Evert Ekh

Alla inlägg under augusti 2010

Av Redaktionen - 10 augusti 2010 08:11

Ekh anser att Svensk handboll ska ta itu med de spelare som "vägrar" spela i Svenska landslaget. Det finaste vi har är landslagen och precis som stordivan Ibrahimovic(förvisso nu tillbaka) väljer vissa att prioritera lön före plikten för landet.

Nej Marcus Ahlm du sjunker i mångas ögon - du hade behövts för att Sverige ska få till ett bra resultat på hemmaplan och vandra mot ny framgångsrik framtid - är det inte det minsta viktigt?


Kom du på att ni ska ha barn i januari och varför har indikationerna varit att du ska vara med fram tills nu?


  

När du dessutom säger att "jag tror att jag gjort min sista landskamp" känns det bara som att Ola och Staffan ska säga "det avgör inte du längre, du är ute oavsett vad du vill i framtiden".


Helt rätt att Ola, skit nu i detta och försök hitta rätt med de spelare vi har. Till sist, välkommen hem från semestern Flinck!


Av Redaktionen - 9 augusti 2010 20:27

Jodå, det började sådär när U20 damerna missade medaljmatch i Sydkorea, en 8:e plats var en missberäkning.

U20 herrarna gjorde allt rätt utom mot Slovenien och hamnade 5:a, inte riktigt godkänt då laget tagit medalj två gånger tidigare. Återstår U18 landslagen där damerna har ett helvete med Spanien och just nu står inför förlängning 2x5 min efter 19-19 vid full tid.

12-22 så spelar U18 under Klingvalls ledning för medalj. Allt annat än minst en medalj på 4 försök får betraktas som underkänt, så det hoppas vi inte på.......



Av Redaktionen - 8 augusti 2010 21:08

Gummersbach har tydligen inte betalat Guif en spänn för Lucau, Bodö har enligt uppgift inte pröjsat Tumba eller Lugi en spänn för Jildenbäck. Detta är en skam! Låta klubbar i länder som faller under det internationella överenskomna ersättningsnivåerna, bara skita i att betala. När man läser att Gummersbach hyrt ut Lucau och ändå inte gjort rätt för sig så måste väl Svenska HF träda in och se till att spelarna det gäller inte får spela eller att de smitande klubbarna får domstolskallelse.


Vad tycker ni?

Av Redaktionen - 4 augusti 2010 13:36

Det är en gåta att inte ens en liten, liten spaltmillimeter har skrivits i sommar, den sommaren som Sverige har haft fyra landslag i EM och VM i slutspel. Från Korea till Dominikanska Rebubliken för tjejerna till Bratislava och Montenegro för grabbarna. Trots detta har uppmärksamheten har stannat hos handboll.info. Där läser bara handbollsfantaster.

Sportnytt gör ett reportage om "basketidolen" Jerbeko som ska se till att Sverige tar sig till ett mästerskap i Basket 2015. Tidningarna är fulla med fotboll och uppladdning av Ishockey i klassiska "vi tar tempen på ditt lag". Alla andra sporter är "döda". När sen text-TV väljer att berätta om en medelmåtta i NHL som i direktsändning sagt att han hatar Ovetjkin, ja då visar det sig att frispråkighet återigen är bevisat att vara medialt smörjmedel.


Fråga: Varför får inte våra U mästerskap någon på kroken, vad gör vi för fel?

Svar: Taktiskt PR och pressbearbetning


---

Hammarby är i idre och Dif har klart med tränarduo. Det är stora grejor på gång i Stockholm.

---



Av Redaktionen - 3 augusti 2010 10:28

Okey, det är sommmar. Okey, det är ingen match som gäller något. Hävdar annorlunda! Sverige har legat på ett grisläger i Sverige och sprungit ännu jävligare grisbackar i backbyn Larvik. Tre pass om dagen tills varenda tjej bad om nåd, dock alltid med ett smil i mungipan. Per och Magnus har bestämt inriktning. Det ska vara ett vältränat, glädjefyllt och självförtroendet som lyser igenom när EM startar, börjar och slutar i december månad.


26-23 i en match där Sverige för första gången på mycket länge inte fick de berömda 10 minuters perioderna. Det blev en kortis på några minuter där sidledsspelet och ineffektiviteten tog överhanden. Rättades till snabbt och sen var det faktiskt Sverige som hade taktpinnen.


9 metersspelet måste fungera för att Sverige ska ha någon chans på topp placeringar. Får de igång fyra som fungerar och lyckas titta framåt och våga, ja då finns det gott hopp. Försvarsspelet känns inte oroligt, det känns bra, lugnt och harmoniskt.


Återstår nu för supportrarna att börja fundera på hur man väljer att ta sig till Larvik. Vi tycker bussbolag ska se till att "hyras" in och att de svindyra hotellrummen i Larvik blir billigare logivarianter i närliggande städer.


Höjer sig över mängden - Fröken Torsten

Fotograf: Annika Wiel Fredén





Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards