Evert Ekh

Alla inlägg under mars 2010

Av Redaktionen - 15 mars 2010 07:30

Under dagen kommer vi tacksamt ta emot Era synpunkter. Vi själva kommer att rada upp namn och en förklaring på vad som krävs för att bara sluta vara talang och faktiskt bli en elispelare.....Hörs


EO

Av Redaktionen - 14 mars 2010 19:50

Jaha...vill det sig riktigt illa så får Rimbo möta Eskil i kvalet och därmed försvinner chansen att få fler lag i Allsvenskan från region Sörmland. Det är att beklaga men Eskil får det svårt i kval mot Rimbo och RImbo får det svårt i kval mot Eskil...ja något lag får ju spela division 1 och det är förbannat tråkigt.


Se den allsvenska tabellen inför sista omgången.





Av Redaktionen - 14 mars 2010 19:33

Och det vore väl bra för de lagen som behöver kvala eftersom det inte går att vinna mot IFK i Kristianstad på Söndagar......  

Men tyvärr ska IFK åka ända till Malmö för att ta poäng så det kan lika gärna skita sig totalt...vore kul att ha spelat en hel säsong och inte tagit en enda lite ynka poäng på bortaplan...Kan någon säga när det hände senast?

Av Redaktionen - 14 mars 2010 18:34

Ibland undrar man hur svårt det kan vara att logga in som adminstratör och skriva ett par rader på handboll.info/stockholm....snacka om att sova bort handbollen i regionen...

Av Redaktionen - 14 mars 2010 18:13

Guld till Skuru IK och IK Sävehof

2010-03-14 17:15

Dramatik på hög nivå, såväl i ÖHK-hallen som i Färs & Frosta Sparbank Arena - Det krävdes två respektive en förlängning i finalen innan de Svenska Mästarna var klara.

De Svenska Mästarna för Damjuniorer blev i år Skuru IK. Detta efter finalseger över IK Sävehof och resultatet 30-28. Det krävdes dock två förlängningar á 2x5 minuter innan Skuru IK fick anledning att jubla.

I Lund var det nästan lika dramatiskt, efter en förlängning stod det klart. Årets Svenska Mästare för Herrjuniorer heter IK Sävehof. Detta efter finalseger över arrangörsföreningen (och turneringens stora överraskningslag) H43. Segersiffrorna noterades till 21-20



Synpunkter på Svenskans förbannat enögda kommentar:


1. Man använder "dock" två förlängningar, ungefär som att Skuru skulle varit favoriter. Det var de inte enligt AOH. Långt ifrån.


2. H43 som arrangörsförening? Det var de inte. Var är matchreferaten? Sansa er"


3. H43 som turneringens stora överraskning? Jo vi tackar vi, när de sjukt nedarlagstippade, tillika av AHO hånade, IFK Tumba, pressade SM segrarna betydligt hårdare än vad H43 gjorde. Vilka styr svensk handboll? Löjligt


Som vanligt får Stockholmslagen minst uppskattning i allt vi gör - för vi är baksidan och skåne styr och ställer som de vill....här finns pengarna, om än svarta, men det styr tydligen vad som är viktigt att poängtera vid pressreleaser....


Till råga på allt säger Tobbe "insnöad" Klinvall före helgen att man ska titta på Gottfridsson i Ystad. Var tog han vägen. Åkte hem när det var kört, lekte lite diva och var inte alls intresserad av att leda sina styrkor i sista matcherna.....MVP på ,herrjuniorsidan gick till Stockholm och Helge Freiman. Stockholms nästa stora handbollsstjärna, en sådan som ska få kartan att ritas om...har man koll på läget om man snackar om duktiga spelare och inte nämner en Stockholmare....Nä,,,,man ska vara släkt med någon gammal storspelare för att då blir man automatiskt uttagen till landslagen..


Hälsningar

Evert Söderberg, son till Bertil



Av Redaktionen - 14 mars 2010 18:07

Återigen....JSM...2 Göteborgslag, 1 Stockholmslag och 1 skånelag i final...

gissa vilka som kammade 0, precis som i Senior SM de senaste 18 åren....

Jo, lilla Skåne som blev utan sitt guld igen.

Grattis, till Sävehof som återigen bevisar att de ÄR Sveriges bästa förening, alla katagorier, trots att ni i år, precis som tidigare, missar DJ guldet. För det, våra kära läsare, tas av 08:orna från Nacka, Skuru IK.


Grattis säger vi på Stockholmshandbollen!



Av Redaktionen - 14 mars 2010 10:00

Nu är det mer eller mindre offentligt. Elitlicensen är i fara för ett större antal handbollsklubbar.....nu gäller det för vårt Hammarby att snacka och efter man snackat, visa lite handlingskraft och mätta mun efter massäcken kommande år. Spelarna går tydligen lönelösa sedan en tid tillbaka så det blir tufft att behålla en bra trupp. Kan vi inte få behålla Hammarby? De betyder massor för Stockholm så skänk en slant, eller som Kristanstadspågen skrev igår, ni kan få låna pengar av oss, fattiglappar.


Tydligen har man deg i skåne, för där jobbar alla svart....ehhhh...fusk! Så får vi inte säga....men vi gör det ändå.


Såg att Heh varit så snalla att lägga ut att vi finns, men fan, Arne eller vad du nu heter där nere i Vårtgården! Adressen kan inte vara fel som det är nu. Ändra, gör om och gör rätt.


PW

Av Redaktionen - 14 mars 2010 09:00

Hittade inget annat att skriva om än att AOH gör det förbannat bra. Säga vad man vill om Leffe L men nog är han en större knegare för handbollen än vad de flesta trötta och spökliknande medarbetarna är på SvHF. Han försöker och han gör det mer eller mindre ideellt. Det är inte lätt.

Låt han få ta hand om all webbutveckling så slipper vi www.handboll.info i framtiden. Vilket skämt! Ska alla idrottsklubbar tvingas se likadana ut och använda idrottonlines jävla manual för hemsidor?


Hur kul är det? Är det (v) som varit framme med partiprogrammet och styr handbollssverige? Är det där för att byta ut Hasse Vestberg mot Lasse Ohly.

Den enda fördelen med det är att det skulle blir mer skriverier om fylleskandaler och bostadsaffärer än handboll. Kanske vore något?


SK

Julafton om......

Din röst

Påverkar det dig att Evert Ekh är död?
 Ja
 Nej inte det minsta
 Jävla skitblogg
 Det finns så många andra
 Evert Ekh vila i frid

Senaste inlägg

Handbollsbloggar m.fl

Facebook

Sök i bloggen

Arkiverat

Flagcounter

free counters

RSS

Bloggtoppen

Bloggtoppen

Bloggportalen

In english


Ovido - Quiz & Flashcards