Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Är man packad ser man sämre

Av Redaktionen - 4 maj 2010 11:00

SM finalerna - årets höjdpunkt


Nu är det tyst, snart vaknar det, snart lever det upp. Hoppas vi.

Med tanke på att det snart är dags så är det förvånansvärt lite "debatt" men den dyker nog upp på Heh snart. Hoppas vi. Förutsätter vi.


Handbollen når ju sin kulmen på Lördag. I härliga Malmö Arena kommer 12500 personer få uppleva stämning. Slutsålt verkar det ju i alla fall bli.

De som valt att gå på banketten får förhopppningsvis i sig tillräckligt med lättöl för att se inhyrde Magnus Bäcklund förvandlas till rockandes hunk av Robbie Williams kaliber. Magnus har lovat att spela sin senaste hit - en klassiker för vår bloggkollega i mellansverige?

Het, hetare, hetast

------------

Två finaler med oviss utgång, även om det är klar fördel Partille i bägge.

Under veckan kommer Ekh redaktionen att leverera stora intervjuer, små kommentarer, debattartiklar mfl. Vi ska höja tempen ytterligare, gärna bygga upp en kamp om Ekhutrymme.

-------------

Innan lördag spelas kvalserien färdigt. På torsdag kan H43 falla ur, lilla Tumba kan ta steget tillbaka. Dessutom, för första gången i historien sänds en kvalseriematch på TV. Stort gjort av TV4 Sport, ett bevis på att handbollen får mer och mer utrymme. Grattis.

Vi kan också tro att det är första gången Tumba är med i TV, 9 elitseriesäsonger till trots. Det är nog tillräckligt stort för den lilla förortskommunens invånare för att sluta upp kring Tumba om de nu besegrar H43 i Axnérs sista föreställning. Vilket antiklimax det kan bli om 10 tillresta Stockholmare får göra vågen i Färs och frosta. Det vill inte Axnér, det vill inte någon se hända. I alla fall inte de som bor i Lund.

-------------

I övrigt kan nämnas att Evert Ekh tröjorna inte hinner levereras innan helgen, en stor fadäs, men så är det. Vi stoppar inte huvudet i sanden och erkänner att vi gjort fel. Förlåt. AST spelarna och andra pristagare kommer få tröjorna skickade hem till sig. Synd, men den som väntar på något gott......

-------------


Redaktionen Evert Ekh


 
 
Ingen bild

vldo

4 maj 2010 12:27

Är man packad ser man kanske sämre men man hörs mer !!!!

 
Ingen bild

jodå

4 maj 2010 13:21

Tumba har varit på TV tidigare, minns jag rätt var det en match mot RIK på hovet som visades.

 
Ingen bild

Peter H

4 maj 2010 13:26

Javisst - dessutom sändes matchen på Hovet år 2001
mellan Hammarby och Tumba (Allsvenskan) på TV4. Närmare 6000 åskådare på plats. RIK-Tumba var i TV3 år 2003. 2005 sändes sedan matchen mellan Hammarby och Tumba (Erikdalshallen). Tror det var TV4 igen. Ingemar Linell var expert. Staffan O spelade.

 
Ingen bild

Vakna Grahn!

5 maj 2010 14:45

Även Magnus Grahn verkar ha tagit sig en stänkare, citat: "Här finns slutspelets bästa spelare i Alexander Stenbäcken. Bra tempoväxlingar och värderar lägen skickligt. Kommande landslagsspelare?"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards