man fick på allvar känna av avsaknaden i bredd. Men återhämtningen från höstens besvikelser visar på ett lag som tål motgångar. Vi ses i höst!

 
Ingen bild

Svanteson Texas

27 april 2010 08:32

Grattis Sävehof, välförtjänt.
Guif skall ha all heder av sin insats denna säsong!
Fantastiskt med all publik, vart kom dom ifrån?

Speakern däremot, han skall ge fan i att prata när spelet är igång och framförallt när Guif har bollen...pajas, publiken klarar sig på egen hand.

 
Ingen bild

Bo Björk

27 april 2010 09:26

Speakern i Partille är tvungen att skrika "Kom igen" var tredje minut för att nån stämning skall uppnås...

Härligt att Guif är borta, maken till självgoda pojkar är svåra å finna...

Säsongen e räddad...

 
Ingen bild

Anders, Södermalm

27 april 2010 14:35

Varför var inte Pava med och lirade? Är han sjuk, skadad (igen) eller nått annat? Er'e nån som vet?
Zacke är bra på straffar och kontringar. Båda måste funka om GUIF ska ha en chans att vinna en handbollsmatch.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards