Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 2 maj 2010

Gunnar S Jonsson - "vi ses i Malmö den 8:e maj"

Av Redaktionen - 2 maj 2010 08:38

  

Outtröttlig?

Foto: Bildbyrån

 

I morgon är det femte matchen. Serien har varit upp och ner i jämnhet för er. Berätta.

Vi är väldigt jämna som lag och matcherna har väldigt jämna. I varje match har det varit de små detaljerna som avgjort eller spelat den stora skillnaden för slutresultatet, stolpe in eller stolpe ut.

Vi startade första matchen med att hitta en ”gameplan” som fungerade mycket bra. Sen kom två matcher som ingenting verkade fungera i, vare sig, målvakts, försvars eller anfallsspel. Då vinner man inga matcher. Ystad hade bättre lösningar mot vårt spel i dessa två matcher. I den fjärde matchen kom vi på  banan igen, spelade bra efter att vi förändrat lite små saker. Den avgörande matchen kommer att bli mycket tuff, men där Drott överraskar alla och går till final.

  

Många av Drott fansen höll andan i senaste matchen när du tog utvsningen i slutsekunden. Tänkte du aldrig på rött kort och avstängd nästa match?

Nej, nej inte alls. När det kommer till denna punkt så gör du allt för att stoppa dem från att göra mål. Jag gjorde en tuff men ärlig sak som aldrig kunde ha renderat i rött kort. Efter Seiferts röda kort mot Sävehof tror jag det blir svårt att förbundet att stänga av någon för ett rött kort.


Så här långt är målvaktskampen jämn, Nielsen har inte kommit upp i sin högsta standard. Är det hans match idag?

Stephen har mycket kvar att ge, han är en målvakt i toppklass och fungerar försvaret i eftermiddag tror jag att han blir matchvinnare. Jag tror verkligen på honom.


Varför skjuter alla Islänningar så hårt?

Island har så många duktiga handbollsspelare. Tittar du på landslaget så ser du riktigt smart handboll och de skjuter faktiskt på rätt ställen i målet. Vet inte om det är hårdare.


Isländska ligan? Vad säger du om den? Kan du inte ta hit några spelare?

Ligan är ganska stark, kanske att 2-3 lag hade platsat i Elitserien. 

Det skulle vara riktigt roligt om fler valde att spela här. Visst.


Vad var Drotts mål innan säsongen?

Från början var det slutspel och nu vet vi att allting är möjligt. Vi har bevisat det och allt kan hända som sagt.


Du ser likadan ut i minut 3 som i minut 58. Är du så bra tränad eller? Jag tycker att jag är vältränad- men allt sitter i huvudet. Jag kan inte förmå mig själv att bli trött. Jag vet att de flesta tränarna säger att man ska komma på byte och vila ifall du är trött. Det är något jag aldrig gjort och aldrig kommer att göra. Så är det.


   

Legolas, Odödlig? 

 

Då kanske man kan säga att du är som Legolas i sagan om ringen, många tycker det finns en likhet även i utseendet, Vad tycker du?

Det är faktiskt någonting jag aldrig hört. På heder.


Svenska språket? Svårt eller inte att lära sig?

(svaret på exakt det sätt Gunnar S beskrev det)

I think it is going pretty well. I did my first interview in Swedish in last match and it went pretty well I think. Actually one person I met didn't understand why I was saying that I "had new sugar today" when I was trying to say "I have new socks today". (I was trying to say sockar but she heard socker)


Slutligen, varför spelar Drott SM final?

Därför att vi vinner den femte matchen i Ystad!

Jag tycker att vi är värda det och Sävehof är det enda laget vi inte har slagit denna säsong och då får vi en chans att göra det!


Hur vill du avsluta denna intervju?

Vi ses i Malmö 8 maj !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards