Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Bockar och bugar

Av Redaktionen - 9 maj 2010 08:30

Jaha, få se nu. Just det! Grattis Sävehof, grattis handbollen men framförallt, grattis framtiden.


Att Sävehof skulle ta dubbeln trodde många - men att i realliteten göra det som Sävehof lyckades med är otroligt svårt. Det är bara att buga och bocka för det. Sävehof är värda framgång, säger någon nått annat är man bara en klassisk Svensk surpuppa med svartsjuk blick. Någon?

Sävehof har det som krävs. De förstår vad som krävs i ogranisation för att lyckas långsiktigt.

---

Damfinalen, tyvärr dagens "plump", avgjordes genom att Sävehof hade bättre koncentration och spelade mer rutinerad. En säker seger mot Skövde som kommer upp i fasliga 25 tekniska fel. Det ska knappt gå att göra. Vem avgjorde matchen? Grubbström, vem klev fram framåt när det behövdes? Bella "brötfinger". I Skövde tog Cadario över showen och gör en jättebra match, även Erika Widell bör nämnas.

Mer om själva matchen kan komma senare.

---

Herrfinalen var ,tillsammans med året då Hammarby vann sitt första SM guld, den mest välspelade och kvalitetsmässigt bästa som spelats.

Det gick som det gick för att det gjorde det. Man kan ha synpunkter på att frikast eller utvisningar skulle ha utdömts på annat sätt, men vi fick fram att tveksamma domslut var till Sävehofs fördel och det med differens på två. Alltså en bra domarinsats och inte matchavgörande.


19-23, HK Drott börjar tänka. Sidledsspelet påbörjas

23-23 - Handbollskunniga säger i pausen "Det här vinner Sävehof"

---

Emil Berggren - mannen som fått skit för allt han gjort, sagt och inte gjort, är den som avgör matchen. Han har inget att förlora, han vill visa att det som varit faktiskt har varit. Hans huvud klarar av detta och han bombar Sävehof framåt både innan och under förlängningen. Forsberg kommer också tillbaka och gör ett par matchavgörande räddningar.


Är det någon som vill ha mer matchinformation? Ekh har varje mål från 0 till slut men det är oviktigt idag.


---

Vita klacken från Halmstad slår Partilles gula hav i en superbra match

---

Efterfesten och stämningen var 433% bättre än i Stockholm förra året, det kommer dröja länge innan 08 land får arrangera någon SM final

---

Malmö Arena, Sveriges modernaste inomhus arena för Handboll. Varför har inte alla städer en Percy.

---

Blomquist och Fjell på SVT festade loss med Handbollssverige

---

Hans Vestberg är jordnära och behövs MER på banan

---

Vissa behövs mindre och andra inte alls - så är det i allt

---

Magnus Bäcklund var bra utan att sticka ut

---

Presschef Axnér blev dunderlurad av Johan Petersson, kul

---

SM programmet var 165% bättre än förra året

---

Vissa är förbannat introverta - andra är sjukt öppna

---

Fritzon var festens gladaste spjuver

---

Drott var mycket sportsliga vinnare

---

Gunnar Steinn Jonsson pratar bra Svenska

---

Lövgren ska jobba för Svensk handboll, vad tänker vi med?

---

AST, bra val



 
 
carl

carl

9 maj 2010 10:28

Oj, vilken blogg! Blir jag handbollsintreserad när jag växer upp så vet jag var jag ska vända mig.
Lycka till

http://carlisurin.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

a

9 maj 2010 10:43

Skandaler på banketten ;) det måste du kunna skriva om

 
Ingen bild

Handboll

9 maj 2010 11:03

Herrfinalen, vilken match! Härlig dramatik. Drott kan inte skylla på domarna utan de fick helt enkelt vinnarfrossa på slutet när Sävehof ändrade försvarspelet.
Synd att damfinlen blev så pass dålig. Semifinalerna har varit superbra och då var det tråkigt att finalen blev dålig. Lite av de tekniska felen ska dock tillskrivas domarna som var betydligt petigare än var semifinaldomarna varit. Rätt eller fel kan dock diskuteras.. Grubbström tycker jag är den stora hjälten både i final och semifinaler.
Det var också bra AllStarTeam lag som tagits ut på både dam- och herrsidan. Tur att det är CL och landskamper kvar annars skulle handbolls-abstinensen bli allt för stor.

 
Ingen bild

En föredetta anställd

9 maj 2010 12:03

I Malmö kan Percy stanna och lura UE. Ta honnom inte till Stockholm en gång till!!
Vi bygger en Egen hall i Stockholm utan hans inblandning Tack

 
Ingen bild

emil

10 maj 2010 04:31

emil esåå jävla sköön.. lätt skönast i sveriges ahndbollsteam!!!!!!!

 
Ingen bild

haha

10 maj 2010 05:05

haha fyllo

 
Ingen bild

Messerschmitt

10 maj 2010 09:35

Å så tyckte Sävehofarna att Seiferts knuff av Stenbäcken i slutspelsserien var ful. Hur var det då med Johan Jakobssons armbåge på Magnus P i SM-finalen... Värre var att JJ blånekade och sa att det inte var avsiktligt, Sibbe Seifert var man nog att säga sanningen. Dåligt Sävehof och dåligt JJ!!

 
Ingen bild

08

10 maj 2010 09:40

Inte helt oväntat att JJ´s överfall skulle passera omärkt förbi. Ingen Rustan eller Albrechtsson som anmälde till kvällspress och olika förbund, ingen HEH-kanslist som publicerade hetsbrev på hemisdan osv. Samma visa som vanligt. Vill Evert verkligen röra om i grytan så rota på allvar i ankdammen handbollssverige.

JJ en riktig dålig människa som inte kunde stå för sitt handlande!!

 
Ingen bild

En människa

10 maj 2010 09:59

Håller väl inte riktigt med om att arrangemanget var det bästa någonsin. Jumbotronen fungerade inte som det skulle, prisutdelningen var inte riktad utåt, nationalsången dröjde en evighet efter inspringet. Festen var grym, jag håller med där, men de allra flesta av de typ 12.000 närvarande är ju där för att se matcherna, inte för att festa.

 
Ingen bild

fp

10 maj 2010 12:08

Var det verkligen närmare 12,000 på läktarna?
Det syntes ju en hel del tomma stolar i arenan, även under herrfinalen.
Fantastisk stämning dock - främst från drottarna, men även från sävehofhåll.
Och spänningen kan väl ingen klaga på.

Om man ändå ska gnälla lite, en dag som denna, så kändes det som att arenan - exklusive supportrarna - utrymdes extremt fort efter slutsignalen. Att så kan ske glädjer förmodligen Räddningstjänsten, men lite tråkigt för arrangörer och deltagare.
Inser naturligtvis att många mer neutrala åskådare gärna hade sett Drott som segrare. Men man kanske ändå kunde ha stannat i 10 minuter till och hyllat handbollen?

Hoppas att det inte ser ut likadant om nu Sverige inte skulle vinna VM-finalen.

 
Ingen bild

Evert Ekh

10 maj 2010 13:14

11422 åskådare som kunde ha stannat kvar ett tag. Lagompublik som inte stannar och hyllar mästarna är tyvärr Svensk standard. Det beror på att vi inte profilerar våra stjärnor, det finns inga att hylla. Som vi bäddar får vi ligga. Stämningen under matchen var superb, missarna kan vi hitta fler men det förtar inte stämningen i arenan. Det sorliga är att det är för lite fans som inte spelar handboll på plats. Det finns ingen fans kultur. Det är handbollare till 99%

 
Ingen bild

KK

13 maj 2010 20:25

Jag har sett de fem senaste SM-finalerna och tyvärr måste jag säga att Malmös var sämst. De kommunala kommunikationerna till arenan som ligger en bra bit utanför stan fungerade inte. Jag och 150 pers till blev kvarlämnade på busstorget. Inspringet var menlöst. Jag saknade Hammarbys klack. Då var det ståpäls på arenan. Malmö arena var långt ifrån fullsatt. Det gapade stora hål på ena kortsidan. Sekretariatet var en katastrof på dammatchen. Man schabblade bort klockan under första halvlek, vilket orsakede en konstpaus på fem minuter. Sedan fick man inte igång klockan och tiden angavs bara vid enstaka tillfällen av speakern. Pausunderhållninge bestod i ett par utkastade bollar till publiken med biljetter till Champions League. Jag förstår att folk inte orkade vara kvar på prisutdelningen. Långtråkig... Något positivt? Herrmatchen var spännade! Mäktig vändning av Sävehof trots att jag höll på Drott. ALDRIG MER Malmö som SM-finalarena!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards