Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Oengagerad och löjligt ojämn semifinal

Av Redaktionen - 29 maj 2010 16:34

Barcelona gjorde det dom behövde. C Medvedi hade egentligen ingen chans. Barcelona har 12 spelare att rulla runt på och det gjorde dem, ingen behövde ta ut sig.

I finalen spelar de spelare som har dagen.


Det spelade ingen roll hur loja och sega vissa spanjorer såg ut, Ryssarna hade ingenting att sätta emot när Barcelona bestämde sig. Den första halvleken var en 1:a av 10 möjilga. Slarvigt och nervöst, blandat med ett tempo i div 2 klass. Ryssarnas försvar var bitvis katastrof.

34-27, hade varit 12 bollar om Barcelona velat gå fullt.

-----

Det blir förmodligen en helspansk final i Köln i morgon. Det kan bara sluta på ett sätt. Ciudad Real vinner mot Kiel i semifinal två.

-----

Noterbart:

Ibland undrar man hur många varianter av superlativa klyschor som Nollan kan ta fram under 60 minuter. Oengagerat och lågmält i 50 minuter - vad sägs om  "allra allra högsta nivå", "kan inte bli bättre än så här", "av absolut högsta klass", "fantastiskt anfallsspel"

-----

Canbro / Cleasson gör en stabil insats i en lättdömd match

-----

Nollans snack om att Barcelonas spelare ska ner i omklädningsrummet och samlas är rent skitsnack. Den allt mer pluffsiga Boldsen stannade direkt efter matchen, han sket i sådana fall i det, han e ju dansk.

Han hade något och säga men Chris och Nollan snackade på som om ingen ville höra vad han hade att säga.

-----

Jonas Källman tjänar 2 miljoner om året, det vet Nollan

-----

Nästa semifinal är final.


Redaktionen

 
 
Linusfloyd

Linusfloyd

29 maj 2010 17:16

Det måste finnas någon bättre än Nollan att kommentera matcherna. Har ni hört att han emellanåt lägger in någon typ av dialekt. Här har man sett fram emot denna sändning och så kommer Nollan och bara förstör, jag blir så less.

Ta bort den där tomten kvickast möjligt...

http://linusfloyd.blogg.se

 
Ingen bild

erIk

29 maj 2010 17:17

Klaga inte på Nollan! Han gör ett bra arbete för handbollen och är bra som expert på SVT. Har hört ett rykte att han är på väg in i Hammarby handbolls styrelse. Någon som vet mera om det?

 
Ingen bild

Bo Björk

29 maj 2010 17:27

Ja, detta blev ju onekligen inte den "reklam" vi ville ha för internationell handboll....

usch, vilken avslagen match!...

Nollan måste fan lära sig att uttrycka sig mer komprimerat....Jädrar va han kan sväva iväg och prata om samma sak i 5 min... det blir för mycket ibland....

Snart dags för final, Real tar detta!...

 
Ingen bild

Anders, Södermalm

29 maj 2010 17:38

Magnus G var väl en hyfsad tränare och fotbollsmålvakt. Som marknadsförare har han inte lyckats speciellt bra när det gäller handboll i alla fall. När han är "expert" på SVT tillsammans med Härenstam stänger jag av ljudet och tittar på spelet. Ungefär som att se handboll live.

 
Ingen bild

Henke

29 maj 2010 17:43

Var inte Nollan med i Hammarby Fotbolls styrelse när kulorna rullade som värst? När dom var slut hoppade han av har jag hört från en vanligtvis välunderrättad källa.

 
Ingen bild

Eric XIV

29 maj 2010 17:52

Grahn och Härenstam fick med en fin klycha när dom än en gång utnämnde Johanna Ahlm till en världsspelare fast hon f n inte ens platsar i klubblaget. Ni kan inte mena det ni babblar om! Var lite seriösa och stäng igen matlådan emellanåt!!!!

 
Ingen bild

Simon

29 maj 2010 17:57

2 milj wow

 
Skånehandbollen

Skånehandbollen

29 maj 2010 18:08

Kollade på matchen bitvis, väntat att det skulle bli så, därför valde jag den danska finalen före, straffar avgjorde, efter 5 straffar var det fortfarande lika och Kjelling klev fram och avgjorde i extraomgången, Aalborg vann.
Grym final!

http://skanehandbollen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Calle

29 maj 2010 18:18

Nu får vi hoppas på Kiel så att vi slipper en Spansk cupfinal. Stäng av ljudet så kan ni konca på handbollen.
Synd att inte kommentatorerna har en egen ljudkanal. Publiken är ju kul att höra.

 
Ingen bild

erIk

29 maj 2010 18:29

Nu är det handboll på hög nivå.Heja Ciudad Real

 
Ingen bild

Bo Björk

29 maj 2010 18:45

OJOJOJ vad Kiel har mörkat skadan på Ilic, i seriefinalen mot Hamburg kom han in på straffarna med världens största knäskydd och haltade av planen efteråt....idag - ALLT som vanligt....

 
Ingen bild

B

29 maj 2010 19:23

Det "roliga" när det gäller dessa semifinaler är att SVT kommer eftersända Kiel-Ciudad Kl 8... i SVT 24... Ska man skratta eller gråta?

 
Ingen bild

erIk

29 maj 2010 19:43

Kiel i final. Vilken andra halvlek, handboll på hög nivå. Nollan var bra nu med och hade nog hjärtat hos Kiel. Där han varit så många gånger.

 
Ingen bild

Andreas

29 maj 2010 21:36

Om Barcelona matchen var dålig reklam för handbollen så var Kiel - Ciudad nog det optimala!

 
Ingen bild

Stigh J.

29 maj 2010 23:45

Nollan: -Tycker jag...Jag tycker.....Tro9r f-n han säger det ett par hundra ggr per kamp. Guud va han malde idag om allt o inget, men som någon skrev, han gillar handbollen.

Ps ! Tycker han pratar som Krister Broman oxå, trycker på vissa ord etc...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards