Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Vem som ersätter Axnér och var tar Bengtsson vägen?

Av Redaktionen - 10 maj 2010 14:31

Axnérs ersättare heter Kalle Björkman, nuvarande adress Elverum. En spjuver med kontring och straffar som specialitet. En god ersättare för Axnér. Förvånar oss mycket om det inte blir officiellt snart.

--

Det kryllar inte av vänsterhänta spelare och Sivertsson satt Bengtsson i kylskåpet. Tobias vill förmodligen bort från Drott. Han ska inte spela i Varberg. Han är bättre än så. Vem tar honom? Någon borde vara intresserad. Varsågod.

--

Daniel Båverud är på väg till Norge, vi tror Hammarby lyckas få honom kvar. Hammarby måste hänga i. Det är viktigt.

--

Djurgårdens Petter Strömberg lär ha fått förfrågan från H43

--

Boson är klar för Spårvägen, vänta och se bara


--

Toveby är ju på väg hem. Sävehof det enda alternativet.

--

Drott kommer inte att värva sönder laget - en högernia på ingång.

Albin Lagergren, Varberg. Tubbi bygger långsiktigt

--


Guif får nej av Åström. Han hamnar i Tumbas gamla gäng i division tre. Han har gjort sitt i svensk elithandboll om nu inte Hammarby får ett sista ord med i spelet.

--

Guif vill ha Helge Freiman, alla vill ha Helge Freiman. Kontrakt med Tumba ett år till. Sen kan han välja och vraka. Agera Stockholm för helvete. Gör något annorlunda, tillsammans. Ni måste!

--



 
 
Ingen bild

Bo Björk

10 maj 2010 15:50

ett försök till silly season? :)

man undrar ju hur det skall gå för hammarby, där surras det ju bara om spelare som skall lämna klubben... vad tror ni? får bajen ens ihop ett lag nästa år? ;)

 
Avbytarbänken

Avbytarbänken

10 maj 2010 16:15

En av nycklarna till Drotts framgångar är att Tubbi skippat nepotismen som länge funnits i Drott. Därför har Bengtsson placerats på bänken. Han kan behöva ett år eller två år i Allsvenskan innan han är redo för Elitserien igen.

http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

 
Ingen bild

M.H

10 maj 2010 16:43

Frågan är om Petter Strömberg platsar i elitserien när han knappt platsade i div1, där var han tredje valet efter Roger Järeholm och Alex Eriksson...

 
Ingen bild

Brejding

10 maj 2010 21:51

Till M.H

Det var många som sa precis samma sak om Fredrik Pettersson när han gick från Cyrus till Hammarby. Visst hade han de genetiska förutsättningarna, men annars var det inte mycket som pekade på att han skulle greja en plats i elitserien. Värvningen kändes chansartad. Några år senare vet vi svaret.

Jag tror att svaret kan bli detsamma om Petter.

 
Ingen bild

Sonny

10 maj 2010 22:00

Petter kommer utvecklas, träningsvillig kille med talang. Om H43 värvar honom som en första m6a återstår att se. Blir intressant. Helge till Djurgården?

 
Ingen bild

Garvare

10 maj 2010 22:25

Snälla sluta med Helge till Dif. Ni måste skämta om Sveriges bästa junior ska gå åt sidan. Det är inte seriöst ens. E inte Olof klar.

 
Ingen bild

Roger

11 maj 2010 00:38

Snart har varenda spelare varit klar för Djurgården, enligt deras egna spelare, sluta drömma, var glada om ni kan få de gamle att fortsätta annars blir ni inte långvariga i allsvenskan.

 
Ingen bild

OB1

11 maj 2010 14:29

Mycket smart av H43 om de tar ner Petter. Oerhört lojal spelare med bra fysik, försvarsspel mm. Kanske inte den stora bolltrollaren men i rätt miljö och med rätt tränare kan han bli en elitseriespelare som gör väldigt mycket nytta för sitt lag.

 
Ingen bild

oki

11 maj 2010 16:26

Daniel Båverud gjorde klart härom dan med Bajen att han inte kommer förlänga. Även flera spelare som jimmy Karlsson,Frerik Pettersson och Robin Hallberg ryktas vilja bryta sina kontratkt pga att dom inte får de pengar dom e lovade.

 
Gerry

Gerry

11 maj 2010 18:31

Japp nu börjar värvar säsongen. Sant att Hammarby kommer förlora spelare och sant även att Ekonomin spelar in. Dock inget sensationellt i Stockholm. Det går bara inte få till en Ekonomisk gångbara verksamhet på Elitserienivå i denna Stad. Det har Politikerna sett till och inget kommer hända under den himlen. Samtidigt har Fansen svikit rejält denna säsong Tyvärr. Baksmällan från Fotbollen satt i för länge. Synd att Tumba inte grejade. Tyckte dom lade alldeles för mycket ansvar på Helge. Killen är 18. Och helt ok att inte komma till i en avgörande match. Fortfarande svinbra. Blir Tumba trogen även nästa säsong. Men det finns andra Junisar i denna stad som inte går av för hackor. Vänta bara...

http://www.swithiod92.se

 
Ingen bild

Stockholmaren

12 maj 2010 15:37

Strömberg är bra. Det är en klok värvning även om han måste utvecklas ganska mycket för att bli en riktigt bra elitspelare. Han är inte något fredrik petterson idag, men kanske i framtiden?

Synd bara att DIF inte lyckas hålla kvar honom. Han har gått frammåt mycket de senaste året och var en av de som gav mest behållning i djurgården. Nu kommer dem att få det tyngre nästa år om dem inte värvar lite fler försvare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards