Evert Ekh

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Johanssons förnamn

Av Redaktionen - 23 juni 2010 09:06

redaktionen på Evert Ekh har begått ett misstag, i en länk stod faktiskt namnet Nicklas Johansson, när det i själva verket handlade om Mikael Johansson. Därav misstaget. Så var det, så blir det, för kliar det, sen svider det.

---

En annan intressant historia är den om Tumbas Helge Freiman som i helgen försökte övertalas av Guif att lämna. 1 år kvar på kontraktet betyder säkert att Tumba tar kraftigt betalt av Sörmlandsklubben.

---

Var hamnar Payam?

---

Tränarkrisen i Stockholm, - vad beror den på?

---

Folket är en bevakande tidning. Nu förstorade man upp Sveriges landskamp med rubriken " Robin och Zacke vinnare i Historisk landskamp".

Vad Ekh erfar var den inte officiell då femton målskyttar noterades - så får det väl inte vara om det ska vara rätt. Som att hoppa 9 meter med en trampolin, dessutom i medvind. Gills inte.

Folket gör dock rätt som skriver om skitlandskamper, de gör rätt då de skriver om skitsaker som händer i Eskilstuna Sporthall. Stockholms tidningar får aldrig upp ögonen för elithandbollen så länge det krävs mord eller ekonomiskt fiasko för regionen lag om man ska skriva något.

---

Lif Lindesberg satsar på gamla spelare, tillika dyra spelare. Det passar bra när man i dagarna uppvisade en ekonomisk miss på sådär en miljon negativt.

Men det är klart. Herman lär inte spela och träna Lif för pengarna. Han är Lif Lindesberg och kostar nog 5 öringar jämnfört med Ilja:s guldtior.

Erik Axelsson och Mikael Johansson är stabila spelare men Micke kunde inte rädda kvar de ekonomiska fifflarna Bodö i Norska ligan och Erik Axelsson har väl ingen följt Post Schwerin i tyska andra ligan.

Dock bra att Elitserien kanske får ett kraftigt ökat ålderssnitt - även om ingen av spelarna blir de mest sevärda nästa år.

---

Kritiken mot Eken Cup växer, redaktionen har mottagit över 10 mail från personer som tycker att Stockholms mästerskapet är en pajasturnering utan klass. Det blir så säger vi, lockbetena för lag utifrån är minimala, för att inte säga obefintliga. När inte regionens bästa lag ställer upp - ja då sviker självklart även utomsocknes lagen.

---

Petra Skogsberg, Therese Wahlter, Annika Wiel Fredén, Johanna Wiberg, Mathilda Boson, Frida Toveby........fan det blir förbannat intressant att se damhandboll nästa år. Sara Holmgren ska sluta men nog lär hon ta på sig skorna om Eslöv eller varför inte H43 Lundagård kallar. Nu får Per och Bagarn se spelarna i Sverige, förvisso mot sämre motstånd. Tillsammans med Bella och Sabbe, Wikensten, Grubbström är det massor med landslagsspelare att följa. Lisa Wiréns kontrakt med Leipzig har gått ut och enligt oss finns stor risk för att hon hamnar i Skövde igen.

---

Midsommarhelg

 
 
Ingen bild

Sigge

23 juni 2010 10:04

Stockholms lagen stannar i Stockholm och nöjer sig med att vara bäst där ambitionen är inte större och inga klubbar vågar/vill släppa fram unga tränar i sina seniorlag

 
Ingen bild

Angående Helge

23 juni 2010 13:22

Guif är smarta och sedan är säkert Helges kontrakt ihåligt som en sil. Det kommer bli samma historia som med Pava officiellt en högre summa medan alla vet att priset som faktiskt betalat är betydligt mindre. Bara att gratulera Guif och helge om det blir av och bara för oss i Stockholm att arbeta vidare så att vi blir ett enkelt val för stockholmstalanger.

 
Ingen bild

Rulle

23 juni 2010 19:08

"Lisa Wiréns kontrakt med Leipzig har gått ut och enligt oss finns stor risk för att hon hamnar i Skövde igen."
Va fan menar du/ni egentligen? Är Skövde skit? Är det det ni menar? Lisa W kommer med stor sannolikhet att ta ett sabbatsår för att göra göra något helt annat. Eller menar du/ni kanske att Lisa W är skit? Ibland är ni svårtolkade...

 
Ingen bild

Trött

23 juni 2010 20:28

Tragiskt om Helge skulle byta klubb. Killen är ju bara 18år. Utvecklas något/några år till i Allsvenskan. Motgångar kommer komma, låt dom inte redan komma nästa år.

 
Ingen bild

niklas

23 juni 2010 23:14

Tycker inte herr Freiman ska byta klubb riktigt än, nog för att Guif är en bra förening men tvivlar på att de vågar satsa på han redan i år i Elitserien. Och varför chansa när han får spela så mycket han vill i Allsvenskan, och faktiskt bara är 18 och har ett år kvar i skolan. Hellre spela i Allsvenskan med Tumba, än sitta på bänken i Guif och spela i Division 2 med GP.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Redaktionen - 14 maj 2013 08:48

.....det vore väl kul att öppna locket till hösten...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 14:27

The last one Evert Ekh har tagit fighten om ett öppnare och mer interkritiskt handbollsklimat. Ekh har fått skydda sig mot skurar av sura miner och maffiametoder från såväl förbund, HEH och SDH. Det har varit naturligt då vi själva kastat skit i...

Av Redaktionen - 25 oktober 2010 10:48


Närmare än så här kommer vi inte verkligheten. Tack för att ni läst, kritiserat, analyserat, tillvaratagit och gjort samma sak.    ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 21:00

Stocken fick 1 pinne. Kul för honom och Alingsås. Drott vann rättvist borta mot RIK i en match där det inte fanns några målvakter. -- Sen! Hammarby tofflar dit Sävligahof ordentligt....ja ordentligt eller ordentligt...en boll blev det och det är ...

Av Redaktionen - 20 oktober 2010 14:46


Ikväll ett dubbelmöte. Ikväll ett dubbelmöte utan TV. Slöseri med dubbelmöten när inte ens Webb TV bemödar sig med att röra på sig för två matcher. Kan det vara så att Sävehof får för mycket TV med tanke på CL och att de kommer få mest TV i SM slutsp...

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards