Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Två av våra U landslag till VM/EM

Av Redaktionen - 23 maj 2010 16:17

Damer U20 tog sig till UVM i Korea och Herrar J18 tog sig till JEM i Makedonien. Två härliga framgångar - framtiden närmare än vi förstår och U/J landslagens framgångar är viktiga ur många aspekter.


Grattis Anna Rapp/ Åsa Mogensen samt Torbjörn Klingvall. Ställ nu höga krav på trupperna och om möjligheterna att samla trupperna till mästerskapen.


 
 
Ingen bild

URI GELLER

23 maj 2010 19:24

Slå inte på för höga växlar, Sverige övertygade sannerligen inte i EM kvalet vann förvisso över två skitgäng men, mot Slovenerna hade man inte mkt att sätta mot när dessa matchade förstalinen med sitt loja spel fullt av tekniska fel och mesigt försvars spel. Slovenerna fick ofta enkelt växla in sig i skyttesektorn 8,5M därifrån bombade man sönder Sveriges mesig försvar redan från start först efter 8 min kom Morsten född 93 in och visade hur man skall spela försvar och man kom lite närmare men det kostade ett par billiga utvisningar hade hela laget spelat så däremot hade man inte fått dessa enkla tvåminutare men, Det var främst den bänken fega beordrade "titta på" hoppas målvakten tar bollen spelet som gav dåligt utdelning när dom nu inte gjorde det. Sverige har inte det täcket så att man kan kosta på sig sånt resonemang ,Isåfall måste man nog kalla in lite fler resliga 2 meter killar även om de är födda 93 tex: Martin Hossman 195 Cm 100 Kg samt nån Kristianstad spelare så att dom hinner spela in sig.

 
Ingen bild

Guran

23 maj 2010 19:44

Slovenien har 2 miljoner invånare andra motståndare t.ex ,Kroatsien 4 , Monmtenegro ½ miljon (670.000) , Serbien 10 milj ändå har dom forna Juggeländerna 4 stycken landslag i topp alla slår Sverige...vad är problemet ?

Och då har Vi lilleput nationer som Island 240.000 ,Danmark 5 milj ,Norge 4,7 milj att ta oss förbi.

Jo, vi spelar INTE offensivt och får igång fötterna och självförtroendet från start !

Detta kommer att fortsätta sålänge man håller på i gamla inkörda mönster och inte tror på spelara.

 
Ingen bild

Rimbo Ralle

23 maj 2010 20:00

TIPS till KLINGVALL & Co : Spela som RIMBO så är alla poäng hemma !

"JÄVLIGT OFFENSIVT MED HJÄRTA & HJÄRNA"

 
Ingen bild

Evert Ekh Red

23 maj 2010 20:11

Inga stora växlar av det. De är i VM/EM. Vi håller med men det är bra att U och J landslagen börjar debatteras. Det är ändå framtiden. Sen ska man kanske föryngra ledningen för J landslaget på sikt. Mer nutida kunskap. Det är vår åsikt.

 
Ingen bild

barahandbollsrykten

23 maj 2010 22:38

Kolla denna nya handbollsblogg:)

www.barahandbollsrykten.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

KOLLA DENNA!!!!!!!!

23 maj 2010 22:38



barahandbollsrykten

Söndag 23 maj 22:38

Kolla denna nya handbollsblogg:)

www.barahandbollsrykten.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Stinga

24 maj 2010 10:36

J18 spelar i Montenegro

 
Ingen bild

HKV 17

25 maj 2010 15:26

Vi har ett bra J-landslag men vad som behövs är att de får träna och spela ihop mycket mer än vad de gör nu. Se på andra länder som ex. Norge , Portugal så ligger vi långt efter vad det gäller träning och matchande. Vad våra landslag behöver så är det mycket mer träning och matchande mot bra motstånd så att man får in samspel och tuffhet. Fram med plånboken förbundet så ska ni se att det blir resultat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards