Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

Insändare Dobromir "Dodo" Nalepa

Av Redaktionen - 1 maj 2010 11:19

Dodo, en välkänd debattör i bloggen http://snickesnack.se en av Evert Ekh riktiga favoriter, bad oss om publicisthjälp då han är på krigsstigen, helt rättfärdigat. Vi publicerar den i sin helhet, varsågoda.

----------


Jag tycker det är ett ganska underligt beteende av Arne Johansson, mannen som tydligen helt själv bestämmer över vad som ska och får publiceras på HEH:s webbsida. Efter att först ha fått "ackreditering" och välsignelse av sajthövdingen AJ trodde jag allt var frid och fröjd. Det gick till så här. Jag var tvungen att ringa upp honom - personligt kanske, men lite nördigt - för att berätta vem jag är och vad jag skriver. Det spelade ingen roll att jag skickat en klickbar länk i mitt mail, AJ hade ju inte tid att studera vart alla länkar når! Samtidigt försökte han få mig att tro att han ansvarade (inför sin uppdragsgivare) för vad jag skrev på min, alltså min egen blogg.


Nåja, efter att ha klappat AJ medhårs och försäkrat att min blogg inte innehöll porrmaterial, eller vad det nu skulle kunna vara AJ var ute efter, lyckades jag passera nålsögat och en länk till min blogg och korta artikel om Gummi, lades upp på HEH.nu under "Handboll i media". Kort tid senare skickade jag upp information till AJ som berättade att jag publicerat en intervju med Kristian Meijer. AJ tackade, tog emot och publicerade en ny länk. Han berättade att HEH-sajten var mycket beroende av att material inkom.
Kul tyckte jag, ett tag…


Nu skrev jag ett blogginlägg där jag ställde mig tveksam till elitserieorganisationens och handbollsförbundets säsongsplanering. Jag ifrågasatte den korta säsongen och de långa uppehållen och eftersökte ett annat tänk. That's it. Ny länk skickades upp till AJ. Ingen reaktion. Jag upprepade, men inget hände.
Då började jag fundera, kan det verkligen, på största och fullaste allvar, vara så att om jag yppar det minsta lilla i en artikel som kan uppfattas som kritik mot HEH, då portas jag direkt?
Jag mailar åter AJ, men får inget svar och det tar jag som ett kvitto på att så måste vara fallet. Absolut fantastiskt! En debattstarter som möjligen kan leda till förbättringar ska tydligen inte komma från utombys - särskilt inte från en läktarbloggare.


Igår publicerade jag en ny intervju med Henrik Dreyer. Skickade upp en länk till AJ igen, men ingen reaktion. Jag skickar ett nytt mail där jag frågar om det finns något opassande i artikeln, något stötande eller irrelevant för svensk handboll? Idag, ännu ingen länk upplagd och inget svar från AJ, han tiger. För handbollens bästa?


Nu jag blir förbannad. Arne, vad är det frågan om? Varför arbetar du emot Handbollsveriges intressen? När du satte dig på den där stolen, klargjordes ditt uppdrag i den riktningen?


Dobromir "Dodo" Nelepa



 
 
Ingen bild

Danne

1 maj 2010 11:47

med tanke på att det bara än danska och norska nyheter så borde den där arne tänka lite nytt! skärpning heh

 
Ingen bild

Anders, Sögermalm

1 maj 2010 11:51

Jag har för länge sen slutat att titta på Herr Arnes hemsida. Använder Google istället. Så länge AJ på HEH har något att säga om Svensk handboll så är det negativt för handbollen! Jag kommer ihåg för några år sen när Staffan Olsson inte vill ha en mick på sig vid TV-sändningar. Herr Arne hade gjort en överenskommelse med TV-bolaget att tränarnas spelorder skulle gå ut direkt till tittarna och med det även motståndarnas bänk.

Dagen efter kommer det en drapa mot Staffan O på HEH's hemsida. Allvarligt så trodde jag att herr A hade druckit för många öl innan han skrev inlägget. Jag tror inte det var så men artikeln var utan rim och reson. Nån dag efteråt försvann den helt och hållet, inte ens Google kan hitta den.
Efter det har jag aldrig brytt mej om HEH's hemsida.

 
Ingen bild

Anders, Södermalm igen

1 maj 2010 11:56

Det är synd att inte Herr A läser några sidor som är negativa mot honom och HEH. Han skulle behöva få veta vad vanligt folk tycker om Svensk Elithandboll. Ryggdunkarna är väl förstås trevligare.

 
Ingen bild

016

1 maj 2010 12:05

Arne är som häckarna på 110m för icke häcklöpare. Helt onödiga!

 
Hata eller Håsa?

Hata eller Håsa?

1 maj 2010 12:38

Idag är 22 artiklar som skitsaner som bl a denna !
9 av mediapresentationen kommer från Sverige vara SVT och SR inte kan räknas då det är 0 nyhetsvärde.
Varför får inte snickesnack och Dodo in sin intervju ARNE! Han betyder massor för intresset i Lund! Varför?`Varför? Varför? Varför? Varför?
Kan du svara! Eller kan du inte öppna datorn!

http://www.ba.no/sport/haandball/article5093576.ec

 
Ingen bild

ola

1 maj 2010 16:22

läser de inte kritiken? borde vara bättre än sticka huve i sanden

 
Ingen bild

Tumba

1 maj 2010 20:33

Kommer ihåg att Arne var inne och redigerade ett pressmeddelande som Tumba skickade ut förra säsongen. Detta borde inte vara möjligt utan något straff!!? Eller vad hände?

 
Ingen bild

Av erfarenhet

2 maj 2010 12:35

Ni kommer aldrig få svar från Arne. Aldrig någonsin. Jag vet av erfarenhet. har haft en kontakt med HEH-Arne och kommer aldrig mer göra om detta. Försök på andra sätt påverka så att maktfullkomligheten inom HEH försvinner. Det är vi många som gör på olika sätt. Så länge ni är anonyma kommer han dessutom att backas upp av "styrelsen".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards