Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Det blev Spanien för Båverud, 08 land och en spansk hemvändare

Av Redaktionen - 9 juni 2010 14:08

Spännande nytt kliv Daniel, en stor förlust för Hammarby. Det pratas också om att Rasmus Båverud är på väg till samma förening,

dvs Toledo. Två bröder är bättre än en som det brukar heta

----

Djurgården verkar få ihop det på spelarsidan och det ryktas att en riktig förstärkning är på väg hem till klubben. Ekh hörde att Nicklas Johansson flyttar hem. Blir det sant så kan nog han få Patrick och Järeholm att köra några extra varv i spåret för att säkra en bra placering i Allsvenskan. Bara man nu får en tränare med ett bra namn.

Det är kruxet just nu verkar det som.

----

Tumba har gjort klart med Hampus Asp från Nyköping och enligt rykten kan även Andreas Asp vara aktuell. Dessutom är H9 och målvakt något klubben börjat förhandla med. Inga dyra värvningar men väl spelare som fungerar i gruppen som ju var på vippen att ta sig till Elitserien redan förra året. Tränare Kardell stannar.

----

Hammarby är ute efter högersexor och dessutom är man genom hårt arbete snart framme i skuldsaneringen. Bra jobbat.

----

Spårvägen fortsätter visa att de menar allvar. Hela den långsiktiga satningen hålls ihop av Ryde och berör såväl Junior som A flickor. Bra organisation ger bra resultat. Senast U21 tjejen Johanna J från Rimbo.

Synd bara att Rimbo får svårt att hitta någon av samma kaliber.

----

Skånela IF tar sig med alla säkerhet upp i Allsvenskan. Bröderna Östlund, Jimmy Karlsson och senast Axel Fihn från Tyrold är en besättning som ska klara av att ta den fina ungdomsföreningen ett steg vidare. Dessutom är fler spelare på väg in. Läs mer om Skånela som ju faktiskt är en av få föreningar i Stockholm som har en intresserad tidning.

----

Åström hamnar förmodligen i Tumba - ett avslut på den karriär som då aldrig kröntes med att bli utlandsproffs. Elitseriens hetaste målvakt när det gäller.

----

Skurus damer har landets mest meriterade uppställning - dock ingen klar huvudtränare. Med rätt person blir det ändå en tuff säsong för de unga Skurutjejerna. Motståndet i Elitserien innehåller så mycket mer i år än förra året, bara Tyresö, med förra Skurutränaren Åke Samuelsson räknas som stryklag enligt redaktionen.

----

Diego Pérez Marne är klar för Drott. Pressmeddelande ska enligt säkra källor gå ut i morgon. Den som har koll har koll. Återigen växer Elitserien till sig och blir mer sevärd. Låt det bli så - Drott blir hyperfarliga nästa år.


----

EM spelare i landslaget från Stockholm har det inte kryllat av de senaste åren. Katarina Arwidsson(nu Chrifi) var den senaste inhemska produkten som gjorde skillnad. Nu har Boson valt Stockholm så då får regionen någon att "heja" på. Det betyder mycket.

----

Stockholm Elithandboll har etablerat sig. Styrelsen är på plats och föreningen drivs som ett bolag. Ja så menar man att Stockholm ska få vind i seglen. En chartrad handbollsbåt den 19/5 2011 med 2500 personer ombord kan göra skillnad.

Fler starka krafter är tydligen på väg in i "bolaget" - det ska drivas på för fler hallar och upplevelser kring handbollen i Stockholm.

----

Stockholms Handbollsförbund håller årsmöte den 15 juni. Bland annat ska en ny ordförande efter Lars Erik Olsson ska presenteras och väljas.

Hoppas uppslutningen från föreningarna blir bra - 08 regionen har inte råd med fåtaliga årsmöten. Här ska det hällas bensin i motorerna och torkas tändstiften torra. Nu eller aldrig.

----

Dagens citat

"tempo är inte bara en mataffär"

----

Kan du fler? Speak out



Redaktionen för Evert Ekh

 
 
Ingen bild

Jovanni

10 juni 2010 09:01

Åström blir kvar i Bajen !

 
Ingen bild

Västerut

10 juni 2010 11:19

Kanske dax att kommentera handbollsmagasinets pinsamma redaktörsskap. I nya numret har Djurgården en egenskriven reklamartikel med, dold som någon form av redaktionellt material. Tidningen kommer aldrig bli vettig om inte Pettersson anställer en journalist/redaktör.

 
Ingen bild

Petter Strömberg

10 juni 2010 12:43

Djurgården fick ett antal sidor i tidningen av Petterson, om jag förstod det hela rätt, eftersom Sonkan Östermark hjälpte honom med några saker om och kring tidningen.

Tidningen är redan vettig.

 
Ingen bild

GrottMan

10 juni 2010 13:00

Handbollsmagasinet är katastrof på alla tänkbara sätt. Kvalitetsmässigt är den på mellanstadienivå och precis som Västerut här ovan påpekar så har den ett otroligt otydligt perspektiv publicistiskt - vem är den för och vad är redaktionellt och vad är reklam/PR?

För övrigt hjälper det inte att säga upp skiten. De skickar hem den ändå...

 
Ingen bild

H

10 juni 2010 14:01

"Handball isn't a contact sport; it's a collision sport. Fotball is a contact sport."

 
Ingen bild

Otto

10 juni 2010 15:47

Bara att önska Daniel Båverud lycka till.
Samtidigt är jag förvånad. Finns ingen som blandar och ger så mycket på en handbollsplan som han, idiotpassar blandas med stenhårda målskott, och så hög har nivån inte varit den senaste säsongen....

 
Ingen bild

insatt

11 juni 2010 09:27

har källor på att petter har kontrakt med dif ett år till och inte är skyldiga att skriva över honom och så inte tänker göra eftersom h43 skött det illa, eller ta bra betalt. De har ännu inte tagit kontakt med dif.

 
Ingen bild

Petter

11 juni 2010 10:43

Insatt har fel. :)

 
Tipsaren

Tipsaren

12 juni 2010 15:08

http://na.se/sporten/handboll/1.863854-lif-bryter-med-puljevic

http://na.se/sporten/handboll/1.863854-lif-bryter-

 
Ingen bild

Sigge

13 juni 2010 19:57

H43 har inte tagit kontakt! enligt välinformerad!

 
Ingen bild

Sonny

14 juni 2010 11:35

Handbollsmagasinet är något av det bästa vi har i handbollssverige. Reportagen är bra och bildserierna håller hög klass. Det är för mycket snack på folk som bara säger saker utan att agera. Som du med signatur "västerut", skriv vad du heter och stå för vad du tycker. Maila till Petterson om åsikter. Så länge det är konstruktiv kritik kommer han ta åt sig och om du själv är duktig på att skriva får du säkert skicka lite smakprov. Petter Strömberg kommer visst få gå till H43. JAG är insatt=)

 
Ingen bild

Hård men rättvis!

16 juni 2010 10:10

Till evertekh!

Artikelinlägget om Nicklas Johansson till DIF som var från "säker källa" enligt Er, är borttaget. Varför?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards