Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Rätt väntat att Apelgren valde Sävehof

Av Redaktionen - 14 maj 2010 12:13

click to zoom


Vi har misstänkt att det skulle ske, att det blev nu är inte speciellt konstigt. Flickvännen är Therese Albrechtsson och Sävehof ska spela CL. Alltså gör Apelgren helt rätt val. En bra värvning i strävan om att få upp en bred kompetent trupp nästa säsong.

Härligt med spelare som väljer att förgylla även den Svenska elitserien.

Vi räknar med publikmatch i Stockholm när Sävehof kommer på besök.



 
 
Ingen bild

Sw

14 maj 2010 13:08

Två Switte-killar i götet..

 
Ingen bild

Freddy

14 maj 2010 13:24

Ja väntat men vad jag har vet så har det gått svinbra det sista för Apelgren i spanien. Varför byter man då? Roligt att ha honom tillbaka i svensk handboll i alla fall. Det skall Elitserien och Sävehof vara glad över.

 
Ingen bild

nypan

14 maj 2010 14:26

Man får säga vad man vill men det är skillnad på skit och pannkaka...

 
Ingen bild

Googlaren

14 maj 2010 15:13

En kille som inte ens ansågs platsa i BK Söders herrlag som gick opp i Elitserien som Djyrgården. Killen gick ju sen hela vägen via Hammarby vad tänkte man i ledningen med egentligen ?

 
Ingen bild

Hoffa

14 maj 2010 16:41

Vilken ledning menar du, googlaren?
Jag tycker det är tråkigt att stockholmare väljer sveriges skithål istället för den kungliga huvudstaden. Och varför komma hem nu? Cupfinal nu snart och en hel del speltid. Bo i barcelona låter ju inte heller hemskt! Och pengar lär det ju inte vara..

 
Gerry

Gerry

14 maj 2010 17:39

Den kärleken. Sen är förutsättningarna för handbollen mellan Göteborg och Stockholm enorm. Som att jämn föra Barcelona mot Något av våra ¨Duktiga 08 Fotbollslag?¨.
Forza Micke

http://www.swithiod92.se

 
Ingen bild

Bebban

14 maj 2010 17:43

Det var länge sedan hjärtat hos spelare fanns hos laget generellt sätt, det finns snarare där pengarna finns. Tycker också att det är tråkigt att Stockholm missar Apelgren.

 
Ingen bild

handboll

14 maj 2010 18:08

Men vad har stockholm att erbjuda Apelgren? Klart han hellre spelar handboll i västsverige. Stockholmshandbollen känns väldigt död. Skulle inte förvåna mig ifall hammarby åker ut och vi får en elitserie utan stockholmslag.

 
Ingen bild

Supercoachen - Guifsupporter

14 maj 2010 18:53

Fler spelare som byter klubb...

http://ekuriren.se/sport/handboll/1.701411--draget-i-eskilstuna-lockar-mig-

 
Ingen bild

Frog

14 maj 2010 19:32

Göteborg hit och Stockholm dit. Vi handbollsälskare måste först och främst jobbar för att handbollen utvecklas. Att få fram sån bredd av kompetenta ungdomsspelare att våra ligor håller hög klass även om de "bästa" spelarna väljer klubbar utomlands. Årets slutspel har vart fantastisk kul så låt oss alla jobba för att ge sporten mer utrymme bland gemene man så att vi kan fylla våra arenor till bredden. Självklart ska det finnas rivalitet och lite "småhat" men den smutskasting som många gånger finns inom svensk handboll måste försvinna. Stockholm kommer med enkla medel inom ett par år kunna ha minst 2 herrlag i elitserien om man kan förädla sina talanger och se till att de hamnar på rätt plats, alltså samarbete lite. Sen måste de som sköter det administrativa jobbet i föreningarna också göra sitt.

Tack för ordet

 
Ingen bild

Pelle

14 maj 2010 19:37

Till Supercoachen: vem bryr sig om en sådan värvning jämfört med denna? Richard Larsson var bara ett riktigt dumt köp av guif, en gammal medelmåtta som är på väg neråt i sin karriär.
Dock är värvningen av Apelgren mycket bra och tror att det blir svårt att rubba Sävehof nästa säsong när dom dessutom flyttar upp 3 av landets mest lovande 92or. Guif tror ja däremot skulle behöva någon riktig klassvärvning för att kunna kriga om guldet.

 
Ingen bild

Supercoachen - Guifsupporter

14 maj 2010 19:50

Re Pelle: Vi får väl se i höst, Danne J behöver en backup, Richard kan nog bli ett bra komplement som fortfarande har utvecklingspotential. Undrar om det var ett köp? Är nog en övergång bara. Klassvärvningar kostar pengar, i Eskilstuna utveckar vi nu för tiden spelarna istället för att köpa in dyra stjärnor.

 
Ingen bild

Hammrby

14 maj 2010 21:14

Vilken svikare!

 
Ingen bild

Freddy

14 maj 2010 23:36

Ja cupvinnarcup-final och fantastiskt spel av Apelgren i Spanien med 4-8 spelmål per match. Dessutom tjäna bra med pengar! Men det finns mer än pengar att tänka på. Vilken annan klubb skulle han annars valt i Sverige? Sävehof skall spela Champions League och är den klubb i Sverige som har stört framtidsutsikter för tillfället. Och varför vill man spela gratis i Hammarby. Dessutom har han då flickvännen med sig.

Jag tycker vi skall vara glada att få hem en av Sveriges största lirare till Svensk handboll och Elitserien. Det handlar inte om Sthlm eller Göteborg - det handlar om Sverige och superstjärnan Apelgren. Det är bara att gratta Sävehof till en grym värvning.

 
Ingen bild

Sara

15 maj 2010 00:13

Tycker det är tråkigt att ni börjar snacka pengar när det gäller Apelgren. Har faktiskt träffat honom på mycket nära håll och det är en fin kille. Skulle inte alls förvåna mig om han spelar gratis i Sävehof! Kanske är ute och cyklar men i vilket fall som helst en riktigt kanonvärvning som vi goa göteborgare kommer att få njuta av i flera år...

 
Ingen bild

Preben

15 maj 2010 00:32

Re Sara: Va va va? Herregud...Jag kan ju hålla med om att det är en bra värvning, det har tydligen gått bra för honom därnere på sistone...tydligen också för dom andra svenskarna...

 
Ingen bild

031

15 maj 2010 08:24

Gratis spelar han nog inte, men det finns knappast några stora pengar i den här värvningen.
I första hand handlar det nog om att hitta den bästa sociala och handbollsmässiga lösningen. Han har ju som sagt sin flickvän i Göteborg och brukar dessutom träna med Sävehof på somrarna.

 
Ingen bild

Dala

15 maj 2010 15:37

Foppa och micke spelar ut sina kontrakt i Sävehof sen hem till Switte! Man kan väl få drömma lite? =)

 
Ingen bild

Freddy

15 maj 2010 16:42

Håller med dig Sara, har också träffat honom på nära håll och det är en riktigt härlig kille.

Har också hört det gått riktigt bra för honom och Grundaaaaren.

Instämmer 031 - jättebra lösning både handbollsmässigt, socialt! Allt är inte pengar.

 
Ingen bild

Ove Jungåker

16 maj 2010 18:53

En dyr temposänkande mitt-nia är det sista ett fattigt Hammarby ska lägga pengarna på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards