Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Ola Lindgren såg uppgiven ut

Av Redaktionen - 24 maj 2010 08:05

Ola Lindgren hade gett upp efter 40 min.Tacka fan för det. Hans R N Löwen blev förnedrade av Fuchse Berlin. Och de i sin hemmahall. Nederlaget skrevs till 26-33.

Matchvinnare blev FB:s Heinewetter som storspelade och var precis så motiverad man ska vara på en handbollsplan. Dessvärre såg R N Löwen helt ointresserade ut större delen av matchen. Man kände att "nuävlarkörvi" nävarna efter time outen i 2:a var verkningslös, trots att underläget bara var 5 mål. Inga skrik i världen kan ta ett illa motiverat handbollslag att lyfta sig. Det går bara inte.

Dessutom så får de akta sig i tabellen. Det är två matcher kvar och R N Löwen är en poäng före Göppingen och två före Gummersbach, trenden är dålig och CL får inte äventyras.


Det som känns intressant är att R N Löwen behöver göra dundervärvningar för att närma sig Kiel och Hamburg. De måste ha in en ny H9 och en ny M9, dessutom är de alldeles för ofarliga på kanterna.


Det såg man. Han går nog upp till "plånboken" idag och berättar vad han vill göra. Det är en sån här dag den kan öppnas, så brukar det vara.

I och för sig så behöver man inte få panik över missmatchen i går, ej heller generellt, då R N faktiskt bara spelat 5 säsonger i högsta ligan, att jämföra med Kiel som gjort 32.


 
 
Ingen bild

Bo Björk

24 maj 2010 09:23

hemma å hemma....igår fick de spela i nåt växthus då hockeyn la beslag på deras hemmahall...

sen vill jag säga komplement istället för nytt till truppen, de har en bra första 6a men spelarna bakom är det lite sisådär med....h9 Stefansson håller världsklass fortfarande, att han var borta igår syntes! komplementet bakom i Müller håller inte och borde bytas...
på v6 har de ju faktiskt bundesligas bäste kantlirare i Gensheimer...

 
Ingen bild

Bo Björk

24 maj 2010 09:24

sen har ju Ola gått ut och sagt att hans trupp är alldeles för STOR...det lär bantas till nästa säsong..in med mer kvalité istället

 
Ingen bild

Evert Ekh

24 maj 2010 09:28

Han har också sagt att han inte fått bestämma utan tagit över. Muller är katastrof och det saknas en riktigt vass M9 tycker vi. Är Gensheimer så vass tycker du?

 
Ingen bild

göran gran

24 maj 2010 11:49

Gensheimer har varit riktigt riktigt bra iår! helt klart en av bundesligans bästa. Nästa år kommer ju också Börje Lund (Kiel) och Andy Smith (BSV) så där har ni era m9. Det ryktas också att lillebror lijewski ska ha skrivit ett dröm avtal med rnl till nästa år.

 
Ingen bild

Nypon

25 maj 2010 08:45

Vad menar du med att Champions league inte får äventyras? Det är bara dem tre första som får spela CL och platserna är redan avgjorda eftersom RNL förlorade senast.. Måste hålla med om Gensheimer, han är iaf topp 5 i Bundesliga!

 
Ingen bild

Manager

25 maj 2010 13:25

Är det Holpert, Storm eller Vranjes som skrivit dom sista meningarna, "det är en sån här dag den kan öppnas, så brukar det vara", va härligt med gästinlägg av en manager så man får veta vad som händer bakom kulisserna! Mer sånt!

 
Ingen bild

mange

25 maj 2010 13:39

gensheimer är ju lätt top 3 i budesliga...h6 däremot är ju inte jättebra asså

 
Ingen bild

M

26 maj 2010 23:46

Gensheimers arm är riktigt, riktigt bra. Kan mycket väl vara den bästa i Bundesliga, av kantspelarna då. Endast i konkurrens med Lindberg skulle jag säga.

Sen lämnar hans spänst en del att önska kanske, men han kan ofta bara trycka in bollen utan större problem ändå. Och hans försvarsspel, framför allt i 5-1 är bra det med, lyckas alltid plocka bort skyttar p.g.a sin fysik.

Sen är Groetzki kanske inget vidare, nej. Men enligt Wikipedia (....) ska de få in Cupic? vet inte om det stämmer dock, men de är precis vad de behöver där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards