Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Jämn drabbning, förväntad hemmaseger, inte fullsatt

Av Redaktionen - 27 april 2010 21:45

I de två semifinal lagens första uppställningar ingår det bara fem utespelare. Under den tiden Grön och Persson var inne på vänster, respektivt högernio så händer ingenting, ett sidledspel utan dess like. Det känns lite 2:a klass över det faktiskt. Det är semifinal.

Vare sig Ystad eller Drott kan med detta spel har skuggan av en chans i en final mot Sävehof. Sebastian Seifert regerar, ja visst, han imponerade idag men Drottspelarna har fasligt svårt att täcka skott.


Dessutom, Pierre Hammarstrand är bra, men ser ni på utgångsläget för V2 i Drott, på hälarna, inte en snedställning under press. Pierre kan välja och det gör han bra.


Bäst i YIF, Seifert, bäst i HK Drott, Michael Mattsson.


Domarna kändes minst lika fega som Grön och Persson i slutet när Hasse Karlsson formligen knuffar Mattsson i golvet med 11 sekunder kvar. Där betyder hemmaplan allt. Annars en konsekvent bedömning, likadan åt båda håll förutom på en kompensationsutvisning på Gunnar S, anfallet efter att Drott fått en helt felaktig straff. Den utvisningen, ocksp felaktig, slutade i 0-3 för Drott.


Grahn hade lite svårt att prata idag, stakade sig och kändes inte lika säker som tidigare, Johansson som vanligt säker och lugn. David Fjell tycker vi är förbaskat bra. Vem har vi glömt? Just det, Roger Blomquist, ni vet han som tippat att Ystad tar SM guld, han får klart godkänt idag. Han brinner, det är viktigt.

 
 
Ingen bild

046

27 april 2010 22:36

Vilket skitinlägg! Seifert överlägset bäst. Mäkinen håller ensam på att ge matchen till Drott. Daniel Lindgrens armbåge i tinningen på Hasse lika ful som Seiferts på Stenbäcken. Skillnaden mellan Abbe/Rustan är att i Skåne innebär det att ge och ta, därför kommer ingen hetsjakt att sättas igång. Otroligt att inget rött kort delades ut och att J Olsson fick 2 min. Sävehof komer INTE promenera hem segern i Malmö. Både Ystad och Drott håller samma klass. Sävehof dessutom kända för att svikta och har i finalen rejält uppförsbacke i läktarstöd. Rustan dessutom sämst coach av semifinalledarna. Förnedringstimeouten där ingenting diskuterades sits mot GUIF visar Rustans osportslighet. Står fast vi mitt (och Blommans)tips att Ystad tar guldet.

 
Ingen bild

031

28 april 2010 08:29

Om du kallar Everts inlägg för skitinlägg går det inte att hitta ord för vad man ska kalla ditt. Rustans timeout? det var hans sista match i partillebo så va tusan har du något fel?
Ystad gnäller hela matchen och ge och ta? jojo, j-a komplexstad!

 
Andy

Andy

28 april 2010 09:27

Jag har svårt att se någon som kan hota Sävehof. Enda orosmomentet är väl egentligen Forsberg men Sävehof är tunga.

Tycker att båda kanalernas bevakning av handbollen är rätt ok men är det inte dags för Roger Blomquist att låta experterna ta hand om det här nu? Han skriker rätt ut att det ska vara utvisning medan dom som kan handboll är helt lugna för dom inser att det här är ett vanligt moment i handboll. Kommer någon i hög fart så är det klart att det inte behövs mycket för att det ska SE farligt ut.

Hasse Karlsson är verkligen en räv och han ger lika mycket smällar (förmodligen fler!) än han får. Kolla in hans arbete i anfall. Försvarare försöker hoppa men lämnar knappt golvet för Hasse håller dom i tröjan.

Have a nice day allihopa.

http://snackahandboll.blogspot.com

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

28 april 2010 10:29

046> Missade du att det var en oerhört hårt dömd utvisning på Jonsson som gav Ystad segern? Med objektiva ögon såg man att Ystad hade (hemma)fördel av domarinsatsen. Drott skulle haft straff och Ystad två minuter i matchens sista anfall.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Riffe

28 april 2010 10:34

Henrik Dreyer tillbaks i Lugi men inte som spelare utan som ledare för utvecklingslaget enligt notis i Sydsvenskan.

 
Ingen bild

046

28 april 2010 11:03

031> Oväntat att du skulle ha synpunkter på Sävehof. Rustans sista match. Jaha, vad spelar det för roll? Förstår GUIF´s upprördhet över det inträffade. Riktigt fult. Komplexstad vet jag inte riktigt vad du syftar på. Handbollen är stor här och i övriga Skåne vilket Sävehof och HEH verkar ha stora problem med. Undrar ibland vem som har komplex.

Avbytarbänken. Objektivitet är något som är väldigt svårt dessa dagar. jag såg matchen på plats och färgas inte av Per Johanssons Drott-support i TV. Ännu värre när AHK spelar i rutan. Som åskådare tyckte jag Drott hade klar favör av domarinsatsen och utvisningen på Jonsson soklar. Borde varit rött på Lindgren dessutom, men men...vem är objektiv? 2 min i sista anfallet håller jag heller inte med om. Jonssons satsning med huvudet i golvet skall inte rendera ngt. Rättvis seger även om Drott fortsätter imponera mot bättre motstånd.

 
Skånehandbollen

Skånehandbollen

28 april 2010 11:38

Seifert fick också en utvisning som inte skulle varit något? ... Den här diskussionen kan pågå länge för domarna gjorde ett antal fel. I sista anfallet skulle inte Drott ha ett skit;) Att YIF utnyttjade när man var en man mer bättre än Drott skall man inte skämmas över.

http://skanehandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Man

28 april 2010 11:51

Bra sagt Skånehandbollen. Skönt att vi är några som kan stå upp för klubbarna i Skåne. Jante verkar vara utbredd i norr. vad vore en final i Malmö utan skånskt lag? En katastrof för handbollen 2010. Dessutom när ena parten är publiksnåla Sävehof med en klack som skämmer ut sig tom i hemmahallen. Tycker att Drott skall ha all heder liksom YIF. Av alla slutspelslag är det väl bara AHK som varit fiaskobetonade.

 
Ingen bild

S

28 april 2010 13:00

Vet faktiskt inte om Sävehof kommer att ha den publika uppförsbacken i finalen som många talar om. Om man nu bara kan få med sig folk till Malmö.

Ett enormt tryck i Partillebo senast!
Och en klack som man kan ha synpunkter på ibland - kommer från fotbollen och hockeyn, precis som Bajen fans, och är inte alltid riktigt rumsrena i handbollshallarna. Men sjunga kan man när man vill. Och skapa känslor.
Och även om man inte vill försvara allt som hände i E-tuna senast så kan man ändå inte förneka att dom hördes. Och det ska väl en klack göra, eller?

White angels - allvarligt... 25 pojkar i vitt och en trumma. Ungefär vad Frölunda fotboll brukar kunna mobilisera en tisdagskväll. Och så 1500 buttra handklappare och ett betydande antal tomma stolar däremellan.

 
Ingen bild

Man1

28 april 2010 13:31

Håller med om att det skulle vara väldigt tråkigt om det inte skulle vara ett skånskt lag i final då dessa har den bästa publiken. Sävehof supportrar gör bort sig på bortaplan, men på vilket sätt gjorde dom bort sig senast på hemmaplan ? Uppfattade inget sådant

 
Ingen bild

White

28 april 2010 16:00

Har sett alla tre semifinalmatcherna hittills och i de två första var domarna riktigt bra, vilket är kul att kunna säga. I match tre igår var Mäkinen/Johnsson riktigt usla. Jag tyckte YIF drabbades mest av dem (jag kan dock vara lite partisk där) men det var många missar, felbeslut och kompensationer. Definitivt ingen slutspelsklass där.

 
Ingen bild

Peter

28 april 2010 18:57

Inte i senaste matchen kanske.

S> Välkommen till Ystad!! Galet under senaste matchen. Som Lundabo var det en fröjd att se en fanatiskt publik. Satt i Partille senast också och det var ljusår ifrån. 1500 buttra handklappare? Som sagt välkommen så får du se. Tar ca 3,5 tim från Partille.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards