Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Angående kritiken mot Ekh

Av Redaktionen - 19 maj 2010 09:07

Det känns rätt bra ändå. Det gör absolut ingenting. Vi har stuckit ut hakan och har ögonen på oss. Vi måste hålla kvalitet i det vi gör annars blir läsarna våra bödlar. Vi väljer att inte ta bort kritiska inlägg - det är bara dumt. Att vi skulle kritisera allt och alla håller vi inte med om. Heh har fått sig några smällar, förbunden likaså, annars tycker vi att kritiken varit mild. Att vi bad om ursäkt efter den "tunna" analysen och felaktiga innehållet inför CL final four var faktiskt ingen ironi. Att vi sedan tyckte någon läsare inte behövde läsa då är väl inte så farligt.


Evert Ekh lever vidare men just nu pågår endast inmundigande av skvaller, övergångar etc. Detta ska färdigställas och lämna tangentbordet på ett korrekt sätt.


Intervjuer pågår för att det ska finnas något av intresse under juni-juli månad. Det är viktigt. Debattartiklar är beställda och gästkrönikor på väg in. Det kommer mera men just nu är det lite stilltje, precis som för alla elitserielag. Det är veckorna före uppstart på försäsongen. Då får man vila.


Vi har presterat långt över 300 inlägg och visat att vi har en plats - vi tror att merparten av våra läsare accepterar oss än så länge. Sen att det finns andra som inte gör det, ja, som sagt, det är inget konstigt.

Vi bemöter den i alla fall och stoppar inte huvudet i sanden.


Red Evert Ekh

 
 
Ingen bild

Bo Björk

19 maj 2010 09:35

På tal om intervjuer, jag hade gärna sett en med Herr Hård (sport-ansvarig?) hur han ser på handbollens plats i SVT.... som sagt, de har valt å köpa rättigheterna och nu gör de detta idiotupplägg av CL. Än en gång.. Årets match mellan kiel-CR borde fan få plats..

 
Ingen bild

Håkan

19 maj 2010 11:27

Bra där Evert !
Fortsätt gnaga på, ni gör ett viktigt jobb och är ett utmärkt komplement till AOH.

 
Ingen bild

Martin

19 maj 2010 13:11

Kan ni inte kolla hur de svenska lagen (i synnerhet på damsidan) ställer sig till europaspel kommande säsong?

 
Ingen bild

Stigh J.

19 maj 2010 14:47

Herregud vad man satte taggarna utåt hos Evert för lite kritik. Tror nog att jag tillfört Svensk handboll en hel del genom åren. För det är väl ändå så att arbetet görs på golvet, i styrelserummen osv och inte vid tangentbordet eller ? Kämpa på !

 
Ingen bild

Evert Ekh red

19 maj 2010 19:29

Du har helt rätt Stigh J. Vi kan göra båda sakerna förstår du! Det finns inga taggar, transparens är någonting svensk handboll måste lära sig vad det är. :-). Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards